2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
راستي ماري جون الان براي شما توي سونو نوشته چند هفته هستي ؟

نه عزيزم ننوشت راستش اينقدر اونجا بوي ادكلن ميامد و من حالم بد بود همينكه گفت دوتا ساك و دوتا قلب از خوشحالي پرواز كردم اينجور كه خودم حساب كردم هفته هفتم تموم شده 

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم سن جنین همونی که مثلا میگن جنین سه روزه انتقال دادن یا چهار روزه یا پنج روزه و...... منظور ...

ممنون ولي باحساب كتاب شما من نميدونم سن جنين چقدرهست فقط اززمان انتقال به بعد رو ميدونم حالا وقتي جواب ازمايش مشخص شد رفتم سونو اون موقع سنش بهتر مشخص ميشه وميفهمم بازم ممنونم دوست خوبم 

مرسی از توضیحات جامعت عزیزم  همسرم واریکوسلم داره ب سلامتی  لبنیات رو برا واریکوسل حذف ک ...

افسون جون تو فکرت بودم ... عزیزم ببین میتونی همسرت رو قانع کنی سیگار  الکترونیکی بگیره ؟ حالا سوای باردار شدن و بچه سلامتی خودش مهمه ... من دیدم جدیدا خیلیا استفاده میکنن...گفتم بهت پیشنهاد بدم شاید یه کمکی باشه ... ببین چای هم اشکال نداره ... من خودم عاشقه چایی هستم فقط سعی کن چاییش پررنگ نباشه و مثلا بعد از غذا یه فاصله ای بده بعد چایی براش ببر و چایی رو با توت خشک ... مویز و از این چیزا بخوره ... 

آزیتا منم عاشق چایی هستم ... چند وقت پیش رفتم تو انباری یهو یه کارتن پیدا کردم مال ایران بعد اصلا دست بهش نزده بودم دیگه گفتم جمع و جور کنم فکر کن توش 5 بسته چایی پیدا کردم دقیقا حس کسی رو داشتم که گنج پیدا کرده   من خیلییی چایی دوست دارم انقدرم مرتب و شیک برا خودم چایی درست میکنم میارم اصلا انقدر این قضیه برام مهم   ...هیچکس نمیگه چایی بد همه میگن خوبه ... فقط ببین من خودم بعد از غذا دو ساعت فاصله میدم بعد چایی میخورم اینجوری همه مواد غذایی جذب میشه بعد قند خیلی کم میخورم به جاش توت خشک ...مویز میخورم چاییم هم غلیظ درست نمیکنم ... از اونور آب هم زیاد میخورم ... یه پست برات گذاشته بودم نیومد انگار... ببین همسر منم همینه یهو بعد یه هفته خوردن این غذاها میگه این چه زندگی ایه ... آخه اینجا شیرینی بعد از غذا خیلی مهم یعنی مهمون میاد اصلا میوه مهم نیست ولی شیرینی نیاری انگار شام ندادی به مهمونات...طفلک همسر من کلسترول داره ژنتیکیه ... کلی مشکلات دیگه خلاصه آخر هفته ها میگه جشن بگیریم میاره شیرینی میخوره بعد یهو منو نگا میکنه میگه بس دیگه چشم ببین چقدر پسر خوبیم   حالا مثلا 6 تا شیرینی خشک خورده ... من شیرینی خامه ای نمیخرم ... شیرینی های ساده و خشک و سبک ... گناه داره طفلک   

ماهیتابه رو بخر بحث سلامتیش یه طرف اون بخش آماده شدن شامت در عرض سه سوت یه طرف   

اگه به گفته انا جون حساب كنم هفت هفته و سه روز 

ماری جان مبارکت باشه عزیزم.... به به چه خوب دو قلو در راه داری .... ایشالله از اینجا به بعد بارداری راحت تری داشته باشی ...زایمانت راحت باشه و به سلامتی بغلشون کنی     

آزیتا منم عاشق چایی هستم ... چند وقت پیش رفتم تو انباری یهو یه کارتن پیدا کردم مال ایران بعد اصلا دس ...

