2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047391 بازدید | 684597 پست
سلام دوستان صبح بخیر.. ببخشید دوتا سوال داشتم یکی اینکه من دوسه روز دیگه انتقال دارم الان یکم زیر ...

منتظر جان یکم استراحت به خودت بده قبل انتقال تا بدنت ریلکس بشه، در مورد پروژسترون هم، برای من کپسولای واژینال خوردنی هم بودن یعنی هم میشد بخوری هم از راه واژن استفاده کنی که گفتن روز انتقال صبح بخورین و بیاین، حالا نمیدونم مال شما چه طوری باشه ولی فکر کنم یه تمیز کاری بکنن مطمین نیستم اصلا.

سلام دوستان داشتن حالت پریود روز ۱۰ انتقال و لکه بینی نشانه سقطه؟کسی اینجوریه بوده؟

عزیزم ، این لکه بینی ها میتونه نشانه چیزی باشه میتونه اصلا نشانه هیچ چیزی هم نباشه، مخصوصا در مورد ماها، حتما استراحت کن، چون میتونه لک برای لانه گزینی باشه، ایشالله که برای تو نشانه خوبیه عزیزم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

كسي از بچه ها ي اين تاپيك بوده كه همون سيكل اول نتيجه گرفته باشه؟  

بله بودن، بهار جان که همون میکرو اول مثبت شدن البته انتقال سوم یا چهارم، البته ایشون ایران نیستن، معمولا خارج از ایران یک دونه انتقال میدن هر دفعه، ولی میکرو قبلیم یه دختری با من بود که با هم دوست شدیم هنوزم با هم در ارتباطیم، میکرو اول انتقال اول براش گرفت و الان پسرش 10 ماهشه.همون که عدد بتاش 85 بود.

فکر کنم مامان سبحان هم یکبار سیکل انجام داده باشه ولی انتقال دوم نتیجه داد خداروشکر، به هر حال کم نیستن دوستان، من یادم نمیاد خیلیا رو.

سلام لیلا جان ۴ روزه بودن و ۲ تا انتقال دادم

سلام به روی ماهت عزیزم، ببین نگران نباش چون دو تا انتقال دادی ، نمیدونم روز بتات کی هستش ولی در نهایت شنبه بتا بده، با اون شماره تماس گرفتی؟

من با اینکه خونریزی داشتم یعنی مثل پریود دقیقا، بتام مثبت شد، و دو برابر هم شد، من یک دونه انتقال داده بودم.تا جاییکه میتونی استراحت کن، و سعی کن آروم باشی، کلمه سختیه و چاره ای نیست اصلا هم فکر سقط نباش، چون واقعا تو بارداری نمیشه روی خونریزی تصمیم گرفت.

ممنونمم عزيزم  حتما اگه قابل باشم ❤️ من استراديولم از سوم پريودي شروع نكردن از ٩ پريودي شروع ك ...

ماماني جون ضخامت اندومترت موقع انتقال ٨.٧ بود يا چند روز قبل انتقال كه ميريم براي سونو و چك كردن اندومتر؟

ممنون لیلای عزیزم زنگ زدم گفت یه آمپول پروژسترون به دو تا شیاف اضافه کن روز بتام هم ۳شنبه است برآم د ...

خداروشکر که جوابتو دادن، چشم عزیزم حتما، ایشالله که خبر خوب بتای تپلتو بهمون میدی، امید به خدا. استراحت یادت نره.  

ماماني جون ضخامت اندومترت موقع انتقال ٨.٧ بود يا چند روز قبل انتقال كه ميريم براي سونو و چك كردن اند ...

سلام به همه دوستان ، صبح همگي به خير ، مامي جون نگران ضخامت آندومترت نباش ، ببين عزيزم صبر كن تا ببيني دكترت چه تصميمي ميگيره ، براي من اون سيكلم كه كنسل شد ضخامت آندومترم تا ٧ هم بالا رفت ولي بعد از اضافه كردن استراديول كاهش پيدا كرد به همين خاطر سيكلم كنسل شد ولي اين سري با ضخامت ٧.٥ و سه خطي برام انتقال دادن چون ضخامت آندومترم بعد از اضافه كردن دوز دارو رشد داشت پس براي شما هم اگر رشد داشته باشه انتقالت انجام ميشه و ان شا الله كه ماماني .

سلام دوستان صبح بخیر.. ببخشید دوتا سوال داشتم یکی اینکه من دوسه روز دیگه انتقال دارم الان یکم زیر ...

منتظر جون من شیاف قبل انتقال رو رکتال استفاده کردم. دکترم گفت روز انتقال شیاف نزار واژنت. بعد با خودم بردم بعد انتقال خودشون برام واژینال  شیاف گذاشتن. یعنی خلاصه بگم روز قبلش واژن رو دستکاری نکردم. شستشوشون عمقی نیست که چربی شیاف بره. بعد انتقال خودشون آمپول و شیاف هرچی لازم باشه در حین اینکه رو تخت دراز کشی برات انجام می دن. ی چیز دیگه من زود زود دستشویی ام می گیره واسه همین با مثانه خالی رفتم. یعنی قبلش ی دستشویی اساسی رفتم تا تکون نخورم تا وقتی خودشون بلندم نکردن

سلام دوستان، روز همگی بخیر، من یه سوال داشتم، 

من امروز روز 5 انتقالم، امروز خیلی حالت تهوع دارم، 2بار هم معذرت میخام بالا آوردم، دیشب هم زیر شکمم درست جایی که رحم هست درد داشت و تخمدان چپم نزدیک به 10 دقیقه هی تیر میکشید، ولی خفیف بود، اما موقع خواب شدیدتر شد، خیلی نگرانم، اینا علائم هایپر نیست؟؟؟ من مشکوک به هایپر بودم، ولی دستورات دکتر رو این چند روز خیلی رعایت کردم، شکمم اصلا ورم نداره، درد هم ندارم

سلام دوستان، روز همگی بخیر، من یه سوال داشتم،  من امروز روز 5 انتقالم، امروز خیلی حالت تهوع دا ...

مگه بعد از انتقالم هایپر میشن؟

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان