2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045608 بازدید | 684476 پست
سلام مامان سوگل هستم در خدمتتون. شوهرم از آزمایشگاه زنگ زد می گه مثبته . خدایا شکرت . خدایا این لحظه ...

مباركت باشه سوگل جون ، ان شا الله كه ٩ ماه بارداري خوب و راحتي داشته باشي و فرزند يا فرزندانت رو سالم و صالح در آغوش بگيري . 😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای آنا جون همین جور هور هور اشکم می یاد پیغامت رو خوندم . چقدر ترسیده بودم چه روزهای سختی داشتم. ای ...

بتات چند بود عزیزم؟

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘

وای سوگل جون الان اسمتو دیدم😱😱😱

باورت میشه اونروز که گفتم سوگل رفته ازمایشش مثبت شده تورو با یه سوگل دیگه توی یک تبادل نظر دیگه اشتباه گرفتم اخه اونم همون روز مثبت شد ازمایشش...اسماتون مثل هم بود اونم خداروشکر مثبت شد اما الانکه دیدم نوشتی من ی بار قبلا انتقال دادم شک‌کردم

اخه سوگلِ اونور اولین انتقالش بود

خوشحالم که اشتباه من به حقیقت تبدیل شد😍😍😍😍😍😍

مبارکت باشه خانومی😘😘😘

برا منم دعا کنید دوستان یکشنبه انتقال دارم🙏🙏🙏🙏

خدایا شکرررررررررررررررت🙏👶
بتات چند بود عزیزم؟

عروسک جون جواب آزمایشم رو ندیدم شوهرم نیومده هنوز. تلفنی هم نگفت می دونه به عددش حساسم. فقط گفت تو رنج هفته ۴ هستی نگران نباش. من دوسال پیش بتا اولم ۷۰ شد بعد تا ۲۸۰ بالا رفت دیگه بالاتر نرفت و رشد متوقف شد. فکر کنم‌ ۳۰۰ ۴۰۰ باشم

وای سوگل جون الان اسمتو دیدم😱😱😱 باورت میشه اونروز که گفتم سوگل رفته ازمایشش مثبت شده تورو با یه ...

منتظر جون خوشحالم که اشتباهت بهم روحیه داد. الهی به حق پنج تن مثبت شی. فهمیدم اشتباه کردی .من تو هیچ تاپیک دیگه ای نیستم گلم. تازه همین جا رو هم دکترم قدغن کرده . ببین من خیلی خیلی استرسی بودم. انا جون دیده . همین سری هم یکی از دوستان درمورد پی جی دی صحبت می کرد استرس گرفتم نکنه باید انجام بدم و.. 

فقط آرامش داشته باشین گفتنش راحته عمل بهش سخته. من دفعه پیش ترس هایپری ترس اینکه دکترم سفره ترس خارج رحمی اصلا قاطی کرده بودم. آلبومین می زدم گریه می کردم نمیرم. حال جسمی و روحیم انقدر بد بود تب و لرز اصلا ی وضعی. چون بدون آگاهی از مسیر پیش رو توش قدم گذاشتم. فکر می کردم پانکچر شم تمام. تازه دیدم ی دنیا آمپول و سرم و... هول کردم با شوهرم دعوام شد. معمولا دکتر ها هم دفعه اول سعی و خطا جلو می رن یا بدن مریض رو نمی شناسن و...به نظرم اگر با ی دکتر منفی شدین ی بار دیگه ارزش داره بهش فرصت بدین به شرطی که با دکترتون ارتباط بگیرید و حس کنید خوبه و حواسش هست. الان می گم قسمت نبود. 

اما احتمالا اگر می تونستم آرامش رو حفظ کنم و قوی تر باشم کمتر رنج می کشیدم. 

سوگل جان تو را خدا برای ما هم دعا کن

ان شالله . قابل باشم واسه همه دعا می کنم. من خودم هنوز محتاج دعام. بالاخره تا بتای دوم و سوم و رویت قلب و غربال اوه خیلی راه

پرسیده بودی استرس داشتم یا نه اره داشتم. بگم استرس نداشته باشید که جوک و شوخی هست . حداقل من این جور آدمی نیستم. همین الان تا شنبه استرس دارم. 

خراش هم دادم گلم. من هیستروسکوپی با خراش داشتم قبل آخرین پریود.  سرم آی وی ای جی داشتم‌. و تزریق داخل رحمی gcsf اینها موارد جدید بودن برام نسبت به انتقال فرش قبلی. اها من سری پیش انکسوپارین داشتم این سری هپارین. کلا دکترم استراتژی اش رو با توجه به شناختی که از من و روحیه و انتقال قبلی بدست آورد عوض کرد. مثلا من به امپول پروژسترون حساسیت داده بودم ولی آگاهی نداشتم فکر می کردم گوله گوله ها طبیعی هست. شاید اصلا به جنینم پروژسترون نرسید رشد نکرد. این سری امپول پروژسترون هم ندارم

آنا جان و لیلا جان آیا شیر سویا تو دوران انتقال جنین هم کسانی که آندومتریوز دارند نباید بخورند؟آخه م ...

ریرا جان ، سویا و تمام مشتقاتش استروژن دارن، من تو کلینیک اندومتریوز بهم یه کاغذ دادن که رژیم غذایی برای اندومتریوز داشت، کلا گفته سویا مصرف نکنین، حالا فکر کن ماها که اندومتریوز داریم به جای متوقف کردنش بیایم به گسترسش کمک کنیم، خب باعث میشیم بدتر بشه و تغذیه کنه ، من که پیشنهاد نمیکنم. 

نه عزیزم چون تعیین جنسیت کردم دیگه جنین ندارم کلا دوتا بود تازه کیفیتشون گفتن عالیه نمیدونم چرا نگرف ...

عروسک جان ، برات آزمایش پی جی اس برای کیفیت کروموزومی جنین انجام ندادن؟

دوستان عزیز و خوشگل و مهربونو عزیز خودم ، لکه بینی شروع شد و خیلی خوشحالم، تا حالا از لکه بینی انقدر خوشحال نشده بودم😂😂😂😂 

به افتخار مامان شدن سوگول جون همه بیان وسط 👏👏👏👏👏👏💃💃💃💃💃💃

مامان سبحان ، آنا جون،سوگول جون و باردارا با دستهای گرمتون مارو همراهی کنین💃💃💃💃💃👏👏👏👏👏👏 

نفس جون از 10 شروع کن ، احتمالا 12 برات پررنگ شه ، ولی تو از 8 پری یک روز در میون اقدام داشته باشه.

اخه من چون اسپرم شوهرم کمه 7و10و13و15اقدام میکنم..میترسم یک شب درمیون اسپرمش کمتربشه

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