2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046609 بازدید | 684532 پست
یه چیز دیگه اونایی که دوقلو باردارن باید حتما 7 ماهگی زایمان کنن؟

نه عزيزم ، توي اون تاپيك آي وي افيها حلما جون دوقلوهاش رو توي ٣٨ هفتگي به دنيا آورد .

دو تا از دوستان خودم هم توي ٣٨ هفتگي دو قلو زايمان كردن .

سلام دوست جونی ها من 10 صفحه اول رو خوندم دیگه بقیه ش خیلی زیاده وقت نمیکنم بخونم من می خو استم ای ...

سلام عزیزم خوش آمدی، به امید خدا که همه چیز برات عالی پیش میره و جشن مامان شدنت رو برات میگیریم، رژیم غذاییت رو یهو تغییر نده چون نه تنها سودی نداره بلکه ممکن سیستم و روال عادی بدنت رو بهم بزنی، فقط تا میتونی آب بخور که خیلی موثر، نوشابه و چیپس و تنقلات و فست فود رو حذف کنین، وگرنه به رژیم عدیتون ادامه بدید، برای همسرت هم شبا کمپرس یخ برای ب ی ض ه ها انجام بدند و از پوشیدن شلوار تنگ خودداری کنن، اگر سونا میره بگو کنسل کنه، دوش آب داغ هم نگیرن، موبایل هم تو جیب شلوار نذاره و لب تاپ هم روی پا نذاره، ایشالله که بزودی منتظر خبرای خوبت هستیم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آنا جون و دوستان عزیز من چند ماهه نیومدم به این تاپیک و صفحات رو نخوندم . من دوم دی ماه ۹۵انتقا ...

goli جان،قدم گل پسرت مبارک باشه، خداروشکر ،ایشالله زیر سایه خودت و همسرت با خوشی بزرگش کنین و شاهد موفقیتش باشین.مرسی که اومدی.

عزيزم حال روحيت كه به خاطر هورمونهايي كه استفاده كردي هم هست ، همه ما اين حالات رو تجربه كرديم ، به ...

ایشالا. خیلی حرفهات منا آروم میکنه. مرسی دوست مهربون خدااز تو بشنوه و منم مادر بشم. ایشالا زودی نی نی خوشگلتا بغل کنی و لذتشا ببری.

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  
سلام. دوستان من انتقال دادم. اولین هپارینم زدن وحشتناک کبود شد. راهکار واسه کبود نشدن چیه یخ واقعا م ...

عزیزم به سلامتی ، ببین یا برو تو کانال آنا جون و بزن هپارین دستورالعمل تزریقش میاد یا همین دیشب برای یکی از دوستان دو سه تا صفحه قبل گذاشتم ، بعد از تزریق به هیچ وجه نباید محل تزریق رو فشار بدی یا پنبه رو روش بمالی وگرنه کبود میشه خیلی آروم نهایت باید پنبه رو روش بذاری و بر داری بدونِ هیچگونه فشاری و مالشی روی محل تزریق. 

@microinjection

سلام. دوستان من انتقال دادم. اولین هپارینم زدن وحشتناک کبود شد. راهکار واسه کبود نشدن چیه یخ واقعا م ...

آمپول Clexane یا enoxaparin:

سلکسان (انوکساپارین) چیست؟
این دارو برای جلوگیری از لخته شدن خون تجویز میشود. انوکساپارین ماده فعال سلکسان میباشد، یک هپارین با وزن مولکولی پایین که پروسه انعقاد خون را کند میکند.

