2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست

بچه ها یه اتفاق جالب ... شاید خیلی پیش و پا افتاده باشه ولی چون واسم جالب بود باید براتون بگم   من این سری برای میکرو تصمیم گرفتم اصلا تو هیچ چیز عجله نکنم ....هر مرحله که پیش رفتم تا الان همش سعی کردم اصلا توش عجله نکنم و عجولانه تصمیم نگیرم... نتیجه اش هم تا الان خداروشکر خیلی خوب بوده... همین ماه پیش که جریان اندومتریوز رو تشخیص دادن بهم گفتن آب دستته بزار زمین بدو میکرو کن ...بعد خلاصه رفتم بیمارستان پارسالی بهم گفتن باشه ما زود میکروت میکنیم اگر رفته بودم الان ممکن بود تو مرحله صبر کردن برای بتا باشم...ولی اومدم بیرون گفتم خدایا من دلم با اینا نیست تو خودت منو راهنمایی کن اینهمه عجله دوست ندارم...کمکم کن فقط خوب و درست برم جاییکه دیگه همونجا ادامه بدم تا نتیجه بگیرم تا اینکه این مرکز که قرار بریم بهمون معرفی شد بهم گفتن نوبتت میشه ماه اکتبر اونموقع 6 ماه باید صبر میکردم گفتم عیب نداره.بهم ویزان دادن. از اونور میخواستم برم هیسترو کنم ... پریودم بهم ریخت. اصلا سه ماه پیش نمیشد هیسترو کنم تا اینکه پریروز بهم زنگ زدن بیا برای هیسترو من هنوز پریود نشده بودم گفتم اگر خیر من باشه این ماه برم پری میاد باور کنین دیروز پری اومد انقدر سر موقع جالب تر صبح بهم زنگ زدن گفتن میتونی به جای چهارشنبه ..دوشنبه 21 آگوست بیای ..دقیقا تو همون تاریخی که باید هیسترو کرد بعد از پایان خونریزی پری.از اونور مرکز بهم زنگ زدن بعد از 23 آگوست مسیول میاد و برنامه میکرو رو بهت میدیم مسافرت که نیستین ؟ گفتم نه...مسافرت و مرخصی همسرم هم یهو قبل اینکارا جور شد ...خیلی قشنگه برام همه چیز سر وقت... خدایا شکرت...ممکنه پیش و پا افتاده باشه ولی من اعتقاد دارم به این چیزا...   

تو پست قبلی منظورم چند ماه پیش که اندومتریوز برام تشخیص داده شد ...کلمه چند رو ننوشتم

🌹🌹🌹🌹

مامی جون از هر دو تا دوستم پرسیدم یکیشون که خیلی سرش شلوغ هنوز وقت نکرده اسم ماسکشو بهم بگه .. اون یکی هم بلک ماسک ذغالی پیلاتن میزنه ولی  آرایشگرش گفته خودت هم میتونی درست کنی.... من خودم ماسک ذغالم حالت چسبی نداره یعنی میمالم روی پوست بعد از یه ربع ماساژ میدم و از روی صورت میشورمش... نکته مهم در ماسک داشتن ذغال فعال داخل ماسک... من از مغازه محصولات گیاهی خریدم.... ذغال فعال رو میشه بخری با گلاب مخلوط کنی و روی پوست بمالی ... چون گلاب هم برای پوست عالیه..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها یه اتفاق جالب ... شاید خیلی پیش و پا افتاده باشه ولی چون واسم جالب بود باید براتون بگم   ...

منم معتقدم كاري كه قرار باشه خوب نتيجه بده از اولش خوب پيش ميره. ❤️ خوشحالم همه چيز تا اينجا برات خوب پيش رفته. مطمئنم نتيجه عالي ميگيري، انشالله😙💝

بچه ها یه اتفاق جالب ... شاید خیلی پیش و پا افتاده باشه ولی چون واسم جالب بود باید براتون بگم   ...

ليلا جون عزيزم كاملا حرفت رو قبول دارم ، مثلا من خودم بلافاصله بعد از سقط رفتم دنبال انتقال ولي خوب طولاني شدن سيكل ، كنسل شدن سيكل و خيلي چيزها پيش اومد كه انتقالم افتاد براي چند ماه بعد ولي به نظر خودم بهترين موقع بود چون واقعا يه موقعي بود كه من خيلي آرامشم زياد بود يعني با اتفاق هايي كه افتاده بود همه چيز رو سپرده بودم واقعا به خدا ، مثلا سري قبل واقعا بايد سيكلم كنسل ميشد دو هفته آخر سال تحصيلي بود من مرخصي كه با وجود اينكه بهم ميدادن به خاطر بچه هاي مردم كه آخر سال بود نميخواستم بگيرم از اون طرف پسر بچه ها اين قدر آخر سال شيطون شده بودن كه من لحظه اي نميتونستم سر كلاس بنشينم و تمام مدت بايد ٦ دونگ حواسم بهشون بود در نتيجه اصلا آرامش و استراحت نداشتم پس خود خدا بهترين زمان رو برام در نظر گرفت ، مطمئنم كه براي همه دوستان هم همينطوره اصلا نبايد توي اين كار عجله اي داشته باشيم فقط بايد از خدا بهترينها رو بخوام😘😘😘🌷🌷🌷🌷 .

