2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045232 بازدید | 684439 پست
سلام عزیزم خدا نکنه که دچارتشویش بشی اونم قبل از یکی از بهترین اتفاقهای زندگیت... لیلا جون کاملا طب ...

سلام به روی ماهت آتریسا جان، من واقعا ببخش ، خجالت کشیدم بخدا، از خدا میخوام الهی به حق بزرگی و محبتش خیلیییی راحت کاراتو پیش ببر که اینبار با یه بتای تپل مپل و بارداری راحت همه روزای سختت فراموشت بشه، تو امضات هم بنویسی باورم نمیشه اینقدر بارداریم میتونست راحت باشه. آمین.

فدات بشم دوست خوبم، هر چه زودتر بتای خوشگلتو برامون بذاری.آمین.  

سلام بچه ها من دكتر فاطمه منصوري مقدم بيمارستان لاله الان كه پياماي شمارو ديدم فهميدم منم اون سرم قبل انتقال قراره برام بزنه ولي نميدونم اصلا چي هست؟؟؟

در مورد هسيترو با خراش با يكي دوتا دكتر ديگه صحبت كردم و با توجه به پرونده ام گفتند اينار نيازي نيست دو روز تمام تو دو راهي بودم تا اينكه بلاخره براي عمل هيستروسكوپي استخاره كردم و بد امد چون استخاره گرفتم خواستم بخدا اعتماد كنم و عمل هيسترو كنسل كردم و گفتم فقط پي ار پي و او ن سرم بزنم  ؟الان فقط ال دي با اسيد فوليك و اس ا ميخورم ايا از لحاظ تغذيه بايد كاري بكنم؟براي استرسم چيكار كنم خيلي استرس دارم 

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الآن یکساعته دارم اشک میریزم آخه من دیگه چقدر بد شانسم !!!  ۶ ماهه زیر نظر دکترم . هر ماه ...

عزیزم سلام، ببین معمولا آزمایشها روال به این ترتیبِ، بین روز 3 تا 5 ، یعنی روزِ سوم و چهارم و پنجم دوره فرقی با هم ندارن، حالا فرض بگیر چهارشنبه عصری پریود شدی بازم شنبه میشه روز سوم ،، بگو دکتر خب تو دارو رو بنویس من اینماه استفاده نمیکنم ماه دیگه که پریود اومد روز سوم اگر پنجشنبه یا جمعه بود استفاده میکنم، دیگه چه کاریه دکترت میکنه، بنویسه خودت ماه بعد اگر به تعطیلی خوردی میدونی داروت چیه، واقعا تو هوش دکترت موندم.البته جسارت نشه ولی خیلی کارش خنده داره ببخشید واقعا.

لیلا جون یه چیزی بگم؟ عزیزم من یکی از دلایل مامان شدنمو دعای دوستان میدونم....... یعنی درسته خیلی ...

آنا جون بابت حرفای قشنگت ممنونم، همه شماها عزیزای من هستین و خیلی خداروشکر میکنم که دارمتون، منم خیلی خیلی به دعای دوستان اعتقاد دارم، و همیشه میگم دعاهایی که ماها برای هم میکنیم میگیره.  

سلام ب همگی، لیلا جون نبینم دم از استرس و اضطراب بزنی ،حالا ک برای مامان شدنت شمارش معکوس شروع شده و ...

ستایش جونم ، از همتون ممنونم که در کنارم هستین،   میگم یه دونه از اون تجویزات برا منم بکن حالم رو به راه شه سریع  

ایشالله بزودی جشن مامان شدنِ تک تک شما دوستای خوب و مهربونم.

ممنون آنا جون نه تایم صبح هست روزهای زوج .واقعا دیگه خسته شدم . من فکر میکردم وقتی شوهرم عمل کرد و ...

این داروها همه تا چند سال اگر باز نشن اعتبار دارن، در صورت باز شدن و اولین استفاده تا دو ماه اعتبار دارن، حالا من موندم تو کار دکترت باور کن، بابا نسخه رو بده دستورالعمل رو بده تو روز 3 استفاده میکنی، چه کاریه آخه، الان همه ماها یه روزایی میخوریم به تعطیلی، یا به قول آنا جون قرص بده تا پریودت اون روزی بشه که این میخواد.

