2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
آزمایش خودت مال دونستن گروه خونی خودت و بررسی آنتی بادیهای گروه خونیه، حالا توضیح کاملشو برات میذارم ...

افسون جون فکر کنم باید آز گروه خونیو تا الان داده باشی......

مگه میشه میکرو کنی و گروه خونیت معلوم نباشه......

برو آزهای قبلیتو نگاه کن حتما انجام دادی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان سبحان جان عزیزم بیا خبر خوش رو بهمون بده..رقص و پایکوبی راه بندازیم..منم از صبح هیجان دارم..بیااا بگو صدای قلب جوجه ها رو شنیدی تالاپ تولوپ قوی و محکم..هوووراااا💓💓🌹🌼🌸🌻🌹🌸🌹🌸🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
افسون جون فکر کنم باید آز گروه خونیو تا الان داده باشی...... مگه میشه میکرو کنی و گروه خونیت معلوم ...

همه رو دارم اسکن شد ه تو کامپیوترم دیدم  ... ننوشته آناجون

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

باز خوبه شانس آوردی ایمونولوژ واست نوشته.......

عجبا.......

اولین شرط حتی برا باراری طبیعی دونستن گروه خونیه که بدونن روگام لازمه یا نه.....

اصلا میری اتاق عمل باید قبلش بدونن گروه خونیت چیه......

به هر حال بازم شکر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم فقط همیناست؟

بقیه رو قبلا انجام دادی درسته؟

عزیزم رنجای نرمالشو نفرستادن؟

سلام عزیزم خوبی? چه خبر? تو هم شنبه آز داری? علایمی نداری تا الان?

سلام عزيزم ممنونم اره شنبه بايد برم ازمايش واينكه گاهي كه درازميكشم كمي زير دلم يا داخل بدنم تيره ميكشه به پهلو كه ميشم خوب ميشم 

بچه ها این آزمایشهای ایمنی هست ک یه هفته پیش دادم،نظرتون چیه؟cd5  لب مرزه فک کنم رنجش رو زده تا۸۲، cd8 هم رنجش تا ۳۶ برا من ۳۰،نمیدونم ،در کل انگار سیستم ایمنی نسبتا قوی دارم ،آنا جون لطفا ازمایشمو ی نگاه بنداز،راستی ویتامین دی قبلا ۱۳ بود الان بالا رفته البته دو روز قبل آز قرص خورده بودم و ب این آز ویتامین اعتماد ندارم،ولی فک میکنم بالا رفته باشه تا حدودی،و اینکهlymph gate مقدارش نرماله؟

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

آنا جون،شاید باورت نشه ،من بیمارستان قبلی اصلا بهمون نگفتن گروه خونیتون چیه، یا بریبد آزمایش گروه خون بدین، من از بچگی میدونستم ،چون مامانم بهمون گفته بود و تو مدارک دارم ، فکر کن همسر من کلا فکر میکرد گروه خونیش o منفی ، این کلینیک جدید تو لیست آزمایشهای قبل میکروش اجباریه ، همسرم دوباره آز داد دیدیم بله o مثبت، یعنی نمیدونم چی بگم فقط گفتم خدایا شکرت ،بازم خوبه اون قبلی نرفتیم.

افسون جان پشت گوهینامه گوشه سمت چپ Rh رو نوشته چک کن حالا تا جواب ازمایش حاضر شه اگه دل نگرانی عزیزم...امیدوارم ازمایشها همه اکی باشن

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..