2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سوگل جون منم دقیقا سیکل انتقالم با شماست دکتر منم گفت بیست و. نهم بیا مطب برا سونو ولی من احساس کردم ...

عروسک جان ، مگر شما آزمایش ایمنی دادی و مشکلی تو آزمایشتون هست ؟ یا سقط مکرر داری؟ اندومتریوز داری ؟

عزیزم چک کردی؟ بی بی گذاشتی؟ اتفاقا من برا پریودی نه تنها داروی گیاهی توصیه نمیکنم منع هم میکنم... ...

نه بي بي چك نزاشتم

اخه كل ماه رو كيت تخمك گذاري گذاشتم

خط تست سفيد سفيد بوذ

اصلا تخمك گذاري نذاشتم اين ماه

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سوگل جون منم دقیقا سیکل انتقالم با شماست دکتر منم گفت بیست و. نهم بیا مطب برا سونو ولی من احساس کردم ...

دکتر  شما کیه؟ به منکه گفت ۲۹ ام و خودش گفت می خوام ی کم سیکلت رو طولانی کنم. ولی علتش رو نفهمیدم. ماه قبلم رو هم ۴ روز به خاطر هیسترو طولانی تر کرد. حتی من پریودم زود تموم شد چهارشنبه ۱۵ ام که شروع پری بود. یکشنبه بازم رفتم مطب و گفتم پری داره زود تموم می شه به همون ترتیب قرص بخورم . وحتی گفتم به منشی که من اومدم نیاز به سونو و... نیست‌رفت از دکتر پرسید دکی گفت همون مدلی استرادیول رو بخوره ۲۹ ام بیاد. دیگه چه می دونم

مرسی عزیزم دقیقا همین هست ی دنیا ممنون. شما هم یخچال نگذاشتین؟ به من گفت زیر ۲۵ درجه من گذاشتم تو کم ...

اتفاقا عزيزم بمن داروخانه چندبار تاكيد كرد دارو يخچاليه و من تو كشو يخچال ميذاشتم 

حتي روز تزريق هم داروها را با يخ بيمارستاني بردم و هركدوم تا موقع تزريق داخل يخ بود 

حتما حتما بزار داخل يخچال!!!

خدایاشکرتتتتت 😍😍

سلام دوستان من دیروز به بالاخره رفتنم انتقال دادم 4 تا جنین دو  بلاست و 2 تا عقب تر ولی خب حیف دکتر همه را به باد داد 

حالا یک سوال داشتم البته ببخشید ببخشید دلم خیلی باد توش میپیچه و گاز روده ام زیاد شده این بده نمیدونم چکار کنم البته از صبح هم خیلی حالم بده چون مجبور شدم امروز از تهران 6 ساعت تو ماشین بخوابم تا برسم خونه خیلی اعصابم خورده اخه دکتر گفت بمونی 4 روز بهتره

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
سلام دوستان من دیروز به بالاخره رفتنم انتقال دادم 4 تا جنین دو  بلاست و 2 تا عقب تر ولی خب حیف ...

رحمت جون به سلامتی ، مبارکت باشه ، ایشالله تا چند روز دیگه با خبر بتای تپل مپل شادمون میکنی

دلیل باد معده به خاطر اینکه خب تو ماشین بی حرکت بودی، اگر میتونی یکم راه برو خودتو خسته نکن ولی خب یکم راه برو کم کم درست میشه ، اعصابتم الکی خورد نکن، برو ببین تو گروه مامانای میکرویی یه عالمه از مامانا مجبور بودن همون روز انتقال برگردن شهرشون از تهران، چیزی نمیشه .... دیگه فکرتو درگسر این چیزای الکی نکن ، الان دارن تو دلت لانه گزینی میکنن   

سلام دوستان من دیروز به بالاخره رفتنم انتقال دادم 4 تا جنین دو  بلاست و 2 تا عقب تر ولی خب حیف ...

منتظر رحمت عزيز چرا فكر ميكني جنينهات به باد رفته ؟ اصلا اينطوري فكر نكن مطمئن باش كه محكم ميچسبن به مامان گلشون ، عزيزم كمي تحرك داشته باش و چيزهاي نفاخ نخور ان شا الله خوب ميشي .

سلام عزیزم....... شکر ما خوبیم...... عزیزم تو هم خوبی؟ ایشالله دیگه داری مامان میشی....... عزیزم ...

فدای تو آنا جون منم خداروشکر خوبم

ایشالله که ایندفعه با توکل به خدا نتیجه میگیرم

امیدوارم همه ی بچه ها دلشون شاد بشه

ممنونم آنای مهربون که همیشه کنارمون هستی و با اطلاعات خوبت راهنماییمون میکنی و توی لحظات سخت کنارمونی و دلداریمون میدی

ایشالله که همیشه تنت سالم و دلت شاد باشه در کنار گل دخترت و همسر گرامی

سلام دوستاي عزيزم  اميدوارم مامانهاي گل بارداري خوبي داشته باشن و بقيه هم زودتر مامان بشن ليل ...

عزیزم خیلی زمان خاصی نیاز نیست ولی بینشون یکی دو ساعت فاصله بده......

قبل و بعد فولیک چایی یا لبنیات نخور.......

کلسیم رو با فولیک نخور......

مکملایی که تاکید داره با شکم خالی نباشه رعایت کن.....

ایشالله به زودی زود خبرای عالیتو میدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com