2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
یانیک جون شما فرش انتقال دادی یا فریز؟؟؟ بعد پانکچر روز یکشنبه من امروز انگار سرما خوردم بدن درد و ی ...

من فرش انتقال دادم ، چون حالن بد بود روز ۱۱ انتقال آز دادم چون قرار بود روز ۱۶ بدم 

استراحت کن مایعات دوغ نمک بخور حواست باشه مثل من نباشی اگه آنتی بیوتیک بهت داده بخور وایه تبت هم خوبه انشالله زودتر خوب میشی

خدایا شکرت
من فرش انتقال دادم ، چون حالن بد بود روز ۱۱ انتقال آز دادم چون قرار بود روز ۱۶ بدم  استراحت کن ...

منم فردا انتقال دارم با تب بهم انتقال میدن؟ جواب آزمایشت چطور بود نی نی اومد؟!

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ویان فکر نکنم مشکلی داشته باشه که با تب انتقال بدن حالا قبل از انتقال حتما بهشکن بگو 

آره روز ۱۰ با بی بی چک مثبت شدم روز ۱۱ هم بتا ۲۸۹ بود ولی شکم  اورده و داغونم آبش کشیدن ولی دوباره شکمم بزرگ شده برام دعا کن ،

خدایا شکرت
عزیزم دیر شروع کردی به تست زدن باید از روز 10 شروع میکردی ، حالا بگو ببینم اقدام رفتی یا نه ؟ ولی دی ...

من ک تواقدامم ولی نشده...هرماهم همین روزتخمک.گذاریم احتمالا...مشکل شوهرمه

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
سلام دوستان .معذرت میخوام چند بار تاپیک زدم کسی جواب نداده . نظرتون در مورد پی جی دی چیه برای تعیین ...

عزیزم نظر خاصی نمیشه داد، یه موضوعی که به خود شما مربوط میشه ، اگر تصمیم به داشتن جنس خاصی از بچه هستین این روش قابل اطمینانِ ، فقط اینکه هزینه زیادی داره و البته باید تمام مراحلی که من و دوستامون برای درمان ناباروریمون انجام میدیم رو انجام بدین .  

من ک تواقدامم ولی نشده...هرماهم همین روزتخمک.گذاریم احتمالا...مشکل شوهرمه

نفس جون الکی خودتو حرص نده و وقتتو هدر نده ، برو مرکز ناباروری آزمایشهای اولیه رو انجام بده ، همسرت اونجا آزمایش بده بعد با خیال راحت برو اقدام.

ویان فکر نکنم مشکلی داشته باشه که با تب انتقال بدن حالا قبل از انتقال حتما بهشکن بگو  آر ...

یانیک جان شما مثبت شدی؟؟؟ من فکر کردم هنوز انتقال ندادی؟؟ 

واااای چه عااالی مبارک باشه عزیزم.... ایشالله نه ماه بارداری عالی داشته باشی، ببین فقط میدونم علایم هایپری توی بارداری یکم بیشتر طول میکشه تا رفع بشه ، حوصله داشته باش درست میشه البته حتما تحت نظر باش عزیزم.

واي به خدا گيرررركردم دقيقا همينا رو دادي نازي جون ؟

پرپر جون منم هر چی تو نت گشتم چیز خاصی پیدا نکردم، nazi جون هم یادم همینارو آزمایش داده بود ، فقط یه سری از هورموناست که باید روز خاصی از سیکل باشه اونم به دلیل اینکه در هر فاز سیکل پریود میزان این هورمونا تغییر میکنه و نشاندهنده یه مورد خاص، مثلا هورمون پروژسترون یا اف اس اچ ، برای بررسی تخمک گذاری مثلا پروژسترون تو هر دوره از سیکل مقدارش متفاوت، ولی این فاکتورا ربطی به هورمونای بدن ندارن پس قاعدتا نیازی نیست تو روز خاصی باشن . 

ليلا جونم خوبي ؟ مامانِ نزديكمووون سوالمو ميخوني لطفاً ؟ چند نفر تأييد كنين من برم همينجا بدم آزماي ...

پرپر جونم ببین چه دل به دل راه داره ،   ، دیگه nazi هم همینارو آزمایش داده ، خیالت راحت باش، nazi جون خیلی اطلاعاتش بالاست.

خب یکم از خودم براتون بگم، دو روز برنامه تزریقام به تعویق افتاد ، دکتر بهم زنگ زد گفت توی اون تاریخ مشکلی هست دو روز همه چیز رو جا به جا کن منم گفتم چشم   ، الانم قرص جلوگیری وحشتناک دگرگونم میکنه ، یعنی نصف شبا بیدار میشم وااای یه حالت وحشتناک از تهوع و سرگیجه خداروشکر اون اون قبلیه نیست ، خلاصه از لحاظ روحی هم الان جوری شدم حسااااس یه چیزایی از دیگرون یادم میاد حرصم میگیره عصبی میشم     و البته لکه بینی ، یعنی من دیگه کلا زدم به کار لکه بینی ، البته هر وقت قرص جلوگیری میخورم همینه. خلاصه امید به خدا هیجان زیاد دارم.

نفس جون الکی خودتو حرص نده و وقتتو هدر نده ، برو مرکز ناباروری آزمایشهای اولیه رو انجام بده ، همسرت ...

یعنی این ازمایشای ک داده الکیه?هیچیش درست نیست?

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