2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنای عزیز و لیلا جون ممنون میشم به سوال منم جواب بدین من از امروز سیکل میکرو رو شروع کردم امروز ...

راز عزیز؛ جواب انتخاب سیکل بلند یا کوتاه رو دقیق نمیدونم حالا آنا جون میان توضیح میدن برات ولی کلا انتخاب دارو، دوز دارو نوع پروتکل بستگی به شرایط هر شخص و جوابگوییش به دارو داره، در مورد مکمل هم کلا دکترا یادشون میره یا خیلی اهمیت نمیدن به موضوع ولی از بچه ها که اینجا هستن هر دوی اینارو استفاده کردن من پیشنهاد میکنم آب زیاد بخوری و پیاده روی روزانه حتی نیم ساعت فراموش نشه.

کسی نیست جواب منو بده؟

عزیزم رفتم چند صفحه قبل گشتم اشتباه نکنم تو انتقال هستی و منتظر روز بتا؛ منم چیزی که میدونم تزریق پروژسترون هستش همونطور که دوستان گفتن.ایشالله که مشکلی پیش نمیاد در ضمن سعی کن استراحت کنی.

عشقا واسه اینکه هایپر نشیم نمک رو باید حذف کنیم یا دوغ با نمک فراوان بخوریم؟

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
ماماني جون خيلي خيلي مباركت باشه عزيزم براي ما هم دعا كن.❤🌺❤ماماني جون ضخامت اندومترت چند بود؟

ممنونمم عزيزم  حتما اگه قابل باشم ❤️

من استراديولم از سوم پريودي شروع نكردن از ٩ پريودي شروع كردم چهار روز اول روزي يه دونه چهار روز دوم روزي ٢تا و از چهار روز بعدش روزي ٣ تا كه تا الانم دارم ميخورم 

صخامت آندومر٨/٧ بود 

آنا جان من امروز جمعه ميشه روز 21 انتقالم بعد چون من اينسري روز ٢٥ سيكل پريوديم انتقال دادن چجوري حساب كنم كه امروز چند روزه هستم ؟ 

رويان بهم گفت روز 7 آبان برو سونو واژينال اما من نميرم واژينال شكمي انجام ميدم 

عزیزم میکروی سوم بود..... عزیزم برا تغذیه اکیدا توصیه میکنم از رژیم غذایی کسی تقلید نکن چون مثلا خی ...

خيلي ازت ممنونم عزيزم كه انقدر با حوصله جواب ميدي خدا خيرت بده

@raazi_naaraazi يه پيج مفيد براي همه

سلام دوستان صبح بخیر..

ببخشید دوتا سوال داشتم

یکی اینکه من دوسه روز دیگه انتقال دارم الان یکم زیر دلم درد میکنه طبیعیه؟؟؟؟البته یکم کار سنگین کردم کمرمم درد گرفته😔😔

ی سوال دیگه روز انتقال دهانه رحمو میشورن؟؟؟اخه شب قبلش شیاف پروژسترون دارم اونام که چربه...تمیز میکنن؟با خودم گفتم شیافو روز قبل طرفای ظهر بزارم که تا روز بعد تمیز باشه

خدایا شکرررررررررررررررت🙏👶