2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
خب فدات شم یه سالِ داری ویتامین ب میخوری ، خداروشکر کن، ببین بعد از اینهمه سختی خدا خواسته بارداری ر ...

اره واقعا همينطوره كه ميگي از بس سختي كشيدم منتظر سختي هستم همش انگار شرطي شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان برام دعا کنید شمارش معکوس واسه آزمایشم شروع شده

عزیزم مامانی.....

ایشالله به زودی جشن مامان شدنتو بگیریم بعدشم نه ماه بعد خبر زایمان موفق و صحیح و سالم در آغوش کشیدنشونو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بعضیا سندرم قبل قاعدگی رو دارن این به این معنی نیست مشکل داری..... عزیزم اگه درد شدید پریودی ...

اندومتریوزچطوری مشخص میشه ک هسیم باچ ازمایشی?

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

سلام بچه ها من فردا ميخوام برم پيش دكترم به نظرتون بگم براي اينكه انتقالم منفي شد چه ازمايشايي برام بنويسه

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕
من اصفهان انجام دادم و با ۸ تا فولی ۱۸ و ۱۹ و ۲۰ فقط ۳ تا جنین داشتم که ۲ تا انتقال دادن و یکیش هم ن ...

کدوم دکتربرات انجام داد. من زیر نطر کلانترم

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

کلا از 2 تا سوالی که من میپرسم هیچی ش جواب نداره

شکر خدا هم دردیم و این همه.........عمرا من دیگه بیام اینجا

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
اندومتریوزچطوری مشخص میشه ک هسیم باچ ازمایشی?

عزیزم خوب یه سری علایم داره البته بدون علایمم میتونه باشه......

یکیش درد حین پریودیه.....

درد حین ن ز د ی ک ی هست.....

آزمایش ca125 اگه بالاتر از نرمال باشه....

اما تشخیص قطعی و درمانش با لاپراسکوپیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها من فردا ميخوام برم پيش دكترم به نظرتون بگم براي اينكه انتقالم منفي شد چه ازمايشايي برام ...

عزیزم من آزهای تکمیلیو گذاشتم اما در کل بگو میخوایی از نظر انعقادی و ایمنی کامل بررسی بشی و هر آزمایشی لازمه انجام بدی......

عزیزم بهش بگو هیسترو هم انجام بده که سلامت رحمت کاملا بررسی بشه.....

بعد از اینکه تخمک برداشتن باید زیاد پیاده روی کنیم  تا زمان انتقال؟

عزیزم بعد پانکچر خیلی نباید به خودت فشار بیاری چون تخمدانات ورم دارن.......

عزیزم جارو هم نکش چه قبل پانکچر چه بعدش.....

کلا از 2 تا سوالی که من میپرسم هیچی ش جواب نداره شکر خدا هم دردیم و این همه.........عمرا من دیگه بی ...

عزیزم اینجا هر کسی جواب سوالتو بدونه و آنلاین باشه شک نکن جوابتو میده پس یکم صبوری کن......

در مقابل انتظاری که برا مادر شدن کشیدی انتظار برا گرفتن جواب سوالت که چیزی نیست پس تمرین صبر داشته باش وگرنه تو این مسیر خیلی اذیت میشی.....

اینجا همه از خواهر به هم نزدیکترن پس وقتی جواب سوالتو نگرفتی بدون یا کسی آنلان نیست یا جواب سوالتو نمیدونه.....

عزیزم من آزهای تکمیلیو گذاشتم اما در کل بگو میخوایی از نظر انعقادی و ایمنی کامل بررسی بشی و هر آزمای ...

هيسترو يعني عكس رنگي؟ 

من عكس رنگي انداختم گفتند هيچ مشكلي نداره

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕
نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: برای همسرتون!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود. نسخه ...

سلام دوستان خوبم

آنا جون من نمی دونستم بوسرلین ک باعث میش بگن سیکل بلند مدت نه ال دی 

پس مشکل از بوسرلین

میترسم بهشون بگم بوسرلین ندین بگن مگه تو دکتری😂 ولی حتما با توجه به اینک تخمک زیاد نساختم سیکلمو عوض کنن هان😒ولی بهشون می گم ببینم واسم ازمایش ایمنی انعقادی مینوسن 

اخه من چون قبلا باردار شدم همش می گم فکر نکنم مشکل ایمنی انعقادی داشته باشم 

دیگ توکل به خدا همش منتظرم پریود شم برم زودتر ببینم چ میگن