2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
من واقعا نمیدونم رو چه حسابی میگن روز 9 حتما باید بالای 50 باشه ... ببین خود مامان سبحان هم که زود ر ...

ليلا جون دست ميگي، حالا من نمي خوام هي چونه بزنم ولي مامان سيحان جنينش فكر كنم سه روزه بود و روز هشت بتاش ١٢/٥ بود كه همونم بي بي چكش نشون داده بود! يادته!؟  يعني امروز من ١٠ هم اگر بودم بي بي بايد نشون ميداد. 

الان انا مياد با جارو منو ميزنه. 😩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ليلا جون دست ميگي، حالا من نمي خوام هي چونه بزنم ولي مامان سيحان جنينش فكر كنم سه روزه بود و روز هشت ...

نازي جون عزيزم آنا هم نياد من خودم ميام ميزنمت خانمي ، من واقعا دقيق نفهميدم اين سري جنينم چند روزه بود ولي به خاطر اينكه هچينگ هم بود خودم حدس ميزنم ٥ روزه بود ، تازه اين رو هم بگم من سري قبل كه مطمئنم جنينم ٥ روزه بود روز ٨ و ٩ اصلا بيبي نشون نداد اين سري هم خيلي عجيب بود كه بيبي نشون داد . شما به نظر من كه تازه فردا هم كه آزمايش بدي نتيجه ان شا الله كه مثبت بشه و ديگه خيالت راحت بشه ولي من جاي شما بودم اصلا به حرف كلينيك گوش نميدادم و چند روز ديگه هم دوباره آزمايش ميدادم . 😘😘😘😘

نازي جون عزيزم آنا هم نياد من خودم ميام ميزنمت خانمي ، من واقعا دقيق نفهميدم اين سري جنينم چند روزه ...

مامان سبحان فرش بود يا فريز از همون سري قبلت؟! فكر كنم فريز يود كه منتظر بوده لايه بندي خوب بشه؟! 

چند روز پروژسترون استفاده كردي قبل از انتقال؟! 

مامان سبحان جون براي من دكترم ميخواد سه روزه انتقال بده اين دفعه رو و گفت كه هچينك ميكنيم پس الزاما ...

دوقلو ها جون ميدونم عزيزم به همين خاطر شك دارم ولي ميگم شايد چون بيبي نشون داده زود ٥ روزه بوده .

مامان سبحان فرش بود يا فريز از همون سري قبلت؟! فكر كنم فريز يود كه منتظر بوده لايه بندي خوب بشه؟!&nb ...

عزيزم هم سري قبل و هم اين سري فريز بود ، پروژسترون دو روز قبل براي من شروع شد چون يادته كه براي من اصلا معلوم نبود انتقال داشته باشم .

اين چيه الان ليلا جون ؟ 😳😳😳

این تو ت ل گ رام هستش که یه سری استیکر داره .... دیگه هی من گفتم دیدم نازی دلیل میاره با چاقو زدم تو چشم خودم   

مامان سبحان جونم تو بارداری نگا نکن.... ببخشید گفتم یکم بخند روحیه بگیره...

سه روزه بوده پس مامان سبحان. امكان نداره پنج روزه بوده باشه چون شما روز سوم شروع پروژسترون انتقال دادي، چون بايد سن جنين و تعداد روزهاي مصرف پروژسترو ن هماهنگ باشه. 

دنبال روزنه هايي از اميد ميگردم 😓😪

اوه اوه چه خبره اینجاااا😑😑نااازی جووون آخه چرا بی بی چک؟؟؟ دیگه لیلااا جونم وارد عمل شد با خشااانت..حالا اینجا جاش نیس مامان سبحان گلی اینجا هستن وگرنه آنااا جون جدی تر وارد عمل میشدن . .عزیز دلم من که بی علامتم دیگه با خودم کنار اومدم فقط همش میگم خدااا دیگه دنباله چه علتی باشم..یااااا خدااا

ببین هنرمندمون هم ناررااحت شده هااا... عزیزم انشالاااا به امید خداااا فردااا یکی از بهترین روزهای زندگیت باشه😚😍

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..