2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
من روز ۱۳ آز دادم و بتا ۵.۴۰ بود و فکر میکنم ته مونده ی اثر هاش سی جی بوده اونم. چون اگه باردار بودم ...

arezoo جون ، خیلی خیلی ناراحت شدم، چی بگم ، فقط از خدا میخوام روحیه قوی بهت بده تا ایشالله زود تو مرحله بعدی مامان بشی. 

عزیزم موفق باشی پس من و شما و منتظر رحمت جون هر سه روز ۷ انتقالیم. منم ۴ روز استراحت کردم و بع ...

به سلامتی عزیزم..مبارک باشه..امیدوارم که روزهای خوبی در پیش رو داشته باشی..چه خوب بله ما هر سه سیکلمون تقریبا باهمه من پنجشنبه انتقال دادم میشه روز 6..خیلی خوبه من هم اینسری خوشم نیومد که همش بچسبم به تختخواب..اما خب روزها خیلی طولانی میگذره واسم..دیگه این دو هفته انتقال غول مرحله آخره تا ببینیم ته این قصه چی میشه..انشاا...که خیره واسه هر سه مون..

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من روز ۱۳ آز دادم و بتا ۵.۴۰ بود و فکر میکنم ته مونده ی اثر هاش سی جی بوده اونم. چون اگه باردار بودم ...

ای وای آرزو جان نمیدونم چی بگم خودم این لحظات تلخ رو تجربه کردم..امیدوارم که روزهای بهتری در انتظارت باشه حالا تا فردا توکل به خدا عزیزم...بله دکتر پی ار پی رو لازم باشه انجام میدن چون شنیدم هرکسی کاندید پی ار پی نیست مثلا اگه خدای نکرده چسبندگی وجود داشته باشه

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
آنا جونم من از دیروز تخمدان چپم درد میکنه، دیگه درد زیاد داشتم مسکن خوردم، راستش نگران شدم برای کیست ...

عزیزم داروهای تخریک تخمدانت که شروع نشدن؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم آزتو یه آزمایشگاه معتبر دادی؟

یادمه پونه یه آزمایشگاه همینطوری پیدا کرده بود بتاش شد پنج همون روز به اصرار دکترش مجدد یه جای معتبر آز داده بود بتاش خیلی بالا بوده......

منظورم اینه به همه دوستان میگم آز بتا رو هر جایی ندین و جایی باشه که معتبر باشه.......

همه شانس پونه جون رو ندارن دکترشون اصرار کنه مجدد آز بدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام بچه ها تا حدودی جواب آزمایشاتم اومد آزمایشگاه بهم زنگ زدن گفتند پروتیین سی واس خیلی بالا بود بیا دوباره آزمایش بده... این پروتیین سی و اس مربوط به چی ميشه دوستان؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
 ای وای آرزو جان نمیدونم چی بگم خودم این لحظات تلخ رو تجربه کردم..امیدوارم که روزهای بهتری در ا ...

پی ار پی همون تزریق سلولهای بنیادی خون خودمونو میگم ها' مطمینی دکتر ط...انجام میده? 

عزیزم داروهای تخریک تخمدانت که شروع نشدن؟

نه، آنا جون هنوز شروع نکردم ، فعلا دارم ال دی میخورم، از بسته اول 7 تا مونده، ولی دکتر گفته بلافاصله برم بسته بعدی، چون باید تا 6 اکتبر ال دی بخورم ، هنوز 18 روز دیگه باید ادامه بدم، حالا نمیدونم والا یعنی به خاطر این قرص جدید اسمش loette، 

آنا جون من یادت باشه ویزان میخوردم بعد رفتم سونو کیستم نبود خداروشکر، دکتر گفت این بسته رو تموم کردی نخور منم بسته تموم شد نخوردم که بعد پریود شدم و رفتم هیسترو و بعد هیسترو 5 روز زودتر پریود اومد که قرص جلوگیری رو شروع کردم، میگم ممکن از ترکیبات قرص باشه؟

سلام به دوستای گل و سخت کوشم

من تازه عضو شدم و پنج سال سابقه ناباروری دارم.

تا حالا ۳ بار میکرو کردم و ۴ بار انتقال دادم. انتقال اولم مثبت شد ولی در ۱۸ هفته متاسفانه از دستم رفت. بقیشم که منفی

امروز پریود شدم و به امید خدا از فردا سیکل انتقال از فریزم شروع میشه

برام دعا کنید عزیزان

به امید بارداری خوب و سلامت برای هممون

خدایا، تنها تو زنده میکنی و میمیرانی، حیات همه ما در دست توست، خودت مراقب میوه دلم باش
سلام به دوستای گل و سخت کوشم من تازه عضو شدم و پنج سال سابقه ناباروری دارم. تا حالا ۳ بار میکرو کر ...

سلام خاتون جان خیلی خوش اومدی عزیزم،بابت تجربه تلخت خیلی خیلی ناراحت شدم ولی به خواست خدا با یه بارداری سالم و یه زایمان راحت این تلخیا از ذهنت میره و حسابی شاد میشی. ایشالله اینبار حتما مثبت میشی.

برای ما حالا برعکسه منم دوست دارم ولی نه اندازه همسرم اون اصرار داره علاوه بر دوست داشتن  دیرو ...

افسون جون اينطوري كه من شنيدم فرزند خواندگي هم چند سال زمان ميبره ، ميتونيد درمان و فرزند خوندگي رو به موازات هم انجام بديد .

افسون جون اينطوري كه من شنيدم فرزند خواندگي هم چند سال زمان ميبره ، ميتونيد درمان و فرزند خوندگي رو ...

سلام مامان سبحان جان، منم شنیده بودم که میگن حتما یه چند سالی باید از ازدواج گذشته باشه ، درستِ؟