2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
ممنون ليلا جون از توضيحاتت ماسك ذغال تو ايران هست؟

خواهش میکنم مامی جون...آره عزیزم هستش...من دو تا از دوستام که شهرستان هستن هم راحت گیر آوردن ....ازشون میپرسم چه مارکی گرفتن..مارکش البته خیلی مهم نیست چون همشون کاراییشون یکسان ماده تشکیل دهنده خاصی نداره که متفاوت بشه...من خودمم از رو مارک نخریدم چون یه چیزیه که همه مارکاش اثرش مثل همه....فردا میپرسم از دوستم بهت میگم.چون اونا الان تجربه کردن ..ولی واقعا پوست رو عالی میکنه...البته شستشو صورت با ژل و کرم مرطوب و ضد آفتاب هم بزن...مطمین باش تاثیر داره.

آره من مشکل ام برای بارداری اصلا همین پی سی او هست.

ببین تخمدان pco ممکنه برای بارداری طبیعی مشکل پیش بیاره ولی موقع تحریک تخمدان حسابی تخمک داری...همونطور که گفتم خود داروهای تحریک تخمدان درمان محسوب میشه...اصلا دنبال دستکاریه تخمدانت نباش... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

Naziجان ...من در مورد ایمنی هیچ اطلاعاتی ندارم...آنا جون کامل توضیح دادن ...فقط با توجه به صحبتهای خودت و آنا جون و تجربه در زمینه های دیگه بهتره حرف متخصص اون زمینه رو انجام بدی ...الان آنا جون هم به حرف ایمونولوژ رفته جلو ... و به نظر من بهتره به حرف ایمونولوژ بری جلو ..یه ریزه کاریهایی هست که متخصص اون رشته بهتر میدونه نه اینکه متخصص زنان ندونه ولی خب به نظرمن یه تفاوتهایی هست

امید به خدا.ایشالله به خواست خدا هیچ مشکلی پیش نمیاد و مامانی عزیزم.

سلام بر همگی 

آناتورک جان من 5 تا سقط داشتم که دوتاشون کورتاژ کردم وسه تاشون شیمایی بودن .جدیدا رفتم زیر نظر دکتر رزاقی برام آزمایشها رو نوشته که متوجه شدم نقص ایمنی دارم .نوبت برای دکتر عارفی هم دارم به نظرتون دکتر رزاقی بهتره یا عارفی .

من با سختی باردار میشم الان دو سال و نیمه که از سقطم میگذره هنوز باردار نشدم

ممنون میشم راهنماییم کنید

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
سلام بر همگی  آناتورک جان من 5 تا سقط داشتم که دوتاشون کورتاژ کردم وسه تاشون شیمایی بودن .جدید ...

غزل جون مناسفم عزيزم، انشالله زير نظر دكتر اين سري بارداري خوبي داشته باشي. ميشه بگي نقص ايمنيت چي بود؟ كدوم فاكتورا؟! رزاقي چي گفت؟! 

بچه ها سوال دارم آزمایش کاریو تایپ با آزمایش ژنتیک آیا فرق داره؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
Naziجان ...من در مورد ایمنی هیچ اطلاعاتی ندارم...آنا جون کامل توضیح دادن ...فقط با توجه به صحبتهای خ ...

لیلا جون از شما آزمایش کاریوتایپ هم گرفتن اونجا؟میخواستم بدونم تو خارج هم توصیه میشه به انجام کاریوتایپ؟

تو را من چشم در راهم...

عزيزم عيد شما هم مبارك باشه ، عيد همه دوستان مبارك باشه . ان شا الله حالت هم بهتر ميشه خانمي ، شما ...

ممنونم،واسه من از هفته ۷ تقریباً شروع شد و الان به گمونم تو اوجشه! البته من برعکس سابقه مامان و خواهرم هم تو این زمینه خرابه!

انشاالله شما هم به زودی صدای زیبای قلب نی نی خوشگلتو میشنوی  

لیلا جون از شما آزمایش کاریوتایپ هم گرفتن اونجا؟میخواستم بدونم تو خارج هم توصیه میشه به انجام کاریوت ...

آره عزیزم ... تنها چیزی که جز آزمایشهای اولیه بود کاریوتایپ بود... ولی همه جا شنیدم انجام نمیدن ... بعضی جاها هم هستن که بعد از یه بار میکرو منفی انجام میدن... و یا وقتی مشکل اسپرم نیست درخواست نمیکنن همون اول

سلام دوستای گلم فردا راهی مشهد هستم،برم حرم واسه همتون دعا میکنم،واسه عزیزایی که انتقال دادن وعزیزانی که میخوان انتقال بدن،برای مادرهای جدیدمون مامان سبحان جون و ماری جون که انشالله نی نی هاشون صحیح و سالم بیاد بغلشون،واسه آنای عزیز،واسه لیلا جون که این دفعه انتقالی خوب داشته باشه و مادر بشه،از خدا میخوام که همه منتظرها دامنشون سبز شه وسال دیگه تولد امام رضا نی نی هاشون بغلشون باشه

سلام دوستای گلم فردا راهی مشهد هستم،برم حرم واسه همتون دعا میکنم،واسه عزیزایی که انتقال دادن وعزیزان ...

سلام به همه دوستان عزيز ، انتظار جون خيلي ممنون عزيزم ، خيلي خيلي التماس دعا خانمي .