2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
عزیزم اتفاقا اکثر همون دو تا بوده مال منم دو تا بود....... معلومه به بیشترش نیاز نداشتی جای شکر دار ...

ممنون گلم خیلی خوشحالم ک دوستانی به خوبی شما پیدا کردم 

خدا کمکم کن
منم چهار روز اول ١ دونه شروع شد بعد چهار روز بعد 2 تا شد از بعد از اون تا الان روزي ٣ تا استراد ...

مامانی جان من از. اول سه تا استرادیول میخوردم بعد. از انتقال کرد. روزی چهارتا راستی شما ایرانی میخوری یا خارجی آخه هرکدوم میلی گرماش فرق داره من چون پیدا نمیکردم دو. مدل دارم اللن ایرانا

یا تموم شده دارم از امروز خارجیشو. میخورم

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون تولد دردونه دخملت مبارک امیدوارم روز به رو شاهر. عاقبت بخیری و خوشبختیش بشی عزیزم

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘
اگه چربی بالا داشته باشه به هیچ وجه ویتامین ای خوب نیست........ دوستان سر هود مکمل نخورین یا برا هم ...

سلام عزیزم 

دکتری که همچین حرفی زده ببخشید خیلی بی سواد بوده خود ویتامین ای با دوز ۴۰۰ واحد روز درمبان خط اصلی درمان کبد چربه

امروز بيرون بودم با ماشين حواسم نبود يه مانع رو نديدم سرعتم يكم بالا بود خيلي تكون خوردم ميترسم نكنه ...

عزيزم نگران نباش ديگه وقتي كاري رو انجام دادي بهش فكر نكن ولي از اين به بعد اصلا سعي كن رانندگي نكني ، من كه خودم بي اندازه به ماشين وابسته بودم و رانندگي ميكردم ولي از روز اول انتقال اصلا رانندگي نكردم تا وقتي هم زايمان كنم اين كار رو انجام نميدم ، يه موقع هم فكر نكن رانندگي يادمون ميره ، والله من توي ٧ سالگي دوچرخه سواري ياد گرفتم و بعدش ديگه دوباره ١٨ سالگي دوچرخه سواري كردم اصلا يادم نرفته بود اين جور مهارتها هيچ وقت از ذهن آدم نميره ، احتياط كنيم بهتره .

امروز بيرون بودم با ماشين حواسم نبود يه مانع رو نديدم سرعتم يكم بالا بود خيلي تكون خوردم ميترسم نكنه ...

نه بابا منم از روز سوم به بعد همش درحال رانندگی هستم اونم سرعتی😁جای نینیا محکم میشه اتفاقا

سلام پرپری جونم مگه پیچیده میشن روانیا .طبیعی ۸ آبان زدهپرپری تو شرایطت از من خیلی بهتره مطمعنم زود ...

قربون شكل اون نيني فسقليت دوستم 😍 منم شرايطم همچين خوب نيست ولي خودم خيلي ناراحتش نيستم حقيقتاً..: به خصوص بعد از عمل و آزمايشا... من هركاري بتونم دارم ميكنم بقيه اش با خداست... دعام كن دوستم

سلام عزیزم  دکتری که همچین حرفی زده ببخشید خیلی بی سواد بوده خود ویتامین ای با دوز ۴۰۰ واحد رو ...

والا عزیزم نمیدونم دکتر که اینو گفت همسرم دیگه ویتامین ای رو قطع کرد اتفاقا حالا شانسیم باشه بعدش هم کلسترولش پایین اومد هم گرید کبد چربش پایین اومد هم مورفوش یکی بالا رفت.......

پس احتمالا چیزای دیگه رو این قضیه تاثیر داشته و ما به حساب قطع ویتامین ای هم گذاشتیم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

نگران نباش چیزی نشده اما ترجیحا بهتره رعایت کنی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com