2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
عزیزم دکتر من گفته بود ۳-۴ ماه ماندگاری داره...... من سه ماه بعد انتقال داشتم......

آنا جون

من باید هیسترو ولاپارا تشخیصی بشم ،می خواستم دوباره کاری نشه تو هیسترو خراش هم بدم

ولی این رو هم می دونم که بعد ازهیسترو یه وقفه ای باید باشه وبعد سیکلم رو   شروع کنم،سوالم این بود این وقفه خللی تو خراش ایجاد نمی کنه؟

می خوام هیسترو و لاپارا  تشخیصی رو بادکتر آصف جاه انجام بدم،شروع سیکلم با دکتر عارفی باشه.

شما نظرتون چیه؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون من باید هیسترو ولاپارا تشخیصی بشم ،می خواستم دوباره کاری نشه تو هیسترو خراش هم بدم ولی این ...

عزیزم منم همین کارو کردم......

اواخر مهر با خ ز ع ل ی لاپرا هیسترو درمانی شدم و خراشم واسم دادن......

بعد اوایل بهمن انتقال داشتم.......

دکتر زنانم گفت تا ۳-۴ ماه موندگاری داره اما خوب هر ماه ماندگاریش کمتر میشه......

با هر دوره ریزش دیواره عمق خراشم کمتر میشه طبق برداشت من......

اما شکر خدا برا من جواب داد......

نگران نباش......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قبلا ازتون سوال کردم یه سری آزمایشها را گفته بودین که دکتر پاکروش بیشترش را برای من انجام دادن

خدارو شکر عزیزم پس ایشالله دیگه این دفعه جواب میگیری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من یه مشکلی دوباره اومده سراغم...یه دلشوره وحشتناک آزار دهنده...یه حال خیلی بد....اصلا ناراحت ...

ليلا جون ناخودآگاهت دچار استرس شده فكر كنم ، ريلكس كن با هرچي كه بهت آرامش ميده، پياده روي ، يوگا، شنا باغبوني يا موزيك خوب... نفساي عميق بكش چشماتو ببند و روياهاي خوب داشته باش، ان شاءالله بهتر ميشي اگه ديدي ادامه داره به دكترت بگو

اگه روي بدنت اثر داره گل گاوزبون و اينجور چيزا دم كن قبل از خواب بخور

لیلا جون عزیزم.... .طبیعیه سیکلت داره نزدیک میشه و ناخوداگاخ بهت استرس و دلشوره میده...... نگران ن ...

آنا جون خودمم فکر میکنم مال شروع سیکلم باشه، نگران دلشوره نیسنتم راستش خیلی آزار دهنده است، ایشالله زودتر به نتیجه برسیم هممون .🌹🌹🌹😘😘😘

ليلا جون ناخودآگاهت دچار استرس شده فكر كنم ، ريلكس كن با هرچي كه بهت آرامش ميده، پياده روي ، يوگا، ش ...

آره پر پر جون ، ناخودآگاهم درست میگی، 

پر پر من هر روز میرم بیرون پیاده روی یا مثلا دوچرخه سواری ، ولی باید گل گاو زبون بخرم ، چیز خوبیه، بابونه دم میکنم شبا البته هر از گاهی ، ولی دقیقا همینه، راستش فردا هم باید ۷.۵ صبح بیمارستان باشم برای آزمایش ، اینم بی اثر نیست، واقعا از این حالت بدم میاد خیلی آزاردهنده است، تو گفتی دستت میلرزه؟ من الان چند سال اینجوری شدم مخصوصا دست چپ، یه وقتایی میلرزه مخصوصا وقتی که ناراحتی و نگرانی دارم ، حتی استرس هم نداشته باشم یه وقتایی پیش میاد، خدا به ما رحم کنه 😁😁 زودتر مادر شیم تا یه جامون نزده بیرون 😂

آنا جون یه سوال مامیخوایم بیمه تکمیلی بشیم توی تعهداتش ناباروری هم پوشش میده شما نمیدونید کدوم بیمار ...

عزیزم بستگی به دکترتم داره.......

بیمارستانهای زیادی مثلا با بیمه تکمیلی ما طرف قرارداد بودن ولی دکتر با بیمه کار نمیکرد......

لیست بیمارستانهای طرف قراردادو میتونی از بیمه بپرسی اما قبلش اصلا ببین دکترت با بیمه کار میکنه یا نه......

آره پر پر جون ، ناخودآگاهم درست میگی،  پر پر من هر روز میرم بیرون پیاده روی یا مثلا دوچرخه سوا ...

جیگر ایشاللع به زودی شکمت میزنه بیرون و قلمبه میشه......

آره پر پر جون ، ناخودآگاهم درست میگی،  پر پر من هر روز میرم بیرون پیاده روی یا مثلا دوچرخه سوا ...

عزيزممم دقيقا ميدونم چه حاليه ... بالاخره اين همه فكر و خيال يه جوري خودشو نشون ميده ديگه. ببين ما نميترسيم احساس استرسم نميكنيم اما در روز چقد بهش فكر ميكنيم ؟ همينجا سوال و جواب كه ميكنيم ناخواسته ذهنمون درگيرش ميشه ديگه... بهتره بيشتر واسه خودمون سرگرمي پيدا كنيم كه حداقل يه بخشي از مغرمون درگير اون بشه

بعد اينكه بابونه خوبه ولي ازون آرامبخش تر خيلي داريم، مثل بادرنجبويه كه قبل از خواب عااااليه يا گل گاوزبون و اسطوخودوس و ... 

دستاي من توي اين سيكل ميلرزيد پريود شدم خوب شدم مثل كسي كه فشارش پايينه چجوريه؟ اونجوري احساسش ميكردم

ان شاءالله به اميد خدا هممممه چيز عالي واست پيش ميره و نتيجه صبر و تلاشت رو به بهترين شكل ميگيري، فقط به روزاي خوش نيني داري فكر كن فعلا، مامان ليلاي مهربون 😍

عزیزم منم همین کارو کردم...... اواخر مهر با خ ز ع ل ی لاپرا هیسترو درمانی شدم و خراشم واسم دادن.... ...

آنا جون

برای هیسترو - لاپارا تشخیصی چند روز استراحت لازم هست

چون می خوام بدونم چندروز باید مرخصی بگیرم