2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047702 بازدید | 684621 پست
من به دکتر گفتم تاریخ سونوم زودتر که میشه ۲۵ روز بعد از انتقال گفت بیا به نظرت برم دیده میشه چون دیگ ...

عزیزم اگه تهرانی اون موقع برو اما احتمال دیده نشه اما از یه ورم احتمال داره  بشه و دیگه خیالت راحت باشه. اما اگه دیده نشد میذاری همون ۳۳م میری....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
يكشنبه ١٩ شهريور ٤ تا جنين انتقال دادم كه گفتن ٢ تاش عاليه و حتما ميشه و دو تاش پنج روزه بود ولي تا ...

عزیزم آره یادمه......

اتفاقا اسمتو دیدم گفتم ایشالله خوش خبری......

عزیزم نگران علایم نباش من خیالرو میشناسم علایم دو تا بارداریشون زمین تا آسمون فرق داشته......

بابت بی بی هم نه بهش نمیشه اعتبار کرد اما همونطور که نازی جون گفت تو فرض رو بر این بگیر مامانی.......

انرژی مثبتی بهت میده.....

نگران علایمم نباش منم کوچکترین علامتی مداشتم......

ایشالله خبر بتای تپلتو به زودی میدی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان منم با ای وی اف لطف خدا شامل حالم شد باردار شدم نی نی پسره فقط یه سوال یادم رفته از دکتر ...

عزیزم ترجیحا بله بهتره رعایت کنی......

من که رعایت کردم.....

پر پر  جون من شما رو نديدم و نميشناسم ولي هميشه انرژي خيلي خوبي ازت گرفتم و هر وقت اسمت يا عكست ...

عزيزدلم لطف داري 😍 اميدوارم هممون هميشه باانرژي و باروحيه باشيم و خوش خبر  و كنار هم شادي كنيم

اينكه روحيه ات خوب نيست رو درك ميكنم چون هممون تقريبا توي يه شرايطيم حالا شايد مشكلات فرق كنه و كمتر و بيشتر باشه ولي اصل موضوع يكيه، من توي اين دو سه ساله انتظار به اين نتيجه رسيدم كه غصه خوردن من و باختن روحيه ام فقط منو از هدفم دورتر ميكنه، همسرم رو نگران ميكنه و كلا اوضاع رو بدتر ميكنه، وضعيت پزشكيم كه دست خودم نيست و باعث اين مشكل كه من نبودم، حداقل خودم يه مشكل به مشكلاتم اضافه نكنم... تمام تلاشم رو ميكنم ولي در نهايت آفرينش يه آدم دست ماها نيست بايد خدا بخواد كه اميدوارم زودتر بخواد، اصلا چرا كه نه؟؟؟ كي از ماها بهتر ؟ 😬

زندگيمم داغون شده با اين شرايط

نذار شرايط تو رو كنترل كنه، اينو بپذير كه ما از مشكلاتمون قويتريم چون ما عقل و شعور داريم 😬

منم دلم خون ميشه گاهي، از زندگي سير ميشم، خسته ميشم، از دنيا شكايت ميكنم، از خودم بدم مياد ولي زود خودمو جمع و جور ميكنم و تمركز ميكنم روي حل مشكل، بالاخره درستش ميكنيم، مطمئن باش. 

دوستان یه سوال 

من واسه سونو که رفتم دکتر میخواد برام مجداا آی وی آی جی بنویسه اولیه رو که آزاد خریدم  این چون سابقه یه سقط هم دارم فکر کنم میتونم دولتی بگیرم چیکار باید بکنم کجا برم که تایید کنن مثل داروهای دیگه توی داروخانه تایید میشه  یا باید برم بیمه ؟؟؟ 

خدایا شکرت

سلام  لیلا جان فرق هپارین با سلکسان چیه؟ من دو تا هپارین در روز میزنم امروز دیدم پام سیاه شده فکر میکنی علتش چیه؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
دوستان یه سوال  من واسه سونو که رفتم دکتر میخواد برام مجداا آی وی آی جی بنویسه اولیه رو که آزا ...

Yanik جون

روبروی داروخانه 13 آبان مرکز بیمه هست همونجا می تونی تایید کنی عزیزم

شما چون قبلا سقط هم داشتی می تونستی برای دفعه قبل هم دولتی بگیری.

چند تا سرم داشتی؟