اینم بگم که منم امروز پری شدم و ب امید خدا از روز سوم استرادیولمو شروع میکنم،از لحاض روحی هم دست کمی ...

به سلامتی ستایش جون، مرسی از حرفات، امید به خدا که داری مامان میشی، ایشالله این روزا هم میگذره و دامن هممون سبز میشه. جشن میگیریم، تمام پستا میشه تبریک   

این داروها همه تا چند سال اگر باز نشن اعتبار دارن، در صورت باز شدن و اولین استفاده تا دو ماه اعتبار ...

آره راست میگی .خودمم همین نظر رو دارم گفتم روی برگه بنویسم فراموشم نشه .

هزینه اش به کنار که هر بار باید کلی کرایه ماشین بدیم تا از شهرستان بریم اهواز و برگردیم توی گرما و شرجی خطرات جاده هم هیچ .همین اعصاب خوردیش که هر ماه منتظر پریودی میشم آخرشم یا عید فطر بوده یا یه تعطیلی دیگه 

روحیه مو داغون کرده .

من دوست دارم زودتر انجام بشه حتی نتیجه اش رو خیلی حساس نیستم بار اول بشه یا نه 

بیشتر دلم میخواد بدونم اصلا جنین تشکیل میشه یا نه ؟؟؟

والا عزیزم من سه دوره پشت سر هم ویران داشتم و به محض تموم شدن یه هفته بعد پریود شدم....... البته بد ...

آنا جون دكتر تو دو مرحله جراحي هردو لوله منو بست،تنها اميدم به اينه كه با آي وي اف مادر شم.محاله باردار باشم بدون لوله.برام دعا كن منم طعم مادر شدنو بچشم.

👶🏻خدايا ميدونم ارحم راحميني👶🏻
آره راست میگی .خودمم همین نظر رو دارم گفتم روی برگه بنویسم فراموشم نشه . هزینه اش به کنار که هر بار ...

اشتباه نکنم نسخه تو ایران تا آخر اون ماه که نوشتن اعتبار داره، ببر بده برات بنویسه برنامتو بگیر داروهاتو تا جاییکه میتونی نزدیک تزریق بخر بعضیاش یخچالیه بعضیاشم که بیرون باید در دمای خونه نگه داری، من الان دکترم از 2 ماه پیش برنامه و داروها رو داد ولی من هفته پیش خریدم داروهارو، یخچالیا رو گذاشتم تو یخچال بقیه رو بیرون تو کمد اتاق خوابم، تازه از جمعه باید تزریق کنم. 

برات هم از خدا میخوام همین بار نتیجه بگیری ایشالله .

ممنون آنا جون نه تایم صبح هست روزهای زوج .واقعا دیگه خسته شدم . من فکر میکردم وقتی شوهرم عمل کرد و ...

امروز اگه بعد از ظهر پریود شدی طبق همون قانون ۲۴ ساعت حساب کن و نگران نباش....

اگه ویزیتت صبحه پس خیالت راحت باشه.......

دیگه داری مامان میشی.....

راستی اگه احتمال اسپرم فرش هم هست شانس اسپرم فرش رو هم امتحان کنین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اینم بگم که منم امروز پری شدم و ب امید خدا از روز سوم استرادیولمو شروع میکنم،از لحاض روحی هم دست کمی ...

آخ جون کلی مامان داریم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من دو ساعت پش پری شدم روز سوم باید استرادیولمو شروع کنم برا انتقال، روزی سه عدد،من برا ۲۳مهر نوبت دا ...

سلام به همه دوستان ، ستايش جون عزيزم درسته ديگه من هم از روز سوم ٩ روز استراديول خوردم و بعد رفتم يعني روز دوازدهم ، ان شا الله كه ديگه اين بار حتما مامان ميشي عزيزم . 😘😘😘

سلام بچه ها من دكتر فاطمه منصوري مقدم بيمارستان لاله الان كه پياماي شمارو ديدم فهميدم منم اون سرم قب ...

عزیزم آب زیاد بخور......

پیاده روی بکن.......

انرژیای + رو جذب کن......

مناسب طبعتم تغذیتو تنظیم کن......

لازم نيست گرمي يا ويتامين اي امگا٣يازينك بخورم من تو دوره قبلي خوردم البته سرخود نه با تجويز پزشك الان فقط برام دي نوشته

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