2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
آمپولهای ماه بعدم را نوشت برام.اینا هستن منوپیور14 تاپیورگون 8تا ستروتاید4تا .میخواستم بدونم آمپولام ...

عزیزم معلوم نمیشه داروهات همینن یا منوپیور و پیورگانت اضافه میشه یا نه......

چون بر اساس سونو و پاسخ بدنت میزان دقیق داروهات تعیین میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جان دکتر برای من آمپول دیفرلین نوشته الان از داروخانه گرفتم مارک میکرولین داده شما میدونی این ما ...

عزیزم من دیفیرلین نداشتم برا همین اطلاعی از مارکش ندارم......

ایشالله دوستانی که تجربه دارن میان بهت اطلاعات میدن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم معلوم نمیشه داروهات همینن یا منوپیور و پیورگانت اضافه میشه یا نه...... چون بر اساس سونو و پاس ...

میترسم هزینه هاش خیلی زیاد بشه من نه ملییون جور کردم ولی فکر کنم کم بیارم چون از شهرستان میرم تهران کلی هزینه رفت وآمد میشه

یه سوال  می دونید خراش رحم که با هیسترو انجام می شه چند ماه دوام دارد؟

عزیزم دکتر من گفته بود ۳-۴ ماه ماندگاری داره......

من سه ماه بعد انتقال داشتم......

بچه ها من یه مشکلی دوباره اومده سراغم...یه دلشوره وحشتناک آزار دهنده...یه حال خیلی بد....اصلا ناراحت ...

لیلا جون عزیزم....

.طبیعیه سیکلت داره نزدیک میشه و ناخوداگاخ بهت استرس و دلشوره میده......

نگران نباش به زودی که مامان بشی همش میگذره......

خودتو سرمو گلهای خوشگلت کن.......

پیاده روی کن.......

دیگه چیزی تا مامان شدنت نمونده.....

مرسی عزیزم .زنگ زدم بیمارستان آبان هزینه اش را سوال کردم گفتن 430

منظورم عزینه فریز اسپرم بود نه تخمک.....

میترسم هزینه هاش خیلی زیاد بشه من نه ملییون جور کردم ولی فکر کنم کم بیارم چون از شهرستان میرم تهران ...

عزیزم نگران نباش کم نمیاری......

دیگه برا من با اون همه دارو ۷تومن شده بود......

با توجه به اینکه همین اوا کار تعداد داروهات خیلی کمتر از مال منه به نظر میرسه داروهات قرار نیست به اندازه داروهای من باشه.......

ضمنا یه چیزی بگم؟

مطمئن باش پول این جور چیزا خود به خود جور میشه......

عزیزم نگران نباش کم نمیاری...... دیگه برا من با اون همه دارو ۷تومن شده بود...... با توجه به اینکه ...

قربونت .نمیدونم خسته شدم .چندسال پیش دوبار آی وی اف کردم نشد.4بارم آی یو آی.ولی این دکترم کلی آزمایش انجام داد وهمه جی را بررسی کرد.مرسی از دل گرمیت عزیزم

خراش برای چه کسانی میدن؟هزینه اش چقدر هست؟

عزیزم خراش برا بالا بردن شانس + شدنه و معمولا کسایی که تجربه منفی دارن براشون انجام میدن.......

خراش با هیسترو و بدون هیسترو داریم.......

با هیسترو مثلا دوستمون اخیرا انجام داده ۲۴۰۰ شده ولی تو مطب خیلی پایینتره در حد ۱۰۰-۲۰۰ هزار تومن......

فکرتو درگیر این چیزا نکن ایشالله با اولین انتقال مامانی و این عبارات دیگه برات معنی نخواهن داشت......

منم اسپرم را سوال کردم .گفتن 430

فدات ببخش اخیرا تمرکزم کمتر شده و غلط تایپی زیاد دارم......

ادیتم نمیشه کرد......

قربونت .نمیدونم خسته شدم .چندسال پیش دوبار آی وی اف کردم نشد.4بارم آی یو آی.ولی این دکترم کلی آزمایش ...

عزیزم ایشالله دیگه این دفعه مامانی......

از نظر ایمنی و انعقادیم بررسی شدی؟