2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
عزیزم من مطبش نرفتم کلینیمک رفتم اما ظاهرا دوستان اون آدرسو گذاشته بودن منم احتیاطا گفتم بدم چک کنین ...

عزيزم بقيه نقشه ام چطوره ؟؟؟ برم جفتشون ويزيت شم ببينم در كل نظرشون چيه؟ هم دكتر آصف جاه هم پادمهر ؟

زنان و ايمني هم كه سرجاشه

لیلا جان ان شاله عملت به خوبی انجام بشه به حق حضرت زینب ...  منم تو فکر هیسترو هستم  هیچ ...

انشالله تو هم به زودي نتيجه سختيهات يه دوقلو سالمه كه خدا برات كنار گذاشته پارسال اين موقعه من انتقال سومم منفي شده بود اينقدر حالم خراب بود كه قابل توصيف نيست اما دوباره با كمك خداوند و ياري امام زمان تونستم شروع كنم و تا اينجا بيام باورت نميشه هنوز خودم باورم نميشه دوتا فرشته تو دلم لونه كردن خب ما بنده ها كم صبريم اما خداوند صبوره و همه چي رو به موقعه اش انجام ميده ما فقط نيايد نااميد بشيم و عقب بكشيم بايد مثل يه بچه سرتق دامن خداي مهربونمونو بگيريم تا بالاخره خواستمونو اجابت كنه گاهي اوقات خداوند دوست داره بندش منتشو بكشه افسون جونم با تمام وجودم برات ارزوي مادري دارم به زودي زود كه بياي و خبرشو بدي هم شما هم نازي جون هم مامي جون و بقيه دوستان منتظرم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️💋💋💋

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه دوستان خوبم من همچنان روزشماري ميكنم تا هفته اينده هم برسه وتمام بشه برم واسه ازمايش&nbs ...

عزیزم سن بارداریت میشه: سن جنین+دو هفته+زمان انتقال!!!!!

مثلا اگه جنینت سه روزه باشه و دو هفته بعد انتقال میشه ۴ هفته و ۳ روزه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم امروز بهم زنگ زدن از بیمارستان بهم گفتن 23 آگوست روز هیستروسکوپی میشه دو هفته دیگه .... روز 16 آ ...

سلام به همه دوستان عزيزم :

ليلا جون خدا رو شكر كه شما هم داري به جمع مامانها اضافه ميشي ، يك مامان ليلاي مهربون و خوش قلب . 😘😘😘😘

عزیزم سن بارداریت میشه: سن جنین+دو هفته+زمان انتقال!!!!! مثلا اگه جنینت سه روزه باشه و دو هفته بعد ...

ممنونم ولي اصلا متوجه نشدم سن جنين يعني اززماني كه فريز شده تا زمان انتقال ببخشيد خوب مثل شما وارد نيستم   

عزيزم بقيه نقشه ام چطوره ؟؟؟ برم جفتشون ويزيت شم ببينم در كل نظرشون چيه؟ هم دكتر آصف جاه هم پادمهر ؟ ...

من بودم با هر دو مشورت میکردم و نهایتا بهترین تصمیمو میگرفتم.....

زنان و ایمونو هم که سر جاشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدایا شکرتتتتتتتتتتتتتتت...... عزیزم گوارای وجودت باشه...... ایشالله به خوشی این رورا رو بگذرونی و ...

مرسيييييي اناي مهربونم ❤️😘

مرسي كه هميشه بهمون دلگرمي دادي و كنارمون بودي❤️

ممنونم از دعاي خيرت عزيز دلم الهي قسمت همه عزيزان منتظر 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سلام به همگي  ممنونم از همگي الهي اين لحظه هاي خوب نصيب تك تك منتظرا بشه و هيچ پست غمگيني رو ن ...

واي ماري جون خدا رو هزاران مرتبه شكر ، خيلي خيلي زياد خوشحال شدم ، اتفاقا همين الان داشتم با يكي از دوستام در مورد شما حرف ميزدم اون هم ٣ تا انتقال داده و بتاش بالا شده حالا نگران بتاي بالا بود كه نكنه خداي نكرده خارج رحمي باشه ، داشتم براش شما رو مثال ميزدم كه اومدي از خودت خبر خوب دادي ، براي من هم دعا كن هفته آينده همه چيز خوب باشه و صداي قلب ني ني يا ني ني هام رو بشنوم .

ممنونم ولي اصلا متوجه نشدم سن جنين يعني اززماني كه فريز شده تا زمان انتقال ببخشيد خوب مثل شما وارد ن ...

نه عزیزم سن جنین همونی که مثلا میگن جنین سه روزه انتقال دادن یا چهار روزه یا پنج روزه و......

منظور از سن جنین سن قبل انتقالشه......

فریز توقف رشده اونو حساب نمیکنن!!!!!!

نه عزیزم سن جنین همونی که مثلا میگن جنین سه روزه انتقال دادن یا چهار روزه یا پنج روزه و...... منظور ...

ببین مهم نیست جنینت کی فریز شده مهم اینه روز انتقال که واست انتقال میدن جنینات چند روزه هستن که معمولا ۳،۴،۵ روزه انتقال میدن.....

دو هفته که همینطوری اضافه میکنی با دو هفته فاصله انتقال تا آز میشه مثلا ۴ هفته و ۳ روز یا ۴ هفته و ۴ روز یا ۴ هفته و ۵ روز......

متشكرررررمممم بهترين آناي دنيا 😍  پس من ميرم دنبال نوبت گيري

فدات بهترین آنای مستقبل.....

واي ماري جون خدا رو هزاران مرتبه شكر ، خيلي خيلي زياد خوشحال شدم ، اتفاقا همين الان داشتم با يكي از ...

ممنونم مامان سبحان عزيزم ❤️

دعا ميكنم هفته ديگه شما بياي و خوش خبري بهمون بدي خانمي 🙏🏻🙏🏻خارج از رحمي درد زيادي تو واژن حس ميكني جوري كه نميتوني خيلي بشيني اگه درد نداره بهش بگو اصلا نگران نباشه در ضمن من دوتا خارج از رحمي داشتم و اتفاقا اصلا بتام بالا نبود