2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046205 بازدید | 684503 پست
اولي واسه خودمه دومي آزمايش همسرمه 

عزیزم هر دو نرماله خیالت راحتتتتتتتتتت

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا منم از روز سوم به بعد همش درحال رانندگی هستم اونم سرعتی😁جای نینیا محکم میشه اتفاقا

عزیزم دکترا معمولا توصیه میکنن تو بارداری رانندگی نشه و فقط و فقط به خاطر همین اتفاقات مشابه و بد تر از ایناست.........

پس بهتره احتیاط کنی چون اتفاق یه بار میافته.......

خدای نکرده قرار نیست هر روز تصادف کنی که اما احتیاط شرط عقله و بهتره رانندگی نکنی.......

هر چی باشه ماها هم جسما هم  روحا هم مالی خیلی هزینه کردیم برا نتیجه گرفتن پس به ریسکش نمیارزه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون شما بعد از مثبت شدن ازمايش دكتر باز هم امپول پروژسترون بهتون داد به من پروژسترون داد همون رو ...

عزیزم بله پروژسترون در حالت عادی تا ۱۲ هفته داری من چون به خونریزی افتادم علاوه بر دو تا آمپول دو تا شیاف هم داشتم.......

بعد دوازده هفته هم دو تا آمپول تبدیل به یه پرولوتون هفتگی شد.......

انا جون شما بعد از مثبت شدن ازمايش دكتر باز هم امپول پروژسترون بهتون داد به من پروژسترون داد همون رو ...

انوکسانم تا چند روز قبل زایمان داری.....

آنا جون مادر نمونه تولد پرنسستون مبارك خداحفظش كنه براتون😘😘😘 الهي كه ساليان سال اين روز قشنگ ر ...

فدات بشم عزیزم.......

لطف داری.......

ایشالله به زودی تولد دردونتو تبریک بگیم.....

انوکسانم تا چند روز قبل زایمان داری.....

سلام به همه دوستان ، آنا جون تولد دختر گلت مبارك باشه ، عزيزم من دكترم الان كه هفته ١٥ هستم آمپول انوكسپارينم رو از ديروز يك روز در ميون كرده ايرادي نداره يعني ؟ البته قبلش هم گفته بود جمعه ها نزنم .

سلام به همه دوستان ، آنا جون تولد دختر گلت مبارك باشه ، عزيزم من دكترم الان كه هفته ١٥ هستم آمپول ان ...

عزیزم احتمالا به شدت مشکلت ربط داره......

برا همین زودتر داره کم میکنه......

ممنون عزيزم ، من كلا مشكل خاصي نداشتم به خاطر اينكه سقط داشتم براي احتياط بهم داده بودن اين آمپول رو ...

عزیزم من شدت مشکلم انقدر بود که حتی ماه ۷ که چکاپ داشتم غلظت خونم با وجود انوکسوپارینا بالا بود و فکر کنم تازه از ماه ۸ به جای فولیک بهم آهن داد...

عزیزم من شدت مشکلم انقدر بود که حتی ماه ۷ که چکاپ داشتم غلظت خونم با وجود انوکسوپارینا بالا بود و فک ...

سلام به همه دوستان خوبم

آنا جان تولدت پرنسست مبارک باشه 😘😘😘منم مهرماهی ام 23مهر تولدمه 😊

من بی صبرانه منتظرم پریود بشم برم تخمک کشی خدا کنه کیست اینا نداشته باشم ال دی ندن بهم 

به نظرتون از کی شروع کنم به خوردن عسل و سیاه دونه و روغنشو بزنم ب کمرم و تقویت کنم از شنبه هم ورزش می کنم یکم لاغر شم