لیلا جون موافقم که زیادم سختگیری نباشه تو این قضایا. حالا هرکی به نسبت خودش ببینه.
راست میگی شوهر منم دقیقا عادت داره بعد از غذا یه چیز شیرین بخوره. هرچند من همیشه رو میز پر می کردم از خرما انجیر مویز کشمش و این چیزا. و خودم خیلی وقته که شیرینی جات مصنوعی نمی خورم ولی همسرم تازه دوهفته شروع کرده به رعایت و برای من خیلی خوشحال کننده ست. چون قضیه بارداری یه طرف ،  سلامتیمون خیلی مهمتره. دکترش میگفت ما چیزایی که دست خودمونه باید تغییر بدیم. این آب و هوای آلوده که کلی داره سلامتیمون رو میگیره که دست ما نیست. اونهایی که میتونیم رو تغییر بدیم. و متاسفانه بالارفتن رادیکال آزاد تو بدن خطر کنسر رو بالا می بره که امیدوارم برای هیچکس اتفاق نیفته.
میگم هفته ای یه بار هم اوکیه دیگه گناه دارن طفلیها   من خودمم زیاد سخت بگیرم خسته میشم. سعی میکنم زیاد به خودم فشار نیارم که از زندگی زده بشم. والا به خدا یه کاری نکنیم با خودمون یه ماه دیگه بگیم ول کن بچه نخواستیم  
 خوب کاری می کنی چای رقیق می خورین ضررش خیلی کمتره. راستش راجع به چای ، از نظر طب سنتی کاملا رد شده. و خودشون به هیچ وجه مصرف نمی کنن. چه چای سیاه چه چای سبز که انقدر هم تبلیغات میشه براش.  چای هم  رادیکال آزاد داره که بهتره مصرف نشه. من یکی از دوستهام دکترای شیمی آلی داره اون با اطمینان بهم گفت. ولی خب واقعا چاره ای نیست نمیشه کامل مصرف نکرد. من همین که به جای قهوه یه چای کمرنگ می خورم برام یه پیشرفته. چون قهوه خور قهاری بودم قبلا   جاش مصرف میوه رو بالا بردم که آنتی اکسیدانش بیاد اینو جبران کنه  

خدایا شکررررررر
ممنون ولي باحساب كتاب شما من نميدونم سن جنين چقدرهست فقط اززمان انتقال به بعد رو ميدونم حالا وقتي جو ...

عزیزم خیلی تو نتیجه فرق نمیکنه تو فرض کن ۳ روزه بوده جنینات......

اینطوری میشه ۴ هفته و سه روزه.....

نهایت یکی دو روز بیشتر میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لیلا جون موافقم که زیادم سختگیری نباشه تو این قضایا. حالا هرکی به نسبت خودش ببینه. راست میگی شوهر من ...

نههههه نگوووووو .... چایی مصرفش رد شده .... الان تکلیف من معتاد چیه      من پنیرک هم که آنا جون گفتن گرفتم .... ولی چایی باید بخورم ... وااای من قوری قوری چایی میخورم     ... والا لذت زندگی چیه ؟ به خوردن   خدایا از دست من شکمو ...مردا که گناه دارن هیچ خودمونم گناه داریم... من منتظرم زود بچه دار شم برم سراغ قهوه دوباره البته هر از گاهی خواهم خورد ...  ولی دکترت راست میگه هوا که آلوده است ... از اونور مواد غذایی هم که مثل قدیما سالم نیست ...وگرنه اینهمه مشکلات از کجا میاد... منم باید بزنم تو کار اسموتی فکر خوبیه ایول اینجوری آدم میوه میخوره ... چون من عاشق شربت و اینجور چیزا هم هستم ... 

دوستای گلم مرسی از همتون ...بابت پیامای پرانرژی و پرمحبتتون ... واقعا میام اینجا روحیه میگیرم ...ممنون که انقدر همتون به من لطف دارین... ایشالله همه دوستان زودتر همه کاراشون به خوبی پیش بره و همه به آرزوهامون برسیم و مامان شیم ...بعد همونطور که گفتم آنا جون یه تاپیک بزنه بریم در مورد بچه هامون تبادل نظر کنیم..

afsoon جان ... منم اولین بار میخوام هیسترو کنم ولی همه میگن آزمایش خوبیه چون داخل رحم رو کاملا میبینن از اون بهتر میتونن اگر مشکلی باشه رفع کنن بدون باز کردن شکم ... به نظر منم انجام بده اصلا نترس... ایشالله به زودی مادر میشی عزیزم

افسون جون تو فکرت بودم ... عزیزم ببین میتونی همسرت رو قانع کنی سیگار  الکترونیکی بگیره ؟ حالا س ...

ليلا جون سيگار الكترونيكي چيه ؟ نشنيده بودم ايرانم داره يعني؟؟

يه هفتس چاي رو با زنجبيل تازه دم ميكنم فك كنم مفيده درسته؟ 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
آزیتا منم عاشق چایی هستم ... چند وقت پیش رفتم تو انباری یهو یه کارتن پیدا کردم مال ایران بعد اصلا دس ...

من ازين تابه ها دارم همسر از فرنگ اورده فقط جنبه تزييني داشته بس كه استفاده نكردم🙈😅 با توصيه هاتون ولي استفاده ميكنم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...