2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046120 بازدید | 684499 پست
آتریسا جان انشااله میری به سلامتی انتقال میدی و با یک بتای تپل خوشحالمون میکنی عزیزم منم در مورد پی ...

• مرسی عزیز دلم از دعای خیر...ممنون که توضیح دادی...خیالم راحت شد...دست و دلم لرزید گفتم من که دیگه امیدی ندارم به جز ای وی اف..بارداری طبیعی دیگه غیر ممکنه و بایدهمه جواتبو در نظر بگیرم یه وقت دکتر فراموش نکرده باشه
  • عزیزم جواب سوالتو پی ام دادم واست..شما هم امیدوارم موفق باشی فردا هیسترو داری امیدوارم که اکی باشه و به زودی انتقال پرباری داشته باشی🌼🌻🌹
🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
لیلا عزیزم خوبی؟ گلم کی هیسترو داری؟ خراش هم میدی؟

مرسی عزیزم ، من خوبم،،،من چهارشنبه این هفته بهم گفتن بیا برای آزمایش و این حرفا، دوشنبه آینده میرم هیسترو،،

خداروشکر با دکترت حرف زدی ، اصلا دیگه خودت روبا کسی مقایسه نکن چون واقعا شرایط هر فرد با فرد دیگه متفاوت ، جریان انتقال جنین دو روزه و سه روزه و بلاست ، نمیشه گفت برای همه دو روزه خوبه یا همه رو بلاست کنین،اینم جریانش اینه، توکل به خدا این هیسترو رو انجام بده و بریم برای انتقال و خوش خبری بتا 😍😍😍،ایشالله فردا همه چیز عالی برات پیش میره ،خداروشکر به دکتر گفتی چیزی خوردی ، ولی اصلا نباید از ساعت ۱۲ شب قبل از بیهوشی حتی یه قطره آب هم خورد چون ممکنه همون باعث خفگی بشه ولی بدونن خوبیش اینه یا کنسل میکنن یا در شرایط اضطراری لوله میفرستن توی معده از راه بینی البته که فکرشم دردم میاد،یه خانومی تو پانکچر قبلی همین شد از پانکچر اومد غذا خورد ولی یهو خونریزی کرد مجبور شدن دوباره عملش کنن بیچاره چون غذا خورده بود لوله فرستادن از راه بینیش تو معدش ،،، 😫😫😫 

بازم خداروشکر که بهشون اطلاع دادی،،،حتما خیری بوده که افتاده فردا،،

❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای گلم من یه سوال داشتم من امروز روز دهم انتقالمه بیشتر جاهای تنم جوش زده خارش داره به نظرتون چی استفاده کنم خارشم خوب بشه ولی واسه نی نیم ضرر نداشته باشه? البته چند روز اینجوری شدم ممنون میشم زودتر جوابمو بدین

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷
ممنونم مامان سبحان عزيزم ❤️ دعا ميكنم هفته ديگه شما بياي و خوش خبري بهمون بدي خانمي 🙏🏻🙏🏻خارج از ...

سلام عزیزم 

ان شالله همه چی خوب پیش بره واستون ...

اصلا دوس ندارم در این مورد سوال کنم اما چون تجربه ش رو داشتی ازت میپرسم 

اون دو بار خارج رحمی  جنینا کجای رحم لانه گزینی کرده بودن ؟

سلام بچه ها یک کمک میخوام راستش من سه شنبه از دکتر زرنانی نوبت گرفتم فردا هم تهران نوبت هیسترو دارم حالا اگه بخوام تهران بمونم یک کم برام سخته حالا به نظرتون من که یک ماهه دارم پردنیزولون مصرف میکنم و سرمم دکتر گفته نمیتونی بزنی به خاطر سیستم ایمنی پایین اصلا برم پیش ممتخصص ایمنی یا نه ؟یا نهایتا همین تشخیص را میده؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
سلام دوستای گلم من یه سوال داشتم من امروز روز دهم انتقالمه بیشتر جاهای تنم جوش زده خارش داره به نظرت ...

سلام عزيزم

اگه حالت كهير داره به فال نيك بگير

من سري قبل مثبت شدم اينطور شدم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام عزيزم اگه حالت كهير داره به فال نيك بگير من سري قبل مثبت شدم اينطور شدم

ان شاالله عزیزم کهیر چه شکلیه?شما درمانی انجام دادین براش?

لیلا جان اگر هستی .همون دکتر عیرضا برادران رفیعی درسته سر ظفر ساختمان آفتاب. دکتر باسقی هم برات نوشتم تو خود بیمارستان آریا می بینه اتاقش تو کلینیک اونجاست صبحها هست بیرون مطب نداره

سلام عزيزم اگه حالت كهير داره به فال نيك بگير من سري قبل مثبت شدم اينطور شدم

برای بچم ضرر داره? شما مثبت شدی علتش چی بود نموند?

سلام دوستای گلم من یه سوال داشتم من امروز روز دهم انتقالمه بیشتر جاهای تنم جوش زده خارش داره به نظرت ...

سلام زندگي جون ، فكر كنم فعلا دارو مصرف نكني بهتر باشه ، ان شا الله كه مثبت ميشي عزيزم . به جاي اينكه بخاروني به نظرم فقط آب سرد بهش بزن .

سلام به همگی  انا جون خسته نباشی عزیزم .... مامان سبحان عزیز ان شالله خبرای بهتر ...

ممنونم شاينا جون ، ان شا الله فردا ميخوام برم براي سونوي قلب ، واقعا از همه دوستان التماس دعاي زياد دارم .

ان شا الله براي شما هم خبرهاي خوش در راه باشه دوست خوبم .

سلام زندگي جون ، فكر كنم فعلا دارو مصرف نكني بهتر باشه ، ان شا الله كه مثبت ميشي عزيزم . به جاي اينك ...

چشم عزیزم مرسی ان شاالله گلم قلب نی نی های نازتم تندتند میزنه ان شاالله فدات شم