2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047184 بازدید | 684580 پست
سیکل میکرواینجکشن در زبان ساده: در وهله اول با توجه به بدن مادر (بر اساس آزهای هورمونی و سونوی ر ...

ممنون کامل توضیح دادین.شستشوی رحم چطوریه واینکه شما بار اول مثبت شد

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
مرسی قربونت برم از دعای قشنگت ... یعنی من می بینم این روزو که دل همسرم و خودم شاد ش 

شک نکن میبینی منم باورم نمیشد ولی دیدم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم با مورفولوژی ای که گفتی فکر نکنم خیلی به درمان جواب بده و بهترین راه همون میکرو هست اما اینم ب ...

ممنونم عزیزم خیالم را راحت کردی نمیدونم چطور تشکر کنم اخه کسی تا حالا به خوبی شما کامل توضیح نداده بود هم مراحل میکرو و هم هزینه . ممنونم 

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  
بچه ها ... منم از دو هفته دیگه باید ال دی رو شروع کنم ... و وارد سیکل میشم به خواست خدا... التماس دع ...

خدارو شکر مامان لیلا جون دیگه داره میادااااااا یا دارن میانااااااااا......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها ... منم از دو هفته دیگه باید ال دی رو شروع کنم ... و وارد سیکل میشم به خواست خدا... التماس دع ...

خدارو شکر عزیزم........

دیگه داره میادا یا دارن میانااااا.......

از الان قدمشون سر چشممممممم خاله شون....

نه آنا جون... دو تا جنین براش از آخرین پانکچر باقی مونده بود که انتقال داد

پس کی بو پی جی اس کرد؟

یادمه یکی بود ۱۲ جنین داشت و بعد پی جی اس ۶ تاجنین شد براش.......

با کی اشتباه گرفتم پس؟

پس کی بو پی جی اس کرد؟ یادمه یکی بود ۱۲ جنین داشت و بعد پی جی اس ۶ تاجنین شد براش....... با کی اشت ...

اونم نازی جون بود .اون نازی که اسمش به فارسی بود این nazi جون خارجیمونه   ... که اشتباه نکنم شیراز انجام داده بود ...

منم با مامان سبحان موافقم........ عزیزم کافیه یه بار دیگ دو روز بعد آز بدی....... اگه دو برابر بشه ...

آناجون آخه روز 12 بود بالاخره حداقل باید مشکوک میشد نه منفی حالا فردا روز 14 ست چشم تا فردا هم صبر میکنم..ببینم معجزه میشه یعنی؟؟البته دیگه مراعات نکردم..مخصوصا که حالتهای پری تشریف اوردن..مرسی ازتون مامان گلی

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
آنا جان میشه هروقت فرصت داشتید لطف کنید راهنمایی کنید که من دیگه باید چه کارهایی انجام بدم؟؟یک دنیا ...

عزیزم بله حتما با ایمونولوژ ویزیت شوووووووو......

شاید مثلا مثل دوستمون که ده روز قبل انتقال سرم براش جواب داد شمام همچین کاری باید بکنی.......

به هر حال با متخصصش ویزیت بشی بهتره.....

به نظرم دکترتو عوض نکن به جاش مشاوره های تخصصی انجام بده و نهایتا با دکترت در میون بذارررررر......

چون مگه دکتر زنان چه کار خاصی میکنه که بخوایی عوضش کنی......

بررسیای تکمیلیتریم نیاز باشه ایمونولوژ و آنکولوژت انجام میدن بعدش با برگه های مشاوره برو پیش دکترت.......

همسرتم دی اف آی رو انجام بده......

هر دو کاریوتایپ رو انجام بدین اگه ندادین......

قبل همه اینام حتما بتاتو تکرار کن جای کاش نذارررررررر.......

شاید حتی همین بتات کمک کننده باشه برا اینکه مشکل رو پیدا کرد......

دکتر ز ر ن ا ن ی یا م ر ی م ت و ک ل ی هر دو خوبن......

ر ا ح ل ه ت و ک ل ی هم برا بحث انعقادی خوبه......

