2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045619 بازدید | 684476 پست

آمپولهای ماه بعدم را نوشت برام.اینا هستن منوپیور14 تاپیورگون 8تا ستروتاید4تا .میخواستم بدونم آمپولام همین اینا هستن یابازم اضافه میشه.الانم دارم ویتامین ای .کیوتن .اینو فولیک .از 5عادتم هم قرص ضدبارداری اچ دی دارم میخورم

فدات انا جون.درد ندارم نکنه هایپر بشم.تمام توصیه هاتونو دارم انجام می دم

افسون جون مبارکت باشه انشاالله همش جنین بشه . هنوز پیش طرازی میری یا عوض کردی دکترت را؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان کیا هیسترو و خراش انجام دادن و مثبت شدن؟ الان هزینه هیسترو چقدره؟  مراقبت قبل و بعد چی د ...

عزیزم من یکشنبه هیسترو کردم با خراش بیمارستان آبان هزینه ام 2میلیون و چهارصد شد و مراقبت خاصی بعدش نداره فقط آنتی بیوتیک و استراحت نسبی من لکه بینی هم نداشتم

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

آنا جان دکتر برای من آمپول دیفرلین نوشته الان از داروخانه گرفتم مارک میکرولین داده شما میدونی این مارک خوبه یا نه؟

مرسی عزیرم یعنی امکان داره بارداری خارج از رحم باشه .

عزیزم اینو میدونم که خدای نکرده خارج رحمی باشه درد وحشتناک داره همراه با خونریزی ...کلا حال شخص خیلی بد میشه...ایشالله که خارج رحمی نیست...از طرفی یه لانه گزینی صورت گرفته باید رشد بتا رو بررسی کرد ایشالله که بارداری موفقیت آمیزی ایجاد شده...امید به خدا

آنا جان دکتر برای من آمپول دیفرلین نوشته الان از داروخانه گرفتم مارک میکرولین داده شما میدونی این ما ...

منتظررحمت جون

خراش رو باکدوم دکتر انجام دادی؟

درسته که تاثیر خراش تا 6 ماهه؟

اين رو توي مركز ناباروري داد شمارش دستي الان يكي ديگه هم ميفرستم اونو آزمايشگاه معمولي داد

پر پر جون همونایی که naziجون گفت...خداروشکر شرایط خوبه و نرمال ... الانم که دارین میرین کلی تر بررسی کنین ایشالله که هیچ مشکلی در بقیه مراحل نیست   

منتظررحمت جون خراش رو باکدوم دکتر انجام دادی؟ درسته که تاثیر خراش تا 6 ماهه؟

من با دکتر طرازی نمیدونم فکر نکنم تا 6 ماه باشه دکتر من که اصرار داشت همون ماه بعدش انتقال بدم

بچه ها من یه مشکلی دوباره اومده سراغم...یه دلشوره وحشتناک آزار دهنده...یه حال خیلی بد....اصلا ناراحت نیستم و روحیه ام خوبه ..آرا مش دارم ولی نمیدونم چرا اینجوری شدم...خیلی حس بدیه...صبح این دلشوره بیدارم میکنه...نمیدونم چیکار کنم..دارو هم نمیخوام بخورم نزدبک سیکلم .

یه سوال  می دونید خراش رحم که با هیسترو انجام می شه چند ماه دوام دارد؟

من شنيدم كه تا دوماه تاثير داره

من جزء كسايي بودم كه نظر دكترم اين بود تو همون ماه انتقال بدم ولي بيشتر دوماه فاصله مي اندازن

خدا منو به ارزوم ميرسونه و مامان دوقلوها ميشم 😜
بچه ها من یه مشکلی دوباره اومده سراغم...یه دلشوره وحشتناک آزار دهنده...یه حال خیلی بد....اصلا ناراحت ...

😔😔😔😔اي كاش با دكترت مشورت ميكردي يه قرص ضعيف كه ضرر نداشته باشه بهت ميداد

خدا منو به ارزوم ميرسونه و مامان دوقلوها ميشم 😜
سلام  من ماه بعد دکترم میخواد آمپولهای آی وی اف را برام شروع کنه.به همسرم یه سری داروها وآمپول ...

عزیزم من در مورد هزینه فریز تخمک چیزب نمیدونم اما معمولا چون فریز اسپرم انجام نمیشه و فقط کسایی که بیوپسی داشتن فریز میکنن اینجا مطرح نشده باز دوستانی که اطلاعات دارن حتما میان میگن.....عزیزم پیاده روی واسه خودت خوبه اما ترجیحا برا همسرت خیلی توصیه نمیشه.......

به همسرت بگو کمپرس یخ رو ب ی ض ه ها رو هر شب یه ربع ساعت انجام بده و لباس خنک بپوشه و با آب سرد خودشو بشوره و شلوار لی نپوشه و دوش داغ و سونا و جکوزیم ممنوعه براش......

اینارو رعایت کنه نتیجش بهتر خواهد بود......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com