2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست

راستي دوستان يك ذكري هست كه براي حاجتروايي من توي همين ني ني سايت ديدم ، دقيقا همون روزي كه قرار بود سيكلم كنسل بشه يكشنبه بود ، خيلي ناراحت بودم توي همين ني ني سايت يك تاپيك ديدم كه نوشته بود از روز يكشنبه هر هفته اي مهم نيست كي باشه شروع كنيد به گفتن ذكر بسم الله الرحمن الرحيم بحق بسم الله الرحمن الرحيم تا چهل روز ، روز اول ١٠٠ بار روز دوم ٢٠٠ بار و همين طور تا روز چهلم كه ميشه ٤٠٠٠ بار .

اون دوستمون كه تاپيك زده بود نوشته بود كه در عرض ٣ روز حاجتش رو گرفته ، من همون روز شروع كردم به فرستادن . گفتم به شما دوستاي گلم هم بگم هركس دوست داشت اين ذكر رو بگه ، ان شا الله كه همگي حاجت روا باشيم .

ممنونم ليلاي عزيز و مهربون پس اين ازمايش مربوط به ايمني نيست؟ من كه اسپرين و انوكسپارين داشتم ، يع ...

مامی جان بررسی دقیق تر میشه با این آزمایش، حتما انجام بده و فکرتو درگیر نکن، یه سری ژنها رو به طور کامل بررسی میکنن، در ضمن عزیزم اگر برای همه لانه گزینی اتفاق بیفته یعنی حاملگی صورت گرفته ،حالا یا بارداری ادامه پیدا میکنه و یا نه، بیشتر ناکامی به دلیل جنین هست، خیلی از نطفه ها نمیتونن به رشدشون ادامه بدند و این تقصیر هیچکس نیست، شما هم اصلا فکرتو درگیر نکن، متاسفانه جنینت مثل خیلی از جنینهای ماها نمیتونسته رشد کنه و ادامه بده ، ایشالله جنینای بعدی بهت همچین میچسبن تا نه ماه که کیف کنی، ببین برات آزمایشهای ایمنی ننوشته ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام وای ماری جون مبارک. مامان شدنت گوارای وجودت، مامان سبحان جونم انشالله بتا تپل مپل. افسون جون خد ...

مرسي عزيزم روزي خودت بشه انشالله🙏🏻❤️🙏🏻

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
بچه ها كسايي كه انتقال تازه داده بوديد يادتون مياد وقتي قرصهاي استروژن مي خورديد سينه هاتون حساس و د ...

Nazi جان،مبارکت باشه، ایشالله تا نه ماه بهت چسبیدن حسابی، من سر هر دارویی سینه هام درد میگیره ، خیلی اذیت میشم ،همیشه ، ولی یادمه با استرادیول این اتفاق برام نیفتاد،کلا هیچ علامتی نداشتم ،فقط کمرم درد میگرفت شب تا صب که اونم مال پروژسترون بود ، ایشالله مال تو از علایم زیبای بارداریه😍🚼🚼🍼🍼

مامي جون، دكتر ماري حرف خوبي بهش زده بود. اول جنين با كيفيت دوم لايه بندي خوب و ضخامت خوب و سوم اطمينان از ايمني خوب و نداشتن مشكلات انعقاد خون. 

دكتر ايمني كه انا معرفي كرده در رابطه با بارداري و نازايي تخصص داره برو پيش اون اگر مي خواي ازمايشهاي كامل رو بدي. 

هيستروسكوپي هم واسه بررسي فضاي داخل رحم لازمه. من نميدونم اين چندمين انتقالت بوده و ايا قبلا حاملگي داشتي و مشكل اوليه چي بود كه وترد سيكل شدي. يك بار ديگه بگو تا اگر انا و ليلا و بچه ها تجربه اي دارند بگن كه انشالله قدم بعدي رو بهتر ورداري.

Nazi جان،مبارکت باشه، ایشالله تا نه ماه بهت چسبیدن حسابی، من سر هر دارویی سینه هام درد میگیره ، خیلی ...

قربون ليلا جون من كه هنوز انتقال ندادم فعلا دارم استروژن ميخورم ببينم رحمم خوب ميشه واسه انتقال يا نه! 

ولي فالش رو زدي😉😊 من به فال نيك ميگيرم 😙💞

اره خودمم تعجب ميكنم چرا رو استروژن سينه هام درد ميگيره، سيكل قبلم همينطور شدم اگر اشتباه نكنم.

مامي جون حالتو خوب درك ميكنم و خوشحالم كه روحيت خوبه و با توان و انرژي تلاش ميكني تا به خواسته قلبيت برسي عزيزم اون روز نزديكه خانمي 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤

.مامی جون عزیزم حالتو درک میکنم ولی مجبوريم این مراحل طی کنیم خواهر بالا خره ما هم مامان ميشيم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

بجه ها تروخدا از ندلی خبر دارید؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

از همه دوستاي مهربوني كه واسم دعا مردن و بهم روحيه ميدن ممنوووونم. اميدوارم هر روز اينجا فقط خبر خوش باشه، باردارامون به سلامتي و به موقع زايمان كنن انتقالي ها هم مامان بشن به زوووودي، نيني گلي ها هم هميشه خوب و خوش باشن، آنا جون سالم و خوشحال باشه كه هميشه با راهنماييهاش از سردرگمي درمياره مارو و ليلاي مهربوووون به زوديه زوووود مامان بشه واسش اينجارو بتركونيم

من از ديروز بعد از انتقال كه اومدم خونه تا حالا نميدونم چرا اينجوري شدم... فيلم ميبينم تا يه كممم حساس بشه اشكام مياد، كتاب ميخونم همينجور ... نت گردي ميكنم همينجوري ... چه وضعشه ؟؟؟ 

ممنونم ليلاي عزيز و مهربون پس اين ازمايش مربوط به ايمني نيست؟ من كه اسپرين و انوكسپارين داشتم ، يع ...

مامی جون خیلی خوبه ک زیاد فشار عصبی روت نیس خیلی از ماها این تجربه تلخو داشتیم یکی مثل من ۴بار تجربشو داشتم، ان شاءالله طبیعی باردار شی

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

عزيزم فدات شم پر پر جون. انشالله همین سری مامان میشی مامان دو تا نی نی سالم و تپل مپل