2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046354 بازدید | 684509 پست
درست ساک حاملگی وقتی بتا بالای هزار بره مشخص؟

عزیزم من ۱۵۰۰شنیدم......

روزی که بتات ۲۶۰ شده تقریبا ۴-۵ روز بعدش بتات بالای ۱۵۰۰ میشه نگران نباش ضمنا به خاطر ساک بارداری نری سونو ها!!!!!!!

صبر کن یهویی برا سونوی قلب!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اصلا نميدونم چي هست !! واسه اين موضوع بايد پيش كي برم ؟ چه دكتري و ازش چي بخوام 

به دکتر زنانت بگو......

موقع هیسترو یا لاپرا هم مشخص میشه........

تو هیدرسالپینکس از لوله ها موادی ترشح میشه که میتونه علت منفی شدن باشه......

چون انگاری گفتی لوله هات چسبندگی جزئی داشته گفتم چک کنی بد نیست......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اصلا درد و نشونه اي ازين بيماري ندارم، حتي درداي قبل از پريودي كه قبلاً داشتم و شديد بود و خونريز ...

پس احتمالا با رژیم گیاهخواریت آندومتریوزت درمان شده پس به همین روال ادامه بده شاید دیگه نیازی به عمل نداشته باشی.....

من امروز زد به سرم زنگ زدم بیمارستان گاندی چون نزدیکمم هست  وقت گرفتم از دکتر زرنانی برای 22 م ...

به سلامتی.......

ایشالله بهترینا در انتظارته عزیزم.....

من زنگ زدم دکتر عارفی گفتن پنج شنبه هم دوباره ازمایش تکرار کن اگه دوبرابر شد سرم ای وی ای جی را بزن ...

خواهش می کنم فکر بد نکن 

اصلا اینطور نیست که تو ذهنته

هر بدنی یه مدله

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

[QUOTE=44325677]سلام مامانی مگه میشه یادم نباشه؟ خوبی؟ وروجکت خوبه؟[/QUO

قربونت عزیزم...واکسن دوماهگی دخترم 21 مرداد ماهه...میخواستم ببینم سخته...و چه کارایی باید بکنم که تب نکنه

من زنگ زدم دکتر عارفی گفتن پنج شنبه هم دوباره ازمایش تکرار کن اگه دوبرابر شد سرم ای وی ای جی را بزن ...

عزیزم دوبرابر میشه شک نکن!!!!!!

گلم اين نگراني واسه شما سم هستش به چيزهاي خوب فكركن مطمئن باش الكي بالانرفته كه دخترخوب توكل كن به خودخدا همه چيزحله باجعبه شيريني بيا ني ني سايت   

[QUOTE=44325677]سلام مامانی مگه میشه یادم نباشه؟ خوبی؟ وروجکت خوبه؟[/QUO قربونت عزیزم...واکسن دوماه ...

عزیزم به سلامتی......

ببین بستگی به دخترت داره.......

مثلا به من گفته بودن خیلی راحته ولی از شانس من دخترم هر واکسنش از قبلی سختتر بود و خیلیم تب میکرد......

اما هر چه قدرم سخت باشه نگران نباش با پاشویه و استامینوفن قابل کنترله......

فقط یه چیزب بگم البته قرار نیست برا تو هم پیش بیاد اما احتیاطا رعایت کنی بد نیست.......

واکسنو که زدی اومدی خونه قطره بهش میدی احتمالا میخوابه......

وقتی بیدار میشه احتمال داره مثل دخمل من پاش خیلی درد کنه.......

یعنی دختر من پاشو تکون میداد جیغ میزد انقدر درد داشت از شدت جیغ زدن میترسیدم فتق ناف بشه......

هر تکونین که میداد باز دردش میگرفت بدتر جیغ میزد.......

احتیاطا همون اولش که قطره داری و لالا کرد پاشو ببند......

یعنی دو تا پاشو به هم ببند که نتونه تکون بده......

من اون موقع نمیدونستم اما بعدا سر چهار ماهگی و ۶ ماهگی بستم خیلی بهتر شد.....

هر چهار ساعتم میدونی که دو برابر وزنش قطره میدی......

البته من یکی دو بار اولش ۴ ساعت رورعایت کردم اما یکم که گذشت دیگه ۵-۶ ساعت یه بار میدادم بسته به شرایطش وتبش اما زودتر از ۴ ساعت دیگه نده.....

برا پاشویه هم با دستمالی که با آب ولرم نمدار کردی پاشویش کن یهویی به بدنش مستقیم آب نزن و آبشم سرد نباشه واعث شوک میشه......

اگه مثل دخمل من تبش زیاد طول کشید با همسرت توبتی بالا سرش باشین هر دوتون همزمان اینکارو نکنین چون خسته میشین......