2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047368 بازدید | 684596 پست
مامانی من چقدر بی دقتی کردم. تازه شامپو کراتین و لختی هم زدم.  من‌می شینم دل درد پری دارم. قلب ...

سوگل جون راستی منم شامپو بچه میزدم الان که مامانی گفت یادم افتاد آخه من بغد لاپرا دکتر بهم گفت تا زخمت خوب بشه شامپو بچه بزن منم دیگه از اون به بعد شامپو بچه زدم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
از اين به بعد شامپو بچه بزن  منم همينطور همش ميترسم كاشكي زودتر بشه بريم سونو قلب راحت بشيم&nb ...

عزیزم برا خارش برا من شربت پرومتازین داده بودن که میتونستی روزی تا سه قاشق بخوری کهمن وقتی یه قاشق میخوردم تا چند روز دیگه نیازی به خوردن نداشتم و خارش رفع میشد و بعد چند روز حتی بعضا یه هفته بازم خارش شروع که میشد یه قاشق دیگه میخوردم......

تو کل سیکل و بارداریم نهایت سه چهار قاشق بیشتر نخوردم.......

ببین اگه دکترت صلاح میدونه بگیر بخور که تحملش راحتتر بشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نگران نباش شما آز بده لازم باشه داروتو بیشتر میکنن....... من به محض + شدن چکاپ کردم اف اس هاش ...

آنای عزیزم ، ممنون بابت اینکه دونه دونه جواب میدی، مرسی از راهنماییت ، من برای تیرویید هیچ قرصی نمیخورم منتهی گفتم چون یه حالتهایی دارم نکنه مشکل دار شده باشم بعد روی سیکلم تاثیر بزاره؟ حتما آزمایش میدم ، راستش ترسیدم الان بهم دارو بدن .

سلام به همگی لیلا جان ممنون بابت جوابت سوگل جان روند درمانی من تقریبا مشابه شماست ، بعد از هیسترو ...

تقریبا ی ماه بعد هیسترو و خراش انتقال داشتم. هیسترو تو سیکی بود که ال دی خوردم. بعد ی پریود رد کردم. پریودم هم خیلی کوتاه بود برخلاف همیشه. البته من آمپول دیفرلین هم  چند روز  بعد هیسترو زدم. که همون انگار مدل پریودم رو تغییر داد. بعد استرادیول داشتم. پردنیزولون آ اس آ. تا سه روز قبل انتقال که سرم ای وی ای جی داشتم. 

سوگول جون و مامانی جون دردای پریودی طبیعیه، رحمتون داره جا باز میکنه ، در مورد خارج رحمی هم اصلاااا فکرش رو نکنین زبونم لال اگر باشه به قدری درد هست و حال بد میشه که اصلااااا نمیشه تحمل کرد پس با خیال راحت استراحت کنین، اگر کرامپ رحمی زیاد داشته باشین دکتر بهتون منیزیم میده و خودتونو خسته نکنین و آرامش داشته باشین ایشالله بزودی خبر شنیدن صدای قلب رو بهمون میدین، آمین.

سلام امروز روز ۱۱ انتقال گفتن برو آز بده اگر جواب منفی داروهاتوقطع کن زود نیست مگه امروز آزمایش نشون ...

سلام عزیزم، نه زود نیست نشون میده هر چقدر هم بتات کم باشه ولی دیگه مثبت میشی، برو امید به خدا ایشالله که خوش خبری.

سلام عزیزای دل...  

انا جان من طبق نظر طرازی دوماه قبل انتقال باید ب6-ب12-فولیک اسید-اسپرین و کلسی کر داشته باشم...منتهی چون یک سال و نیم پیش دستورشو بهم داده بود یادم نیست...ببین درست میگم؟میخوام از امشب شروع کنم

قرص ها شبی یکی

امپول ب12 هفته ای یکی

یه چیز دیگه ...من ازمایشات انعقادیم مربوط به اذر94 و ایمنی هم اردیبهشت 95 هست البته یک سری انعقادی ها رو چون مشکوک بودن مجدد اردیبهشت 95 تکرار کردم...حالا فکرم درگیر این شده که ممکنه چون یک سال و نیم از ازمایشاتم گذشته دیگه قبولشون نکنن برای سرم و...

