2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مرسي اتريسا جون، ايشالله براي هر دو مون. منم انوكسيپارينامو خودم ميزنم ولي پروژسترونم شيافه، امپول نيست. 

منم خوبم، نميدونم هيچ حس خاصي ندارم. دلم مي خواد فكر كنم هر دو تا ني ني ها چسبيدن، ولي يك حس ترس هم دارم از اينكه نكنه نشه. 😔 

هنوز واسه تست گذاشتن هم خيلي زوده، ديگه چاره اي نيست بايد صبر كرد. اتريسا جون چجوري سر خودت رو گرم ميكني؟! 

ووااای نازی جوون منم هیچ حسی ندارم باور کن گاهی یادم میره انتقال داشتم و میگم چرا من هیچ علامت خاصی ندارم بعد میگم خب حتما چون سیکل نچرال بودم😆😅😄😃ولی خیلی عجیبه خیلی بدون علامتم فقط گاهی یه کم تخمدانم با زیر دلم درد میکرد اولااا..خدا خودش به خیر کنه

تازه من همسرم در کنارم نیستن و چند روزه دیگه میان..

امیدوارم نی نی هامون مثه خودمون باهوش باشن و بدونن چقد خوبه که بیان پیش مون..

بی بی چک هم که من فکر نکنم تست کنم..دیگه بالاخره یه اتفاقی افتاده..

عزیزم من دو سه تا کتاب جدیدو شروع کردم میخونم...جدول حل میکنم..سودوکو هم...فیلم و..گاهی هم مقاله های همسرمو ترجمه  میکنم که حوصلم سر نره ولی خب اینا دلیل نمیشه که تحملم بالااا بره هاااا😄😃😁😀تازه اینم بگم که چند روزه همسرم  عجیب کم طاقت شدن..اصلا باورم نمیشه ولی توکل به خدااا...الهی که ابن روزااا به راحتی سپری بشه واسمون..

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلااام به دوستان عزیزم..امیدوارم همگی خوب و سلامت باشید زندگی جون منتظر خوش خبریت هستیم عزیزم فر ...

آتريسا جون و همينطور نازي جون ان شا الله كه اين روزها به خوبي براتون سپري ميشه و چند روز ديگه همه ما رو خوشحال ميكنيد .

آتريسا جون من هم دو بار كه همسرم نبود پروژسترون رو خودم زدم جلوي آينه ايستادم و زدم از قبلش هم اطو رو روشن كردم كه سريع حوله رو گرم كنم بگذارم روش ، انوكسپارين و بقيه آمپولها كه عضلاني نيستن رو هم كه هميشه خودم ميزنم ، واقعا به قول شما يه پا حالا دكترم نگيم پرستار شديم همگي . 😄😄😄😄

سلااام به دوستان عزیزم..امیدوارم همگی خوب و سلامت باشید زندگی جون منتظر خوش خبریت هستیم عزیزم فر ...

aatrisa خانوم گل گلاب سلام به روی ماهت... والا انتظار رسیدن روز بتای شماها برای من سخته     ... بله عزیزم منم خودم میزدم ....همه تزریقارو خودم انحام دادم... پروژسترون من میشد هم عضلانی تزریق کنی و هم در شکم ولی به من گفتن توی شکم بزن... برای تزریق شکم باید از دو نوع سرسوزن استفاده میکردم.... توی سرنگ انسولین جا نمیشد و سرسوزن انسولین هم نازک بود نمیشد دارو رو بکشه بنابراین طبق بزوشور سرنگ بزرگتر گرفتم برای اینکه هم دارو توش جا بشه و هم بتونم دارو رو بکشم و موقع تزریق سر سوزن باریک میزدم ... برای تزریق دور ناف یک شب راست و یک شب طرف چپ ... پوست رو جمع میکردم بعد سوزن رو وارد کرده تزریق رو انجام میدی و پوست رو رها کرده و سوزن رو در میاری روشو فشار میدی ... این برای پروژسترون ... ممکنه بعد از تزریق کمی جاش بسوزه ایرادی نداره.انوکساپارین رو دقت کن به هیچ عنوان بعد از تزریق جاشو نمالی یا فشار ندی چون کبود میشه. آفرین به شجاعتت     🌹🌹🌹

سلام به همگي از روز اول مرتب اينجا ميومدم الان يه سوال دارم ممنون ميشم راهنماييم كنيدمن اهواز پيش دكتر مرمضي ميرم ٤بار رفتم منفي شد يك بسته ديكه جنين دارم ميخام ماه ديكه برم انتقال بدم اگر نشد برم سينا يكسري ازمايش به درخواست خودم جهت شناسايي دليل شكست اي وي اف دادم نتيجش خوب بود حالا نميدونم چكار كنم ابن سينا برم يا شهر خودمون اخه رفت امد سخته

