2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از وقت پریودت گذشته؟سریع برو یه تست بده اگه تهرانی اورژانسی می گیرن.انا جون بیشتر می تونن راهنمایی ک ...

من پريودام خيلييي نامنظمه و دير به دير

تايم خاصي نداره

اخزيش ١٤ مرداد بود كه ميشذ اولين پريودم بعد از اي وي ف منفي

من اين ماه چند بار كيت تخمك گذازي گذاشتم اصلا نداشتم تخمك گذازي

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
كسي نيس😰

افسون جان خب اون اول صبحیه چون ادرارت غلیظ بود نشون داده ولی دومیه معلوم نشون نمیده چون ادرارت رقیق شده میخوای دوبارهدبزنی 4 ساعت دسشویی نرو حداقل و تو این فاصله مایعات نخور مثبتی ایشالله الهی آمین الهی آمین...اگر تونستی بدو برو یه بتا بده آزمایشگاه بیمارستان ...زود بهت میدن... بدو خوشحالمون کن.

afsoon جان ، بیا من منتظرم ببینم چیکار کردی، ایشالله مثبتی، مهم نیست کیت مثبت نشده باشه ، شاید زمان مناسبی کیت رو نذاشتی وچون پریودت نامنظم استفاده از کیت سخته، بیا خبر بده عزیزم، دلم خیلی روشن.

من دو روزه سمت راستم جاي عملم از داخل بدن يهو تير ميكشه، من كه خوب بودم پس چرا اينجوري ميشه؟ زخم ميشه با عمل اون تو ؟ داره خوب ميشه ؟ شوهرم اينجوري ميگه !!! بخيه هامم ديروز همينجا دكتر ديد گفت هنوز جا داره هفته ديگه بيا

من دو روزه سمت راستم جاي عملم از داخل بدن يهو تير ميكشه، من كه خوب بودم پس چرا اينجوري ميشه؟ زخم ميش ...

پرپر جون نگران نباش ، خب بالاخره توی شکمتو دستکاری کردن یکم طول میکشه تا خوب بشی ، برای همین دکتر بهت گفته سه ماه جلوگیری کن و پریود نشو تا اون تو راحت باشه هم تخمدانت هم رحمت استراحت داشته باشن ، چیزی نیست .