البته نظر روماتولوژ و دکتر توکلی ایمونولوژ رو همون موقع گرفتم و تو پرونده م گذاشتن ولی خب میترسم قبول نکنن...منم توانش رو ندارم دوباره تکرارش کنم...همون یه بارشم سخته, حدود 1.5 میلیون هزینه آز و تکرارشون شد برام....

یه سوال دیگه هم اینکه طبق نظر دکتر پادمهر قرار شد من سه ماه ال دی داشته باشم برای کنترل کیست و اندومتریوزم...که الان بسته دوم رو شروع کردم...حالا من که دو ماه دیگه میرم برای انتقال باید ال دی رو ادامه بدم یانه؟ابن سینا جواب میدن بزنگم؟

ببخشید خیلی پر حرفی کردم...وای وقتی اسم میکرو میاد هزار و یک مدل سوال و دغدغه فکری هم باهاش میاد...ادم میخواد اب بخوره براش سواله که درسته یا نه  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

سلام به همه 

سوگل جان استرس خارج رحمی رونداشته باش گلم ...درداش معمولا از هفته های بالاتر شروع میشه 

هر دردی رو به خارج رحمی ربط نده و

سعی کن بهش  فکر نکنی 

ان شالله که بارداری طبیعی رو تجربه کنی 

التماس دعا 

آنا جون ممنون که هستی ...خدا قوت عزیزم 

آنای عزیزم ، ممنون بابت اینکه دونه دونه جواب میدی، مرسی از راهنماییت ، من برای تیرویید هیچ قرصی نمیخ ...

عزیزم نگران نباش دارو هم بدن مشکلی نداره.......

من تیروئدم نرمال بود یهویی اول بارداری بالا رفت و به راحتیم با دارو کنترل شد پس نگران هیچی نباش.....

سلام امروز روز ۱۱ انتقال گفتن برو آز بده اگر جواب منفی داروهاتوقطع کن زود نیست مگه امروز آزمایش نشون ...

عزیزن اگه نشون بده ممکنه پایین باشه ممکنه بالام باشه بستگی به این داره کی هورمون بتا وارد خونت بشه.......

اگه میخوایی تست بده ولی جواب پایینم بود تکرار کن چون ممکنه بالا بره.....

بسته به جوابت میشه نظر داد.......

مثلا بالای پنج باشه بعضی آزمایشگاها مشکوک میدونن.......

سلام عزیزای دل...     انا جان من طبق نظر طرازی دوماه قبل انتقال باید ب6-ب12-فولیک اسید-اس ...

عزیزم فقط آزهای اینیتو تکرار کن که هزینش خیلی بالا نمیشه حدودای ۲۰۰ نهایت ۳۰۰ میشه چون اگه ۶ ماه ازش بگذره قبول نمیکنن.......

پس مجبوری تکرار کنی.......

ولی بذار یه ماه مونده به انتقالت انجام بده......

در مورد ال دی هم زنگ بزن از ابن سینا بپرس جوابتو میدن.......

هم از کلینیک آندومتریوز از خود پ ا د م ه ر بپرس هم بخشی که سوالات پزشکیو میپرسی.......

من که اون موقع ها هر سوالی داشتم میپرسیدم......

سلام به همه  سوگل جان استرس خارج رحمی رونداشته باش گلم ...درداش معمولا از هفته های بالاتر ش ...

فدات شاینا جون ایشالله جشن مامان شدن تک تکتون رو ببینم......

آز طرفی یه مرکز دیگه میگه آمپول ها تو بزن تکون نخور تا روز آزمایش من چه کار کنم 

آهان ریرا جون شما همونی که به لک و خونریزی افتادی؟

به نظر منم سعی کن استراحت کنی اگه آزم میدی بگو بیان خونه ازت خون بگیرن.......

ایشالله که همه این خونریزیا از هماتومه و با استراحت حل میشه.......

توکلت به هدا باشه.......

به نظر منم بد نیست به داروهات ادامه بدی......