2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
 خبببب خدارو شكرررر، بازم به اين نتيجه ميرسيم كه كلاً جاي نگراني نداره ، ما چيزيمون نميشه ...

پرپررررری مردم از خنده  

به قول افسون ما فقط پایین تنه برامون اهمیت داره ، یعنی من اعتراف میکنم همینه،

حالا یه چیزی بگم بخندین یکم روحیه بگیرین ، خانومایی که شما باشین دکتر یه ملافه انداخت رو پای من، دکتر هم یه آقا بود که داشت تخصص میگرفت و یه خانوم متخصص که کنارش بود این یاد بگیره ، سونو تموم شد گفتم پاشم، گفت بله بفرمایین ، منم ملافه رو داشتم میدادم به دکترِ، یعنی الان شما منو تصور کنین دستم ملافه آویزون به سمت دکتر گوشمو حواسم به خانوم دکتر     بعد دیدم همینجوری داره منو نگاه میکنه گفت اینو باید تو اون سطل بندازین ، منم گفتم هااا بله ببخشید       

سلام دوستان کسی پیش دکتر رزاقی آی وی اف کرده ؟ سیکل کاشت دکتر رزاقی به چه صورته ؟ کوتاه مدته یا بلند مدت ؟ چقدر عمدتا هزینه اش میشه ؟

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام..ليلا جون آره عزیزم برای بار دوم سپتومم عمل کردم همين شهریور. پارسال هم مرداد عمل کردم.. حالا امسال علاوه بر عمل، بخاطر سقط هم آزمایش دادم متاسفانه آزمایشگاه گفت بالا بود اون گزینه های که گفتم... انا جان یعنی من برعکس همه هستم؟ بالا بود؟ یعنی خونم خیلی رقیق بوده؟ آخه چرا؟ درمانش چی هست حالا؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

همه پروتیین سی پایین دارند حالا شانس من واسه من بالاست؟ چرا این مدلی هستم؟ آره گفتن باز بايد تکرار کنم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

افسون جون چه کار خوبی می کنی عزیزم. منم خیلی دوست دارم ولی شوهرم اصلا ميگه حرفش نزن. بعد من اطرافیان مون اصلا جنبه اين موضوع رو ندارن. مسخره می کنند بخدا. وگرنه خیلی دلم ميخواد 

بچه ها زدم تو اینترنت دیدم بالا بودن پروتئین سی. خطرناک ه.. رماتیسم. التهاب کبد. عفونت. ناراحتی قلبی..... حالا حتما آبان ماه که می رم دوندگی هام بیشتر ميشه وهمه این مراحل رو باید طی کنم 

بچه ها زدم تو اینترنت دیدم بالا بودن پروتئین سی. خطرناک ه.. رماتیسم. التهاب کبد. عفونت. ناراحتی قلبی ...

سها جان تو نت همیشه بدترین حالت رو مینویسه, ولی من تو سایت خارجی خیلی گشتم نوشته بود کسایی که تازه جراحی ممکن این فاکتورا ممکن براشون بالا بره ,یادم اومد جراحی داشتی فقط خواستم مطمئن بشم,برای همین گفتن بیا دوباره آزمایش بده, چون نمیشه با یکبار بهش اطمینان کرد ,پس زود نتیجه گیری نکن عزیزم, بعد خب کسیکه ناراحتی های کبد داشته باش فقط با یک پروتیین که معلوم نمیشه همچین حال و روز طرف خراب میشه اول از همه رنگش میشه زرد یعنی تخم چشم هم کاملا زرد میشه,بعد با یه آزمایش خون ساده معلوم میشه نیازی به این آزمایشا نداره, پس نگران نباش .ایشالله میری دوباره آزمایش میدی و خوش خبری به خواست خدا.

سلام دوستان...امروز رفتم سونو ک دکتر تا سونو کرد گفت ماشالا چه خبره خخخخخ گفت همه چی خوبه تخمک هم زیاد داری ک کوچیکترینش ۱۶ هست ولییییییییییی احتمال هایپر شدنت زیاده   ک بهم ی دونه سوپر فکت داد واسه فردا پودر پروتیین هم داد با یکی دوتا قرص دیگه شنبه هم پانکچر گفت انتقال ب احتمال زیاد ماه دیگه...برای هایپر شما چه پیشنهاداتی دارین؟؟ و اینکه روز عمل لازمه ک من حتما همراه داشته باشم مثلا مادرم یا نه نیازی نیست....ممنون از راهنماییتون

پرپررررری مردم از خنده     به قول افسون ما فقط پایین تنه برامون اهمیت داره ، یعنی من اعتر ...

واااااي 😂😂😂😂 يعني غرق شدي توي برنامه و هدف ديگه 😬

خداييش پايين تنه چيز مهميست چقدددممم گرونه لامصصصب 😬

همه پروتیین سی پایین دارند حالا شانس من واسه من بالاست؟ چرا این مدلی هستم؟ آره گفتن باز بايد تکرار ک ...

سها بالا و پايين در نهايت دارو ميدن ديگه، خودتو نگرانش نكن، واسه منم خارج از رنجه اصلا نميدونم پايينه يا بالا، هروقت دكتر ديد دارو ميده بهم! 

نت و اينارو هم بيخيال كه يه چيز كلي رو توي بدترين حالت هميشه مينويسه

پر پر جون عزیزم آخه از آزمایشگاه ونک باهام تماس گرفتن گفتن خیلی خیلی بالاست، بیا دوباره با هزینه آزمایشگاه بده.. آخه ترسیدم.. دل ندارم تا آبان ماه.. خدا کنه چیزی نباشه آخه اگر زياد ی بالا باشه يه مشکل ديگه دارم باز منو پاس می کنند به دکتر مربوطه.. از این کارها خسته ام بخدا. کاش هر مشکلی ذارم دکتر زنان یهو حل کنه 

لیلا جان من قبل عمل آزمایش دادم آخه 

پرپررررری مردم از خنده     به قول افسون ما فقط پایین تنه برامون اهمیت داره ، یعنی من اعتر ...

لیلا جون میدادی کفشاتم واکس میزد......

خخخخخخخخخخخخخخ......

چقدرم بهش برخورده......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان کسی پیش دکتر رزاقی آی وی اف کرده ؟ سیکل کاشت دکتر رزاقی به چه صورته ؟ کوتاه مدته یا بلند ...

عزیزم خانوم دکتر فوق العاده هستن خیالت راحت.......

و اما در مورد نوع سیکل......

عزیزم نوع سیکل سلیقه ای نیست که بگی کدوم دکتر بلند کار میکنه کدوم کوتاه.......

نوع سیکل رو بدنت تعیین میکنه و با سونو تشخیص میدن چه پروتکلی برات مناسبه......

ضمنا بلند و کوتاه بودن به زمان نیست به مدت زمان مهار ربط داره......

یعنی سیکل کوتاه ۴۵ روزه هم داریم سیکل کوتاه ۱۴ روزه هم داریم......

مثلا من سه دوره سیکل کوتاه داشتم که همخ با ال دی بودن و حدودا ۴۵ روز طول کشیدن......

اصطلاح ۱۵ و ۴۵ هم که میدونی یه اصطلاحت یعنی میتونه مثلا به جای ۱۵ بشه ۱۴، ۱۳ یا ۱۶ یا مشابهش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com