2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047685 بازدید | 684621 پست
من همش توی اینترنت دارم میچرخم اشکال نداره؟؟؟ شماها چند روز بعد از انتقالتون واسه سونوی قلب رفتید؟

عزيزم كمتر بيام كه بهتره ولي خوب قطعش هم نميشه كرد ، بايد بسپاريم به خدا ني ني هامون رو .

عزيزم من روز ٢٩ انتقال براي سونوي قلب رفتم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یانیک عزیز .پی جی اس را کدام مرکز انجام دادین؟دکتر ژنتیکتون کی بود؟خودتون چندتا تخمک داشتین؟لطف می ک ...

موقعی که پی جی اس انجام دادم ۲۵ تا تخمک ۱۴ تا جنین و فرستادن کریمی نژاد و فقط ۴ تا از جنین را فرستادن که ۴ تا مشکل داشتن بقیه هم لاله گفت که از فیریز در نیومد که به نظرم غیر منطقی اومد چون جنین شناس های دیگه که مشورت کردن گفتن طریقه فریز یا درست نبوده یا جنین گم شده بود یا موقع بیوبسی جنین خراب کردن 

خدایا شکرت
عزيزم كمتر بيام كه بهتره ولي خوب قطعش هم نميشه كرد ، بايد بسپاريم به خدا ني ني هامون رو . عزيزم من ...

من به دکتر گفتم تاریخ سونوم زودتر که میشه ۲۵ روز بعد از انتقال گفت بیا به نظرت برم دیده میشه چون دیگه نیستش تا روز۳۳ انتقالم که قبلا هم همین تاریخ بهم نوبت داده بود حالا که بهش گفتم ۲۵ انتقال بیام گفت بیا

برم؟؟؟؟؟؟؟

خدایا شکرت

Yanik جون، اشكم سرازير شد كه نوشته دفعه هشتم بوده. خدا رو شكر عزيزم. از ته دلم برات ارزو ميكنم كه صحيح و سالم ني ني هات رو بغل بگيري. 

منم دنبال اين هستم كه پي جي اس انجام بدم، متوجه نشدم نوشتي ٢٥ تخمك داشتي و ١٤ جنين تشكيل شد و بعد نتيجه پي جي اس چي شد؟! 

ميشه با ذكر هزينه بگي؟!

یانیک عزیز .پی جی اس را کدام مرکز انجام دادین؟دکتر ژنتیکتون کی بود؟خودتون چندتا تخمک داشتین؟لطف می ک ...

بعد از اون دکتر ژنتیک رفتیم پیش  ق اد ر ی ان بیمارستان عرفان 

خدایا شکرت
سلام.بچه ها بنظرتون ب 35 سال سن ميشه با IVf بچه دار شد؟؟

عزیز دلم به سن نیست که , وضعیت و سلامت بیولوژیک بدن به سن ربطی نداره.یکی میبینی 25 سالشه ولی تخمک نداره و یایسه شده یکی هم وضعیت ذخیره اش خوبه و تو سن 36 سالگی ذخیره اش بالاست....پس ربطی به سن نداره, الان من از 31 سالگی تو اقدامم , الان تو مهرماه 36 سالم میشه و میرم برای بار دوم میکرو, ذخیره هم خداروشکر خوبه ببین الان خیلی از ماها تو سن من رسیدم حالا یکی دو سال بالاتر یا پایین تر, پس ببین دلیل به سن نداره, تازه همه اونایی که تو این راه میفتن ناخودآگاه به سنین من میرسن چون راه درمان طولانی , هی باید صبر کنی آزمایش بدی, مثلا اگر برات همون عکس رنگی ساده هم بنویسن باید صبر کنی تا پریود بشی بعد قبل تخمک گذاریت بری خب اون ماه رو از دست میدی, اصلا فکر سن نکن.کسایی هستن که همون بار اول با اولین انتقال مثبت شدن . درضمن جایی که من هستم کلا میرم کلینیک جز کوچکترا حساب میشم بیشتریا بین 40 تا 44 سال هستن,چون سن ازدواج بالا رفته و از اونطرف خیلیا نمیخوان زود بچه دار بشن.فکر سن و سال نکن, تازه 35 سنی نیست که , اونی که 45 سالش میشه باید نگران تخمک خودش باشه نه 35 سالگی ,دوستان ما اینجا همه خودشون تخمک دارن بالاخره استثنا هم داریم...مثل همون موارد خاص که گفتم تو سن پایین ذخیره شون تموم میشه وگرنه در حالت عادی ذخیره از 45 کم میشه

من به دکتر گفتم تاریخ سونوم زودتر که میشه ۲۵ روز بعد از انتقال گفت بیا به نظرت برم دیده میشه چون دیگ ...

عزيزم نميدونم ممكن هست كه روز ٢٥ انتقال قلب تشكيل شده باشه ولي امكان هم داره زود باشه ، اگر خودت استرس نميگيري در صورت ديده نشدن قلب برو چون روز ٢٥ ميتونه زود باشه و دليلي نداره كه قلب تشكيل نشه ديگه بعدش ، هر چي ديرتر بري از اين نظر كه مطمئن ميشي خيلي بهتره .

مامان سبحان جون منم متولد 60 هستم, مهرماه تولدم    

من اسفند ٦٠ هستم ، احتمال داره ني ني ام هم اسفندي بشه ، همسرم هي شوخي ميكنه ميگه من ميدونم فروردين به دنيا مياد ولي من بهش ميگم آخر من يه كاري ميكنم مثل خودم اسفندي بشه . 😘😘😘😄😄

من امروز بتا دادم ۴۱۱۰ بود هفته قبل یکشنبه هم بتام شده بود ۲۸۹ البته بگم که دو تا آزمایشگاه متفادت ب ...

یانیک جان بتات خیلی عالیه...مبارکت باش عزیزم, ببین بتا از 6000 به بعد تو سونو شکمی هم دیده میشه ... خیلییییی برات خوشحال شدم ...ایشالله به خیر و خوشی و سلامتی بغل میکنی بچه ها رو .

آنا جون من و يادته عزيزم

دختر گلت خوبه

انشالله هميشه سلامت باشه و زير سايه پدر و مادرش نامدار باشه 

من هنوز اندر خم يه كوچه گير كردم😄

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 

يكشنبه ١٩ شهريور ٤ تا جنين انتقال دادم كه گفتن ٢ تاش عاليه و حتما ميشه و دو تاش پنج روزه بود ولي تا حالا هيچ علائمي نداشتم 

چون سابقه بارداري قبلاً داشتم البته ميدوني كه سقط شد

حالتهاي بارداريو تو بدنم ميدونم بدنم كرخت و بي حال سينم دردناك و حساس 

ولي اينبار هيچ حاالتي ندارم خيلي عادي و طبيعي انگار نه انگار كاري كردم

امروز بي بي چك زدم يه حاله افتاد ولي چشمم آب نميخوره باردار باشم 

داروهامم پردنيزولون استراديول آ اس آ سلكسان مولتي ويتامين و پروژسترون و هاش سي جي سه تا هر بار نصفش روز انتقال سه روز بعد و سه روز بعدش ولي نصف آمپول كه خيلي هم كمه 

ميتونه بي بي چك مثبت كاذب و مال هاش سي جي باشه چون هيچ علائمي ندارم هيچي

يا خدا  بعد از اين همه سال يه نگاهي به من كرده

خيلي خستممم

دوستاي خوبم اميدوارم به تك تك آرزوهاي قشنگتون برسيد

اگه كسي ميتونه راهنماييم كنه🙏🙏🙏🙏

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم