2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047205 بازدید | 684581 پست
ليلا جان فكر نكنم مشكلي داشته باشه تيروييدت، آخه يهو كه بالا نميره، من اينو چون خودم تست كردم ميگم، ...

مرسی پرپر جون که جواب دادی، اینم حرفیه، حالا منو ببین تروخدا هی خودم همه رو به آرامش دعوت میکنم خودم از اینور دارم ... ای خدا از دستِ من   

میرم به امید خدا، ایشالله که همه چیز خوب پیش میره   

آب انار خاستم بنویسم، انارش جا موند یه لیوان آب انار خوردم

والا چی بگم، ایشالله که هایپر نیستی ، ممکنه معدت حساس شده باشه، و البته احتمال زیاد از استرس هم میتونه باشه، من خودم زمانیکه استرس دارم حتما حالم بهم میخوره. 

کلی هم خندیدم از انار که جا انداختی   

فقط یه چیزی آب انار ، پرتقال نخور اینا برای معدت خوب نیست، سعی کن اول یه تیکه نون خشک بخوری، بعد کم کم غذا بخوری ، معدت بهتر میشه .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چه وحشتناک.من از هایپر میترسم.نکنه سرم بیاد.ای خدا

شیرین جان کجا انتقال انجام دادی؟؟

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
علائم هایپر رو ندارم، فقط حالت تهوع که اونم امروز از صبح شروع شده

به نظر من هایپر نیست، شاید معدت ویروس گرفته، انقدر من اینطوری میشم که حد نداره، به دلت بد راه نده، هایپر نشانه هاش چیزای دیگست، سعی کن یه تیکه نون بخوری نم نم و آروم و وعده های کوچیک غذا بخوری و مایعات هم حتما نم نم بخوری .یهو سر نکش، ایشالله که بهتر میشی.

سلام دوستان من اسفند 95 ای وی اف کردم ولی منفی شد و دیگه به تاپیک سر نزدم. دوباره بعد از 6-7 ماه رف ...

عزیزم هم تزریق عضلانی داره هم زیر جلدی.......

کسی که برات تزریق کنه میدونه به دو روشم میشه تزریق کرد ولی اکثر دوستان عضلانی داشتن منم عضلانی تزریق کردم.......

مریونال که برا من فوق العاده خوب جواب داد.......

ایشالله کلی تخمک تپل مپل منتظرته......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به نظر من هایپر نیست، شاید معدت ویروس گرفته، انقدر من اینطوری میشم که حد نداره، به دلت بد راه نده، ه ...

لیلا جون به من گفتن تا 2هفته این رژیم غذایی رو رعایت کنم، دیگه حالم بد میشه وقتی تخم مرغ و گوشت می بینم، علائم هایپر رو هم ندارم، بنظرت اگه خارج از رژیم غذایی چیزی بخورم و رژیم رو بیخیال شم احتمال هست هایپر شم چند روز بعد ؟

سلام به همگی  ضخامت اندومتر برای انتقال چند باید باشه؟

عزیزم اگه اشتباه نکنم تو آخرین سون بین ۸ تا ۱۲ باشه خوبه اما نرنش فکر کنم همون ۹ الی ده هست ولی یه خطی بودنش آیتم مهمتریه.......

اما خوب از دوستان با ضخامت پایینترم انتقال دادنو شکر خدا جواب گرفتن........

عزیزم خیلی فکرتو درگیر این جزئیات نکن چون فکر کردنت کاریو درست نمیکنه.......

فکرتو آزاد کن ایشالله خوب رشد میکنه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com