طریقه تزریق:
- برای تزریق این آمپول حتما سعی کنین یه ساعت مشخصی رو در نظر بگیرید و همیشه سر همون موقع تزریق رو انجام بدید چون اینکار باعث میشه که یه مقدار مشخصی از دارو همیشه توی بدن باقی بمونه.
- این آمپول رو میشه تو سه منطقه از بدن تزریق کرد، ناحیه شکم، از آرنج تا بازو، رانها، ولی بیشتر شکم تزریق میشه چون به اندازه کافی چربی داره. برای پیدا کردن محل تزریق از اطراف ناف تقریبا ۵ سانت فاصله بدید بعد یه بار راست تزریق کردید فرداش سمت چپ میزنید.
- قبل از تزریق سر سرنگو پایین بگیرید اگه قطره دارو داره چکه میکنه خود سرنگو آروم تکون بدید تا چکه بیفته به هیچ وجه با پنبه یا الکل اون چکه رو پاک نکنین.
- این آمپول باید با زاویه ۹۰ درجه تزریق بشه، نگران ارتفاع سرنگ نباشید چون  ارتفاع آن کاملا مناسب در نظر گرفته شده.
- داخل سرنگ هوا وجود داره و نیازی به خارج کردن هوا نیست. اگر هوا مشاهده نشد یه کوچولو سرنگو تکون بدید تا اون حباب هوا ایجاد بشه، تکونای سرنگ باید خیلی آروم باشد.
- قبل از هر کار دستهارو با آب و صابون میشوریم بعد بیمار دراز میکشه ریلکس و اگر خودتون تزریق میکنید که به حالته نشسته طوریکه روی بدنتون تسلط داشته باشین، یه تیکه پنبه برمیداریم، اون ناحیه تزریق رو با الکل ضد عفونی میکنیم بعد با یک دست پوست رو میگیریم با انگشت شست و اشاره  و با دستی که مینویسیم آمپولو وارد میکنیم و کامل با ملایمت کل دارو رو تزریق میکنیم، وقتی تق صدا داد یعنی ماده تموم شده، سرنگ رو در میاریم بعد پوست رو ول میکنیم، پنبه رو آروم میذاریم روی نقطه تزریق و بر میداریم.
- به هیچ وجه محل تزریق را ماساژ نمیدیم چون کبود میشه، در ضمن مقداری هوا در سرنگ وجود دارد که نیازی به تخلیه هوا نیست.

سلام بر همگی. من روز ۱۴ انتقال هستم بچه ها یادتونه من تا دو روز پیش حالم خیلی بد بود و حالتهای بدی د ...

سلام عزیزم انشا الله که دوقلوهات بمونن عزیزم و عاقبت به خیریشونو ببینی منم مثل شما فقط دوتا فریز. داشتم که انتقال دادم انشا الله بمونه برامون 

به نظر من الان دیگه نشون میده بیبی چک 

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘

سلام دوستان گل خیلی وقته اینجا هستم همیشه پیگیر کامنت ها بودم،امروز رفتم سونوگرافی دکتر گفت یه کیست کوچیک تخمدان سمت راستم داره که واسش قرص ال دی داد،پرولاکتین هم بالا بود با کمی کم کاری تیرویید داشتم،واسه همشون قرص داد،مشکل اصلی من شوهرم هست چند سال پیش واریکوسل عمل کرد ولی تاثیری روی اسپرم ها نداشت اگه خدا بخواد ماه آینده سیکل میکرو شروع میکنم از همگی التماس دعا دارم که منم نی نی دار بشم،لیلا جون عاشقتم خیلی روحیه خوبی داری،مامان سبحان جون انشالله نی نیت صحیح و سالم بیاد بغلت،آنا جونم انشالله پرنسست عاقبت بخیر بشه

یعنی تخمدانت پلی کیستیک نیست نفس جون، خیالت راحت باشه.

وای خداخیرت بده عشششقم...خ توفکرش بودم..ایقدظهرگریه کردم...یکی بهم.گفت ک هسی

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

سلام دوستان گلم...انتقال من افتاد برای دو ماه دیگه ..هایپرشدم و تخمدانم ورم داره...دکتر گفت دوهفته بعد از پریودی اول باید آمپول بزنم اون آمپول چیه و چرا باید بزنیم...روز انتقال هم آمپول دارم؟؟...ممنونم از راهنمایبتون

سلام عزیزم انشا الله که دوقلوهات بمونن عزیزم و عاقبت به خیریشونو ببینی منم مثل شما فقط دوتا فریز. دا ...

عزیزم ایشالا جفتمون جوجه هامون  برامون بمونن . والا من جرات بی بی چک ندارم از بی بی چک میترسم ایشالا پنج شنبه یکباره میرم آز میدم . برام دعا کنین.

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  
عزیزم ایشالا جفتمون جوجه هامون  برامون بمونن . والا من جرات بی بی چک ندارم از بی بی چک میترسم ا ...

انشا الله که بیای عکس آز مثبتتو. بذاری ماهم لذت ببریم عزیزم

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