2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست
من روز ۸ انتقال هستم از دیروز علاوه بر زیر شکم کمرم هم درد میکنه. هر لحظه میگم پریود شدم. کمر درد طب ...

عزیزم بعضیا علایم پریودی و بارداریشون یکیه......

ایشالله مامان شدی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بعضیا علایم پریودی و بارداریشون یکیه...... ایشالله مامان شدی....

دیگه هرچی قسمت باشه خدا بخاد بده میده. توکل بخدا . آنا جون دعا کن برامون

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام علیکم، خب من رفتم ویزیت شدم سونو کرد گفت خداروشکر مشکلی نیست، کیست هم نبود الهی شکر، بعد گفتم پ ...

فدات بشم عزیزممممممممم.....

مردم از خنده........

ایشالله به زودی خنده های دودونت بپیچه تو خونت......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام علیکم، خب من رفتم ویزیت شدم سونو کرد گفت خداروشکر مشکلی نیست، کیست هم نبود الهی شکر، بعد گفتم پ ...

سلام ليلا جون الان اومدم ديدم بيمارستان رفتي 

نگران شذم خدارو شكر صفحه بعد نوشتي مشكل خاصي نبود

از دستت كلي خنديدم😂 واقعا ماها مدتهاس فقط پايين تنمون مهم شده برامون

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام دوستاي خوبم  من امروز وفتم آزمايش بتا دادم  جوابش ده مميز دوازده شده به نظرتون باق ...

یعنیامرور روز دهت بود؟

عزیزم اگه تحمل نداری صبر کنی فردا یا پس فردا مجدد آز بده البته همون آزمایشگاه.....

اگه بالا رفت معلومه مال هاش سی جی نیست اگه پایین بیاد یعنی مال هاش سی جی هست.....

اره واقعا دوسال زمان زیادیه، دلیلش هم دقیقا متقاضی بیشتر برای دختر هست من درمانم رو تا روزی که امید ...

خاتون عزيز مرسي كه با حوصله برام توضيح دادي

واقعا نياز به خيلي فكر كردن داره اين مسئله و من هرروز چيزاي تازه تر به همسرم ميگم ازش و اون ولي مشتاق تر ...

من درخواست دوستي دادم ممنون ميشم قبول كنيد

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام ليلا جون الان اومدم ديدم بيمارستان رفتي  نگران شذم خدارو شكر صفحه بعد نوشتي مشكل خاصي نبو ...

سلام افسون جون، عزیزم روده بود که اونم اهمیت خاصی نداره   

خیلی خیلی خوشحال شدم بابت اینکه ذخیره تخمدانت عالیه، یادت هی میگفتی نکنه دارم یایسه میشم، خوب شد آزمایش دادی خیالت راحت شد، الهی شکر، 

تبریک حساااااابی بابت تصمیم قشنگِ خودتو همسرت،ایشالله به سلامتی عزیزم.

هزينه پي ارپي شد٣٥٠تومان هزينه انتقالم ٩٠٠با بيهوشي خواستم كه ارامش داشته باشم هزينه بيهوشي شد٥٠٠

سلام

خانمي شما مشكلاتون چيه كه ٥ بار انتقال داشتيد و دفعات قبل همه منفي شده؟؟ 

چندبار تخمك كشي كرديد؟؟ 

تا حالا چه كارهايي كرديد؟؟

خدایاشکرتتتتت 😍😍
مروارید جون باتوجه به تست APCA (کراس مچ ) که انجام دادی برات پی آرپی تجویز کرد؟ بیمارستان آبان جنی ...

عزيزم پي آر پي با لنفوتراپي كه براي آزمايش آپكا انجام ميشه فرق داره !!!!

خدایاشکرتتتتت 😍😍

دوستان اینم گروه تل گرام...

https://telegram.me/join chat/C_guLQZ7kyzedEPjoP9Few

البته نمیدونم هنوز فعاله یا نه.....

سلام بچه ها ببخشید کسی گروه  telgeram برای نازایی  و ivfنداره منم عضو شم

عزیزم این گروهو یه نگاه بنداز ببین فعاله یا نه.....

خبببب خدارو شكرررر، بازم به اين نتيجه ميرسيم كه كلاً جاي نگراني نداره ، ما چيزيمون نميشه 😬