سلام عزیزای دل...
انا جان من طبق نظر طرازی دوماه قبل انتقال باید ب6-ب12-فولیک اسید-اسپرین و کلسی کر داشته باشم...منتهی چون یک سال و نیم پیش دستورشو بهم داده بود یادم نیست...ببین درست میگم؟میخوام از امشب شروع کنم
قرص ها شبی یکی
امپول ب12 هفته ای یکی
یه چیز دیگه ...من ازمایشات انعقادیم مربوط به اذر94 و ایمنی هم اردیبهشت 95 هست البته یک سری انعقادی ها رو چون مشکوک بودن مجدد اردیبهشت 95 تکرار کردم...حالا فکرم درگیر این شده که ممکنه چون یک سال و نیم از ازمایشاتم گذشته دیگه قبولشون نکنن برای سرم و...
البته نظر روماتولوژ و دکتر توکلی ایمونولوژ رو همون موقع گرفتم و تو پرونده م گذاشتن ولی خب میترسم قبول نکنن...منم توانش رو ندارم دوباره تکرارش کنم...همون یه بارشم سخته, حدود 1.5 میلیون هزینه آز و تکرارشون شد برام....
یه سوال دیگه هم اینکه طبق نظر دکتر پادمهر قرار شد من سه ماه ال دی داشته باشم برای کنترل کیست و اندومتریوزم...که الان بسته دوم رو شروع کردم...حالا من که دو ماه دیگه میرم برای انتقال باید ال دی رو ادامه بدم یانه؟ابن سینا جواب میدن بزنگم؟
ببخشید خیلی پر حرفی کردم...وای وقتی اسم میکرو میاد هزار و یک مدل سوال و دغدغه فکری هم باهاش میاد...ادم میخواد اب بخوره براش سواله که درسته یا نه