2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047635 بازدید | 684621 پست
مامان سبحان و دوستای با تجربه بعد انتقال لبنیات بخوریم دوغ و ماست و شیر؟!

عزيزم من ميخوردم ولي نه خيلي زياد كه سرديم بكنه ولي ميخوردم مثلا شير رو با خرما يا موز ميخورم من ، داخل ماست و دوغ هم كمي نه زياد خيلي كم نعنا يا پونه هم ميريزم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم من ميخوردم ولي نه خيلي زياد كه سرديم بكنه ولي ميخوردم مثلا شير رو با خرما يا موز ميخورم من ، د ...

مرسی عزیزم. موز بد نیست؟؟؟

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  
كاش خودتون ميزديد، خيلي ساده است و اگر با ارامش بزني درد هم نداره. 

نمیزنن میگن میترسیم همسرمم که نگو جرات نداره

نمیزنن میگن میترسیم همسرمم که نگو جرات نداره

عزیزم چرا نمیری بیرون بزنی؟ نگران نباش مشکلی پیش نمیاد مثال خوبی آنا جون میزنه جنین مثل کنجد تو عسل, اینجا اصلاا استراحت نمیدن فقط کار سنگین نکن , اتفاقا باید راه بری تا گردش خون توی بدنت درست صورت بگیره مخصوصا خون به رحمت برسه, اصلا با خونه موندن چیزی تغییر نمیکنه, این عزیزم ثابت شده,حالا اگر کسی توی بارداریش بنا به نظر پزشک استراحت مطلق باشه بحثش جداست, اینجا انتقال میدن فقط دو دقیقه رو تخت میمونی بعد باید پاشی لباستو بپوشی نیم ساعت رو صندلی میشینی بعد میگن برو خونت . زندگی عادی رو انجام میدیم فقط ن ز د ی ک ی بهتر نباشه, نمیدونم چرا ایران بعد از انتقال کاغذ یا دستورالعمل نمیدن. به نظر من انقدر سخت نگیرین.بازم هر جور صلاح میدونی.

عزیزم چرا نمیری بیرون بزنی؟ نگران نباش مشکلی پیش نمیاد مثال خوبی آنا جون میزنه جنین مثل کنجد تو عسل, ...

مرسی لیلا جون  مثل همیشه من زیادم مطلق نبودم راه میرفتم تو خونه. فقط بخاطر پله بیرون نرفتم از خونه و تزریقات می اومد اونم دیگه کم کم میرم بیرون. من زیر شکمم بخصوص سمت راست خیلی تیر میکشه و گاهی سمت چپ و نمی تونم نفس بکشم عادیه؟ 

مرسی عزیزم. موز بد نیست؟؟؟

من كه موز ميخوردم بعد از انتقال ولي يك نصفه هر روز ولي الان ديگه روزي يه دونه كامل هم ميخورم ، موز بد نيست گرم هست ولي قاعده آور نيست اتفاقا به نظر من براي متعادل كردن چيزهاي سردي كه ميخوريم خوبه و در بارداري هم تهوع رو كم ميكنه .

من كه موز ميخوردم بعد از انتقال ولي يك نصفه هر روز ولي الان ديگه روزي يه دونه كامل هم ميخورم ، موز ب ...

مرسی گلم برام دعا کن

مرسی لیلا جون  مثل همیشه من زیادم مطلق نبودم راه میرفتم تو خونه. فقط بخاطر پله بیرون نرفتم از خ ...

عزیزم خواهش میکنم، ببین خونه منم 23 پله باید بیام از دم در ورودی تا در آپارتمانم ، کافیه آروم از پله ها بالا پایین بری ، من با همین پله ها مثبت شدم فقط آروم از پله ها بالا و پایین برو یکی یکی، یعنی میدونی خودتو خسته نکن حالا تو هر چیزی، در مورد درد و این حالتها چون ماها دارو مصرف میکنیم ممکن این حالتها برامون پیش بیاد اصلا نگران نباش ایشالله که برای تو علایم   

عزیزم خواهش میکنم، ببین خونه منم 23 پله باید بیام از دم در ورودی تا در آپارتمانم ، کافیه آروم از پله ...

توکل بخدا ایشالا نی نی های همه مون زودی بیان بغلمون

سلام ، دوستانی که مثبت شدین علامت بارداری هم داشتین؟؟؟ مثلا تهوع و یا .....  آخه من ندارم و ای ...

عزيزم هميشه من بي علامت و همينطور آنا جون هم كه بي علامت بوده رو بيار جلوي چشمت اونطوري نگرانيت كم ميشه ، من تا هفته ٩ كه خيلي خيلي خيلي كم حالت تهوع داشتم از اون به بعد هم فقط بعضي روزها صبح ها باز هم خيلي زياد نيست ولي براي من كه بي علامت هستم يه جوري نشونه خيلي بارزي حساب ميشه .

اصلا نگران علايم نباش ، اولا كه براي شما زوده هنوز بعد هم دليلي نداره همه تهوع شديد داشته باشن به نظر من مقدار زياديش به ارث بستگي داره و نوع تغذيه اي كه داشتي و داري وقتي خوراكيهايي كه استفاده ميكني ويتامين ب ٦ بدنت رو كه كاهشش عامل اصلي تهوع هست تامين كنه خوب معلومه تهوعت كم ميشه .

مثلا من مادرم خيلي تهوع و ويار نداشته همينطور من مرتب موز و سيرابي ميخوردم از قبل و توي هفته ٦ هم كه رفتم دكتر بهم قرص فميبيون داد كه داخل همه اينها ويتامين ب ٦ داره و به همين خاطر حالت تهوع كمي دارم .

شما هم ان شا الله بارداري راحتي داشته باشي خانمي . 🌷🌷🌷🌸🌸🌸