2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیلا جون ممنون بابت جوابت

سوگل جان اگه اشتباه نکنم تا جایی که خوندم ظاهرا روند درمان این سیکل انتقالت مشابه من هست

د. طرازی وسط مصرف ال دی برام هیسترو و خراش گذاشته به اضافه تزریق gcsf رحمی، شما هیسترو کردی؟ هزینه حدودا چقدر شد؟ بعد از هیسترو مشکل خاصی نداشتی؟

آنا جون اگه شما هم میدونی لطفا کمکم کن واسه دو هفته دیگه وقت هیسترو دارم چکارا باید کنم؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

صبح بخیر

به منم گفت یه کیست کوچیک داری و قرص ال دی داد که برطرف بشه و ماه دیگه روند میکرو واسه من انجام میشه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

چقدر مراحلش سخته من از همین الان استرس گرفتم از این همه آمپول و .....خدا خودش به خیر کنه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
لیلا جون ممنون بابت جوابت سوگل جان اگه اشتباه نکنم تا جایی که خوندم ظاهرا روند درمان این سیکل انتقا ...

من شروع سيكلم با ال دي بود بعد چون پليپ داشتم گفتن ٩ سيكل پريوديم وقتي كامل پاك شدم برم واسه هيسترو كه رفتم اول منو بيهوش نكردن بعد خانوم دكتر كه شروع كرد داشتم از درد ضعف ميكردم ميخواستم بلند شم گفتم نميخوام كه بعد بيهوشم كردن 

شما هم اگه فقط واسه معاينه اس كه فك نكنم دردي داشته باشه ولي اگه پليپ يا خراش حتما با بيهوشي انجام بديد 

سلام  دوستان  صبحتون بخیر

عروسک جون   تیکر بارداریتو فعال کردی ؟  ان شاله که مامان شدی عزیززززززم   بیا خبر بده 

منم دیروز رفتم دکتر عارفی

من 14 مرداد پریود شدم اولین پریود بعد از انتقال منفیم بود و ازون موقع پریود نشدم حتی بهم دوفاستونم داد برا تنظیم پریودم نشدم 

خلاصه دیروز رفتم گفتم من چکار کنم گفت پی سی او هستی تنبلی داری برای اونه نمی شی .. 

خلاصه ال دی بهم داد بخورم و 23 مهر برم مطب و داروهای   پانکچر رو بگیرم 

ان شالله .

من گفتم به دکتر نظرتون چیه طبیعی اقدام کنم دو سه ماهی گفت وقتی تخمک گذاری نداری وپریود نمی شی طبیعی چه کاریه ... باز نظر خودته منم دیدم درست می گه ، در هر صورت منم این کارو می کنم پانکچر می کنم و فریز می کنم تا وقتی همسرم راضی بشه برم برای انتقال فک کنم بشه دیگه سال اینده اوایلش ان شالله 

خلاصه که داستانای پانکچر و اینا دوبار ه برام شروع شد...

التماس دعا از همگی دارم تو این شب های عزیز

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

مامانی جان ممنون 

من خراش دارم که دکتر گفت بیهوشی داری

شما کجا هیسترو کردی؟ هزینه ش چقدر شد؟؟کار خاصی نیاز نیست بکنم؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
بچه ها یه سوال دارم تو میکرو تعیین جنسیت م میکنن بعد هزینه ش بیشتر میشه؟

اره انجام ميشه اما واسه اونايي خوبه كه ذخيره تخمدانشون خوب باشه يا اينكه واسه بچه دوم بخوان اقدام كنن 

ما كه اينهمه بدبختي ميكشيم فرقي نميكنه جنسيتش چي باشه هر چي خدا بده شاكريم 

مامانی جان ممنون  من خراش دارم که دکتر گفت بیهوشی داری شما کجا هیسترو کردی؟ هزینه ش چقدر شد؟؟ ...

من رويان انجام دادم خانوم دكتر رمضانعلي 

گفتن نزديكي نداشته باشم شب قبلشم يه پماد واژينال دادن از ساعت ١٢ به بعد هيچي نبايد ميخوردم تا وقت عمل 

من رويان انجام دادم خانوم دكتر رمضانعلي  گفتن نزديكي نداشته باشم شب قبلشم يه پماد واژينال دادن ...

واسه تعیین جنیت؟