2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
ویان فکر نکنم مشکلی داشته باشه که با تب انتقال بدن حالا قبل از انتقال حتما بهشکن بگو  آر ...

عزیزم یکم تحمل کن و تحت مراقبت باش یکی لز دوستانونم بعد انتقال هایپریش تشدید شده بود.......

اما شکر خدا ختم به خیر شد.......

فقط سفت و سخت رژیمتو رعایت کن......

داروهاتم بخور......

آب زیاد بخور.......

سفیده.......

پروتئین.......

ایشالله صحیح و سالم بغلشون میکنی عزیزم......

خیلی بهت تبریک میگم ایشالله این روزای سخت رو به زودی پشت سر میذاری......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان .معذرت میخوام چند بار تاپیک زدم کسی جواب نداده . نظرتون در مورد پی جی دی چیه برای تعیین ...

عزیزم والا من جات بودم اینکارو نمیکردم اما اگه واقعا باید بدونی سختیایی داره، شاید در شرایط عادی بتونی طبیعی باردار بشی اما خوب بارداری با لقاح مصنوعی یکم سخته و ممکنه بدنت پسش بزنه......

ضمنا باید اینو بدونی ممکنه همه راحل رو بری ولی جنین با جنسیت مطلوب نداشته باشی......

با دونستن همه اینا اگه دوست داری وارد همچین پروسه ای بشی بهت احترام میذارم و هر کمکی ازم بر بیاد در خدمتت هستم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم هپارین قویتره اما بذار یه چیزی بگم شاید به دردت بخوره....... نمیدونم ایمنیم چک کردی یا نه.... ...

سلام

ممنون عزيزم از راهنمايي خوبت 

بله گلم من ايمني را هم دادم مشكلي نداشتم فقط من چون اصفهان هستم اينجا آزمايش آپكا هم ميگيرنند كه اون مشكل داشت كه تو انتقال دوم سرم هم زدم ولي هپارين نداشتم ولي باز هم منفي شد  

انتقال سوم دكتر گفت سرم نزن چون ميخواست فايده داشته باشه ميشد ولي چون مشكل غلظت مشخص شد برام روزي دوتا هپارين داشتم كه اونم منفي شد 

با اينكه دكتر ايمونولوژي بخاطر آلرژي گفت لنفوتراپي نكن ولي فعلا دارم به مسئوليت خودم انجام ميدم تا ببينم خدا چي ميخواد 

خدایاشکرتتتتت 😍😍
خب یکم از خودم براتون بگم، دو روز برنامه تزریقام به تعویق افتاد ، دکتر بهم زنگ زد گفت توی اون تاریخ ...

عزیزم هیجان قبل مامان شدنته طبیعیه......

آره هزینشو مطلعم ولی دعا کنید به نتیجه برسم من از تک فرزندی متنفرم و همسرم فقط به این روش راضیش کردم ...

عزیزم خوب سه ماه اولش پروژسترون داری و مثل بارداری طبیعی مراقبت میخواد و بعدشم دیگه مثل بارداری طبیعیه مگه اینکه شرایطت خاص بشه و مثلا خونریزی داشته باشی که تو بارداری طبیعیم امکانش هست.....

مرسی نازی جان بعد از پانکچر هایپر نشدم به قول دکترم از زمانی که مثبت شدم هایپر شدم  لطفا برام د ...

عزیزم خوب هایپری خفیف داشتی که معمولا بعد انتقال و بارداری تشدید میشه.......

نگران نباش این روزام میگذرن.......

سلام بچه ها من چند تا سوال داشتم من 15 شهریور پریود شدم و سیکل اصلی انتقالم شروع شد. ازجعه 17 ام دار ...

عزیزم میتونه از استرادیول باشه به دکترت بگو ولی نگران نباش......

سرمو معمولا خانوم دکتر دو سه روز قبل تجویز میکنه برا تزریق......

عزیزم به پی جی اس هم فکر نکن......

کار خونه فکر نکنم موردی داشته باشه اما احتیاطا کعر سنگین نکن......

جنینارو فکر کنم یکی دو روز قبل از فریز در میارن بست به این داره چند روزه بخوان انتقال بدن.....

راستی یه سوال ، به من اینبار اصلا نگفتن بیا تعداد فولیکولات رو بشماریم روز سوم ، فقط براشون اندازه ...

عزیزم روز سه وضعیت کلی رحم و تخمدانارو و ضخامت آندومتر رو چک میکنن فولیا معمولا از روز ۷-۸ به بعد و سونوی دوم شمارش میشه......

سلام بجه ها  ... امیدوارم همه خوب باشید . من خیلی خیلی خیلی عصبانیم از خودم  چرا ...

عزیزم چک کردی؟

بی بی گذاشتی؟

اتفاقا من برا پریودی نه تنها داروی گیاهی توصیه نمیکنم منع هم میکنم.....

راستي دوستان دوقلوها مگه ديروز قرار نبود آزمايشش رو تكرار كنه . دوقلوهاي عزيز بيا از خودت بهمون خبر ...

کاش بیاد یه خبری بده......

آنا جون، خوشگل خاله رو ببوس خیلیییی، منم متولد مهرم 😍 چیزی نمونده پرنسس خوشگلت یکساله بشه، ایشالله ...

فدات عزیزم.......

ایشاللع سال دیگه این موقعها وروجک مامانیت بغلته عزیزم......

سلام به همگی متاسفانه دیر به دیر میام سایت ولی همیشه به فکرتونم آنا جون خوبی عزیزم؟دخترگلت خوبه؟ ...

سلام عزیزم.......

شکر ما خوبیم......

عزیزم تو هم خوبی؟

ایشالله دیگه داری مامان میشی.......

عزیزم اگه همه چیو چک کردی بقیش دیگه سپردن به خداست و توکل به خودش......

خورد و خوراکتم عادی و مناسب طبعت باشه و تو هیچی زیاده روی نکن.....

آب زیاد بخور.......

چهار مغز و چیزای مقوی و میوه و سبزیجات و....

کلیم انرژی + دپو کن.......

آنا جون یه سوالی ازت داشتم، شما دکترت واسه زایمان یا پیش از اون کی بود؟ من هنوز هر سه هفته یه بار می ...

عزیزم ط ر ا ز ی بود......

آنا جون یه سوالی ازت داشتم، شما دکترت واسه زایمان یا پیش از اون کی بود؟ من هنوز هر سه هفته یه بار می ...

اما دکترم شرقه......

سلام ممنون عزيزم از راهنمايي خوبت  بله گلم من ايمني را هم دادم مشكلي نداشتم فقط من چون اصفهان ...

عزیزم خوب این سری ایشالله همه مشکلاتت کنترل میشن و جواب میگیری......

فکرای خوب خوب بکن......