2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045416 بازدید | 684464 پست
مگه کسی که مورفولوژیش  ابنرمال باشه 99 درصد بهش می گن آزو  من شنیدم به کسایی که اسپرم ندا ...

نه عزیزم مورفو با آزو ارتباط نداره......

تغداد اسپرم با آزو بودن در ارتباطه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من تست گذاشتم منفي شد. 😔 نگيد كه زوده چون تستم بتاي ١٠ هم نشون ميده.  ديگه واقعا نمي دونم چيكا ...

عزیزم مگه روز چند انتقالی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تست گذاشتم منفي شد. نگيد كه زوده چون تستم بتاي ١٠ هم نشون ميده.  ديگه واقعا نمي دونم ...

الهی فدات شم نازی جون تروخدا غصه نخور   .... به هر حال فردا برو حتما آز بده ... شاید یکیش گرفته باشه خدارو چه دیدی.

آنا جون اشتباه نکنم بین روز 10 / 12 باید باشه ..جنین 5 روزه

عزیزم نازی قرار بود روز ۹ آز بده معلومه الان خیلی زودتر از روز نه بی بی زده......

عزیزم یکی از دوستامون روز ۱۵ بتاش ۲۰۰ بود و جنینشم ۵ روزه و بلاست بود.......

با احتسابش بتای ۲۰۰ روز ۱۵ بتای روز ۹ میشه ۲۵ یعنی روز ۷ زیر ۱۲/۵ بوده و این محاسبات همه دست بالان یعنی کمترم میتونه باشه......

نمیدونم چرا نازی انقدر خودشو اذیت میکنه و زود بی بی گذاشته......

قربونت برم پرپر جونم... اصاااا من به خاطر تو هم که شده باید از یکی بیشتر بچه بیارم   فردا پر ...

ان شاءالله كه همينجورم ميششششه، به سلامتي و موفقيت پيش ميره همه چي واست

هممون ان شاءالله جواب صبر و سختيامونو به بهترين شكل ميگيريم

روز امروز روز هشتم ميشه، فردا آزمايش دارم. 😞😔

عزیز دلم زود بوده شک نکن.......

ما بتای صد پایینترم داشتیممممممم....

عزیزم نازی قرار بود روز ۹ آز بده معلومه الان خیلی زودتر از روز نه بی بی زده...... عزیزم یکی از دوست ...

وواااااااااااااااااااااااااااای آنا جون .... من اومدم بگم روز 9 گفتم نه خیلی زود .... راست میگی پس درست تو ذهنم بود.. خیلیییییییییی زود ... خودم روز 10 زدم نشون نداد دقیقا روز شنبه بود .... دوشنبه رفتم بتا دادم 102 بود.

روز امروز روز هشتم ميشه، فردا آزمايش دارم.

nazi جون خداییش برای نتیجه قطعی خیلی زود ... اصلا نمیشه اعتماد کرد ... روز 8 واقعا زود برای اینکه بخوای بگی گرفته یا نگرفته ... ولی جالب میگن روز 9 بتا بدین اینجا روز 12 البته جنین بلاستوسیت .

وواااااااااااااااااااااااااااای آنا جون .... من اومدم بگم روز 9 گفتم نه خیلی زود .... راست میگی پس د ...

ليلا جون با چه تستي زده بودي روز ١٠؟! اگر دوشنبه صد بوده حتما شنبه اش اقلا بالاي ٢٥ بوده حالا نگيم ٥٠!؟ 

آخه نازی شاید یکی از جنینا گرفته باشه ... بازم نمیشه به بی بی اعتماد کنی چون 8 روز از انتقالت گذشته ... نمیخوام بخدا امید الکی بدم ولی واقعا زود زدی نمیشه به نتیجه اطمینان کرد فدات شم.  

ليلا جون با چه تستي زده بودي روز ١٠؟! اگر دوشنبه صد بوده حتما شنبه اش اقلا بالاي ٢٥ بوده حالا نگيم ٥ ...

باورت میشه بهترین تست رو زدم کله سحر چشام باز شد رفتم تست زدم...clear blue زدم ... دیگه خیلی معروفه ... بعد رفتم یکی دیگه هم خریدم اونم مثل برف سفید بود... بعد روز بتا شوهرم گفت بیا بریم از کجا میدونی منفیه ... رفتیم 102 ...

نميدونم انا جون، ممنون كه بهم اميد ميدي. ولي منفيه ديگه سفيد سفيد. ١٠ هم نيست.😔

نازی جون اینکه نتیجه چیه نمیدونم اما میتونم اینو بگم من بعد سونوی قلب و به خاطر استرسی که سر خونریزیام داشتم بی بی گذاشتم منفی شدددددددد......

با بتای پنج شش رقمیییییییییی منفی شد.......

پس به بی بی اعتبار نکن........

دلم میگه مامانی پس تا نتیجه نهاییو نفهمیدی خواهش میکنم انقدر دردونه هاتو اذیت نکن!!!!!!