2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684565 پست
سلام انا جون من روز 10 انتقالم ولی هیچ علایمی ندارم بچه ها برام دعا کنید یک کمم عفونت قارچی دارم زنگ ...

سلام عزیزم نگران نباش.. ببین تند تند لباس زیرت رو عوض کن و حتما اتو بکش و با صابون بچه و کمی سرکه با آب رو به داغ بشور لباس زیرت رو..تو ماشین هم هیچوقت ننداز ...من خودم از 3 لیتر آب جوشیده ولرم با نصف قاشق غ سرکه سیب واسه شستن بدنم یکی دو بار در روز استفاده کردم بهتر شدم اما خب الان شرایط ما جوریه که نباید خوددرمانی کنیم..اما خب این مقدار سرکه اونم فقط واسه شستسو فکر نکنم به انتقالمون لطمه بزنه..میتونی حداقل سرویس بهداشتیت رو جدا کنی  و با سرکه بشوری.. در ضمن ناحبه پرینه رو هم با شامپو بدن بچه خیلی کم زود بشوری..حالا باز فکر کن کدوم راه safe تره همون کار رو انجام بده و اصلا نگران نباش

آهان ماست پروبیوتیک هم خیلی خوبه...و مواد غذایی دارای ویتامین سی..شربت آبلیمو.. و زغال اخته اما نمیدونم واسمون مضره یا نه

حالا آنا جون راهنمایی میکنن هر کدومشون مشکل پخش داشت رو میگن و من با ماهیتابه طرفم احتمالاااااا😷😷😷آخه الان من فقط انلاینم دارم میگم و در میرم مثه پرپر جون..شوخی کردمااااا

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام عزیزم..خیلی ناراحت شدم....خودم در این راه واقعاااا خسته و دلشکستم اما هربار که اینجور پیاما رو ...

آتريسا جونم فداي دل شكسته ات بشم ، همه ما توي اين راه دلمون خيلي شكسته ، من كه ديروز داشتم براي مامانم از نذرهايي كه پارسال محرم كردم ميگفتم هنوز يك كلمه از دهنم در نيومده بود اشكم مثل ابر بهار جاري شد اصلا دوست نداشتم جلوي مامانم گريه كنم ولي اصلا دست خودم نبود ، ان شا الله به حق همين روزهاي عزيز شما و همه دوستان انتظارتون تمام ميشه و ما هم به سلامت ني ني هامون رو بغل ميگيريم ، مطمئنم كه خداي ما هم خيلي بزرگ و مهربونه . 😘😘😘🌷😘🌷🌸🌸🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ....من فردا پانکچر دارم...میخواستم بدونم هزینه ش چقدر میشه؟ بیمارستان آبان با دکتر طرازی...ب اح ...

من دوشنبه بیمارستان آبان دکتر پاکروش برام پانکچر کرد.اول 4تومن گرفتن بعدش چون انتقالم ماه بعد هست 1200برگردون.یعنی 2800ولی صدوخرده ای هم داروهام شدن

سلام 

ممنون بابت دعاهای قشنگتون 

ان شالله که به رحم جایگزین نکشه ودر حد یه پیشنهاد باشه 

موافقم آتریسا جان .....متاسفانه زود میرن سراغ  راه آخر ،

به تنها چیزی که فکر نمیکردم همین روش بود 

افسون جون قبول باشه عزیزم 

منم امروز رو روزه گرفتم وبراهمه منتطرها دعا کردم

توکل بر خدا 

آتريسا جونم فداي دل شكسته ات بشم ، همه ما توي اين راه دلمون خيلي شكسته ، من كه ديروز داشتم براي ماما ...

خدا نکنه مامان طلاااا...اخ دقیقااااا میفهمم چی میگید من هم دائم پیش مامانم بغضمو قایم میکنم و اصلا چشام پر اشک میشه سریع میرم که متوجه نشن...نذر و...رو هم که باور کن این سری حتی نمیتونم دو خط قران بخونم اما همش میگم خدااایا خودت میدونی از دلم آگاهی..

خانوم گل شما که الان یه دونه عشق تپل مپل تو اون دلت داری دیگه امیدوارم هیچوقت دلتون نلرزه و همیشه فقط اشک شادی باشه تو زندگیتون از ذوق فراوان ..الهی آمین...من که همیشه واسه مامان ذوق خاصی دارم. .چون میدونم چه ها کشیدن..اینم واسه خودت و تو دلی عسل و جیگز💐🌹🌸🌼🎉💐🌹🌸🌼🌻😚😚😚😚ایشالاااا واسه حمام زایمانت شادی کنیم..آمین

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

بچه ها امروز روز ۱۰ انتقالمه و تب دارم  و گاهی استخوان درد بد نیست؟! از اول انتقال دو بار اینطوری شدم ضرر نداره

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  

چرا بعضیا اصلن علامت ندارن؟! من کلا شدم کوه درد در صورتی که قبلا سالی یکبار میرفتم دکتر و خیلی اهل ورزش بودم. الان همش حال ندارم!!!! نگرانم  

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...