2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
دوستان عزیز و خوشگل و مهربونو عزیز خودم ، لکه بینی شروع شد و خیلی خوشحالم، تا حالا از لکه بینی انقدر ...

لیلا جان امیدوارم این سری انتقالت به خوبی پیش بره  انشالله ۲ قلو پسر و دختر باشن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عروسک جان ، برات آزمایش پی جی اس برای کیفیت کروموزومی جنین انجام ندادن؟

نمیدونم عزیزم ولی قسمت جنین شناسی که میگفت جنینت عالیه احتمالت خیلی بالاس کمتر جنینی به این مرحله میرسن

راستش باحرفای انا تحت تاثیر قرار گرفتم خیلی فکرم مشغول شده میگم نکنه کار اشتباهی کردم امپولا و شیافامو و قرصامو قطع کردم بدون آزمایش

راستش اینقد ناامید شدم که باورم نمیشه احتمال داشته حامله باشم حیفم میاد دیگه پول آز بدم شصت تومنه

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘

آنا و لیلا یعنی اگر آزمایش من اشتباه شده باشه و من باردار باشم به دلیل اینکه داروهامو قطع کردم جنین از بین میره یا اینکه ممکنه بدن بدون دارو هم جنین و حفظ کنه😔

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘

سلام ب همه

من از روز 11انتقال ک لک دیدم تا روز17امپول زدم قبلش فقط شیاف بود 

اتفاقا منم جای امپولام قرمز شده بود می خارید باد هم کرده بود اخرا دیگ یعنی منم حساسیت داشتم 

البته مامانم امپول عمیق می زد اصلا بیرون نمی زد ازش

آنا و لیلا یعنی اگر آزمایش من اشتباه شده باشه و من باردار باشم به دلیل اینکه داروهامو قطع کردم جنین ...

آره عزیزم حفظ میکنه نگران نباش...چرا انقدر آزمایش بتا گرونه...مگه چیه؟؟ چه خبره ؟ 

برو آزمایشگاه بیمارستان امام انجام بده...خیلی تفاوت قیمت داره.

وای آنا جون همین جور هور هور اشکم می یاد پیغامت رو خوندم . چقدر ترسیده بودم چه روزهای سختی داشتم. ای ...

عزیزم اگه من بودم سه تا دو روز یه بار آز میدادم که خودم انجام دادم، اما با توجه به شناختی که ازت دارم به نظرم تو به آز خانوم دکتر اکتفا کن چون هر چه قدر استرستو کم کنی وروجکت اون تو راحتتره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان و لیلا جان آیا شیر سویا تو دوران انتقال جنین هم کسانی که آندومتریوز دارند نباید بخورند؟آخه م ...

عزیزم خوب در صورتی که داروهای دیگه ای نداره که باهاش تداخل داشته باشه میتونه بخوره اما اگه هپارین و امثالهم هم داره ترجیحا توصیه نمیکنم.......

ضمنا برا کم کاری تیروئیدم خوب نیست.......

در ضمن اینو بگم اوایل بارداری چون جنین غده تیروئیدشم بارش رو دوش مادره پس ریسک کم کاری بالاتر میره که برا من خیلی بالا رفته بود.......

پس باید حواسمون جمع باشه.......

ضمنا مگه این همه مادری که شیر سویا رو حتی نمیشناسن بچه هاشون سالم نیست.......

تحقیق کن ببین اگه واست خوبه بخور اما فکر نکن نخوری چیزی واسه وروجکت کم گذاشتی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
این روش هم خوبه که داری انجام میدی .من فکر کردم فقط میخوای روزای تخمک گذاری بری.

لیلاجون بعدازنزدیکی چن دقه پاهاروبالابگیریم کافیه?

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
دوستان عزیز و خوشگل و مهربونو عزیز خودم ، لکه بینی شروع شد و خیلی خوشحالم، تا حالا از لکه بینی انقدر ...

لیلا جون لاچه من باورت میشه الان خوابید.......

غرق خواب بود اما قرش گرفته بود.......

نگو خاله لیلاش وسط دعوتش کرده بوده نتونسته روشو زمین بندازه.......

یه قری میداد بیا و ببین......

آنا و لیلا یعنی اگر آزمایش من اشتباه شده باشه و من باردار باشم به دلیل اینکه داروهامو قطع کردم جنین ...

عزیزم اگه گرفته باشه بلافاصله با قطع دارو چیزی نمیشه اما احتمال داره به لک بینی بیفتی و ریسک سقط پیش بیاد......

سلام ب همه من از روز 11انتقال ک لک دیدم تا روز17امپول زدم قبلش فقط شیاف بود  اتفاقا منم جای ا ...

عزیزم نه در حد قرمزی و این حرفها نرماله اما بازم به دکترت بگو.......

قضیه سوگل جون فرق داره......

برا اون آبسه کرد......

قلمبه قلمبه شده بود.......

تب و لرز و خیلی علایم دیگه داشت که نشون میداد حساسیت داشته.....