تا شروع سیکل مجددم حواست باشه زیر نظر دکتر آندومتریوزت باش که احیانا تا شروع مجدد کنترل بشه و برنگرده.....

خلاصه امیدوار باش اما بازم تاکید میکنم بتای مجدددد!!!!!!

ان شالله خیر باشه این تاخیر عزیزم من اگه قابل باشم  همیشه برات دعا می کنم که با حرفا و دلگرمی ...

افسون جون من پارسال ماه می میکرو کردم الان از اون زمان بیشتر از یک سال میگذره حتی میتونستم 3 ماه پیش برم تو سیکل ولی گفتم بزار با آرامش برم بزار با خیال راحت برم ... به قول مامانم دیر میشه ولی خیر میشه راست میگفت به من تجربه ثابت کرده .... بعد یکم به خودت برس ببین از الان تا سال جدید روحیه خودتو همسرتو قوی کن .... به خودت برس بزار رحمت یکم استراحت کنه... شما هم سقط داشتی بالاخره بهتره چند تا پریود از روش بگذره یکم سیستم بدن به حالت طبیعی برگرده ... رحمت یکم استراحت کنه...سطح هورمونات طبیعی بشن... به نظر من هی پشت سر هم رفتن تو سیکل اصلا خوب نیست هر چی هم بگن وضعیت خوبه من به تجربه بهم ثابت شده .... من خودم بعد از سقط تا 4 ماه پریودای عجیبی داشتم ...یه بار فقط خون خالی و شفاف بود... یه بار 7 روز خون...یه بار 3 روز خیلی کم... یعنی تازه از 5 پریود بدنم نرمال شد... کار خوبی میکنی حسااابی با همسرت خوش بگذرون و شاد باش... تقویت هم بکنین خودتون ... از خدا میخوام بزودی دل خودتو و همسرتو با یه بچه ناز و مامانی شاد شاد کنه ... آمین عزیزم....فقط یادت باش تو این مدت خودتو سرگرم کنی نشینی تو خونه ....در و دیوار آدمو میخوره... ورزش برو ... پیاده روی کن...یه کلاسی چیزی خلاصه سرگرمی یادت نره... باور کن من الان روحیه خودمو میبینم با دفعه قبل اصلااااا نباید دفعه قبل میرفتم تو سیکل فقط خودمو همسرمو اذیت کردم... بقیه هم دست خدا... ایشالله که بچه ما که الان تو صف وایساده نزدیکه نوبتش بشه   حتمااااا مامان میشی.

عزیزم بله حتما با ایمونولوژ ویزیت شوووووووو...... شاید مثلا مثل دوستمون که ده روز قبل انتقال سرم بر ...

یک دنیااا ممنونم انای مهربون و دوست داشتنی

فقط آز ژنتیک و..رو اصلا انجام ندادیم..نمیدونم باید با جنین شناس ویزیت بشیم یا مشاوره ژنتیک و اینکه اگه پزشک خاصی مد نظرتون هست ممنون میشم بگید..خداا منو ببخشه که ذهنتون درگیر میشه با این سوالهای جور واجور

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
ممنون کامل توضیح دادین.شستشوی رحم چطوریه واینکه شما بار اول مثبت شد

عزیزم شستشو کاری نداره نگران نباش.......

اسپکولوم که گذاشتن با محلول ضدعفونی تمیزش میکنن اصلا در حد چند دقیقه هست و کاری نداره.....

عزیزم من بار سوم + شدم اما اگه برام آزهای تکمیلیو انجام داده بودن زودتر نتیجه میگرفتم......

چون تازه بعد دو میکرو معلوم شد هم مشکل ایمنی دارم هم انعقادی......

ممنونم عزیزم خیالم را راحت کردی نمیدونم چطور تشکر کنم اخه کسی تا حالا به خوبی شما کامل توضیح نداده ب ...

عزیزم بلزم سوالی داشتی در خدمتتم......

همه دوستان اینجا از خواهر بهت نزدیکترن.......

هر کدوم جواب سوالتو بدون و کمکی ازشون بر بیاد دریغ نمیکنن......