روشهاشون يكيه ولي ميگن تو مرحله تشكيل جنين فرق دارن مثلا روش ازمايشگاهي نميدونم والا گيج شدم ٥ساله دنبالشم من ابن سينا ازمايش دادم هموني كه انا جان كفت هتروزيگوت بودم ولي كفتن مشكلي نيست و اين دليل شكست نيست خود تهران ابن سينا كفت راستي كفتن واكسن سرخجه بزنم بعدش ازمايش بدم واكسن زدم چهل روز بعدش ازمايش دادم ولي ايمن نشده بودم كفتن دوباره واكسن بزن كه نزدم كفتن براي دوران بارداريه كه ايمن به سرخجه باشي دكتر ايمونولوژي رفتم كفت نقص ايمني نداري اينكه ايمن نشدي ميشه دوباره واكسن زد كه نزدم اخه اهواز واكسن سرخجه نيست ام ام ار هست كه توش ويروس اوريون داره من بدبخت تابستون اين واكسنو زدم اوريون هم كرفتم😢خلاصه اينم از مشكل من حالا دكتر مرمضي كفت اگر خواستي اين بسته اخرتو با كمك روش پي ار پي برات انتقال ميدم و حتي كفت هنوز ثابت نشده اين روش تاثير داره يا خير خداييش دكتر راستگوييه گيج شدم بعدش اگر نگرفت دوباره اهواز برم دكتر يا تهران😢😢😢

ستایش جان من روز ۲ پری که رفتم گفت ازروز ۳ پری پیورگون  شروع کن و از روز ۷ پری ستروتاید هم اضاف ...

فک کردم از همون روز سوم ستروتاید دارین،به منم دستور مصرفو بدونو سونو دادن حالا روز هفتم قراره سونو شم،نگرانش نباش

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

[QUOTE=44839902]ستایش جان این ژن ربطی به سقط و عدم لانه گزینی داره؟؟؟

آره، عزیزم اگه بی ربط بود ک چکش نمیکردن،مشکلات انعقادی خون رسانی ب جفت و جنین رو مختل میکنه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
آنا جون پس گونال ک باید روز سوم عصر شروع کنم شنبه ۶عصر بزنم اشکالی نداره؟

عزیزم اگه شنبه سومین ۲۴ ساعتت هست بله میتونی بزنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان بیاین چندتا راهکار بدین واسه زیاد شدن تخمکا،من دیروز پری شدم و ب امید خدا۱۴،۱۵ روز دیگه پانکچ ...

عزیزم برا منم همین بود......

بار سوم ولی تخمکام تعدادشون ۱۰ تا شدن......

فکر کنم چند تا تاثیر داشتن:

۱. پیلاتس

۲. سفیده تخم مرغ از مدتها قبل هر روز یکی دو تا میخوردم.....

۳. هر بار دکتر برام مریونال تجویز میکرد ولی من پیداش نمیکردم معادلشو میگرفتم اما اینبار مصمم بودم حتما مریونال گیر بیارم.....

۴. درمان آندومتریوزم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ووااای نازی جوون منم هیچ حسی ندارم باور کن گاهی یادم میره انتقال داشتم و میگم چرا من هیچ علامت خاصی ...

اخي اتريسا حون، تنهايي سخت ترم هست، منم تا عصر تنهام. همش سريال ميبينم، كتاب جديد ندارم. حسشم نيست. تو اين فرومهاي خارجي از روز پنج اكثرا شروع ميكنند به تست گذاشتن و بقيه ماجرا، كمرنگه پر رنگه؟ شد يا نشد😄 ؟!

من اون سري روز هفت انتقال گذاشتم مثبت شد. اين سري هم ميذارم ديگه. زودتر نتيجه رو ميفهمم. 

انشالله كه خير باشه، اميد به خدا. 

سلام دوستان عزیز و آنا عزیز من مجدا وارد سیکل شدم و پیورگون از روز ۳ پری برام شروع کرده ولی دکترم گف ...

عزیزم معمولا تایم پیورگان و ستروتاید متفاوته احتیاطا زنگ بزن بپرس.......

شایدم برا شرایط تو همزمان بودنش درسته اما خوب احتیاطا بپرس.......

بابت mthfr هم هموزیگوتت با دو الل موتان بود یا وایلد؟

اگه وایلد بوده یعنی مشکلی نداشتی اما برا موتان فکر کنم دارو نیاز داشتی.....

عزیزم علی الحساب شما آب زیاد بخور، تحرکم داشته باش تا حدی یعنی تو خونه واسه خودت یه دوری بزن......

از لیست سالسیلات دارا اونایی که مناسب طبعته رو زیاد بخور مثل آسپرین طبیعی عمل میکنن......

ویتامین کا دار هارو کمتر بخور.....

خلاصه نگران نباش با همینام تا حدی قابل کنترله.....

ایشالله بتات که + شد ویزیت بعدیت نتایج آزتم ببر اگه نیاز باشه دکترت دارو میده.....

سلام دوستان ....آمپولای من  پیورگان 9 عدد برای 3 روز و فوستیمون 15عدد برای 5 روز ه   و &nb ...

عزیزم ستروتایدا اگه روز سونو گفته ببری و میخواد چک کنه شروع کنی یا نه......

اگه شروع کردی بعدیم پشت یندش میزنی، نه که هر موقع گفت اولیو شروع کنی بعدیم گشت سرش فرداش میزنی.......

حتی بسته به شرایطت ممکنه یکی دو تا ستروتاید دیگه بنویسه......

حتی ممکنه بقیه آمپولاتم بیشتر کنه واست......

روز سونو معلوم میشه......