سلام دوستان گلم حال همگی انشاالله خوبه بازم تبریک به ماری جون برای دوقلوهاش و کیمیا جان و مامان سبحان عزیز

راستش بعد از اون دل نگرانی ها باازم زنگ زذم به دکتر پادمهر خوشبختانه باهام تلفنی صحبت کرد و آرومم کرد که نه شما اصلا به عمل نیاز نداری فعلا 

بعدم یک دسته گلی به آب دادم که خیلی الان اعصابم خورده ولی خب حتما حکمتی توش بوده من با این که همیشه خیلی حرف گوش کن هستم پنجشنبه که برای هیسترو رفتم چون شب قبل هم شام نخورده بودم معده ام خیلی اذیت شد و شوهرم به اصرار یک لقمه خیلی کوچک نون و پنیر صبح بهم داد و همون باعث شد هیسترو کنسل شد و افتاد برای یکشنبه اصلا فکر نمیکردم یک لقمه در حد بند انگشت مشکل ایجاد کنه حالا گفتم بگم که دوستان بدونند قبل از بیهوشی حتی آب هم نباید خورد چون ممکنه در حین عمل بیاد توی ریه و باعث خفگی بشه حالا منتظرم تا یکشنبه 

همون روز هم رفتم دنبال هزینه فریز جنین هام که خیلی جالب بود اول به من تلفنی گفتند 2 تا جنین داری بعد گقتند 3 تا برات فریز کردیم حالا که رفتم برای هزینه و کارت جنین را گرفتم 4 تا جنین توی دو تا نی دارم  

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

لیلا عزیزم خوبی؟ گلم کی هیسترو داری؟ خراش هم میدی؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
سلام دوستان من ازمایش دادم بتا شده بود ۱۰۴۰ خدا قسمت تک تکتون کن واس همتون از ته قلبم دعا کردم مرسی ...

خدارو صدهزار مرتبه شکر عزیزم.......

دیدی؟

اینم یه مهر تایید حسابی به لطف خدا.......

دیگه برو از مامان بودنت لذت ببر......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها ببخشید من فردا جای دعوتم یک ساعت راه به نظرتون برم یا نه بهتره نرم

من جات بودم نمیرفتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

ليلا جون خدا خيلي حواسش به شما هست.❤❤❤انشالله همه كارهات به خوبي انجام ميشه

سلام دوستان گلم حال همگی انشاالله خوبه بازم تبریک به ماری جون برای دوقلوهاش و کیمیا جان و مامان سبحا ...

سلام منتظر رحمت جان ، عزيزم همه چيز رو به فال نيك بگير ، ان شا الله كه خدا برات بهترينها رو بخواد عزيزم . 😘😘😘😘

سلام انا جان فکر کنم این سوال من رو ندیدید دوباره میفرستم

با دکتر ر ز ا ق ی  ویزیت شدم..سیکلم نچراله..اما جالبه که با وجود سی دی  مارکر 19 بالا و مشکل  ایمنی و hlaمثبت سرم رو قبل انتقال تجویز نکردن و گفتن بعد مثبت شدن..و حتی آسپرین رو حذف کردن یه کم کبودی داشتم خب من ژن غلظت خون و مشکل انعقادی دارم..دیگه واقعااا نمیدونم چی بگم؟؟؟فقط سعی میکنم مثبت فکر کنم آخه دکتر آسپرین و سرم رو اکثرا  تجویز میکنن ..حتی prp و...اما من هیچکدوم رو ندارم واقعااا دیگه نمیخوام بهش فکر کنم..و با اطمینان به تشخیص دکتر پیش برم

آنا جون شما نظری دارید در این زمینه؟؟چرااا سرم رو بعد مثبت شدن باید تزریق کنم..و اینکه prp رو هم نگفتن انجام بدم..گفتن دیگه سوال هم نپرس خانووم😯😯😯😯البته نمیدونمprp چقدر تاثیر داره..میدونم که واسه شکست مکرر لانه  گزینی هم تجویز میشه که من دوبار منفی شدم

به قول نازی جون شاید واسه مشکل ضخامت اندومتر تجویز میشه و حتما من نیازی نداشتم ..ممنون میشم راهنمایی کنید یه کم نگرانم بابت سرم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..