2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045094 بازدید | 684427 پست
نهمم ولی حب جنینم بلاست بود 

سلام به همه دوستان :

افسون جون معلوم نيست كه بيبي درست باشه ، من سري قبل جنينم بلاست بود ولي روز ٨ و ٩ بيبي گذاشتم نشون نداد ، روز ١١ نشون داد ، يه كم ديگه صبر كن ، من مطمئنم شما هم مامان ميشي خانمي .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خوووب پس! واسه چي بهم نگفتن خب ممنونم عزيزم واسه جواب😘

پرپر جون جنينهاي من هم هچينگ بودن ، من هم روز انتقال از توي فاكتور فهميدم ، اتفاقا نگن بهتره ، هر كاري ميكنن به فال نيك بگير ، من كه اين كار رو ميكنم ، ان شا الله كه شما هم زود زود با خبرهاي خوش ميا .

عزیزم مگه انتقال ندادی؟ بهتره ریسک نکنی!!!!! اگه میتونی نری نرو!!!!!

سلام ،آنا جون من دکترم تهرانه خودم شهرستانم و ۱۲ساعتی فاصله داریم، من هر بار سر اینکه بعد انتقال با چ وسیله ای برگردم مشکل داشتم همه رو هم تست کردم ماشین،قطار،هواپیما.. حالا اگه قرار باشه ان شاءالله یکبار دیگه انتقال بدم هواپیما چ مشکلی ایجاد میکنه! چون اینسری با ماشین خیلی اذیت شدم قطارم ک خیلی تکون داره

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
پرپر جون جنينهاي من هم هچينگ بودن ، من هم روز انتقال از توي فاكتور فهميدم ، اتفاقا نگن بهتره ، هر كا ...

عه چه جالب ! من اگه فاكتورو نگاه نميكردم اصلا به ذهنم نميرسيداااا... اونا فكر ميكنن بيمار سر در نمياره كه البته اكثر كسايي كه توي مركز ديدم همينجوري بودن طفلكيا اصلا نميدونن چي به چيه و خودشونم ميگفتن ندونيم بهتره استرس ميگيريم ! من ديروز عاشق بند ليزر هچينگ شدم توي فاكتور 😬 هزاربار خوندمش 

نهمم ولی حب جنینم بلاست بود 

افسون جون ب خودت استرس نده،قرار نیست همه زودتر از موعد بی بیشون مثبت شه بدنا با هم فرق میکنه حتی زمان لانه گزینی هم فرق میکنه، به امید خدا مثبت میشی

سلام ،آنا جون من دکترم تهرانه خودم شهرستانم و ۱۲ساعتی فاصله داریم، من هر بار سر اینکه بعد انتقال با ...

سلام ستايش جون ، ببخشيد من به جاي آنا جون جواب ميدم ( آنا جون از شما هم معذرت ميخوام ) عزيزم توي مركز ما توي برگه اي كه بعد از انتقال دادن نوشته بود فقط با اتوبوس راه طولاني رو سعي كنيد برنگرديد و با وسايل ديگه نوشته بود مشكلي نداره .

يك چيز ديگه يكي از دوستان توي يكي از گروهها نگران پله هاي هواپيما بود كه من بهش گفتم به محض اينكه وارد فرودگاه شدي به قسمت خدمات پرواز برو و ويلچر بگير اونطوري مشكل پله ها هم حل ميشه و راه هم اصلا نميري . باز هم ببخشيد كه من جواب دادم عزيزم . 😘😘😘😘

سلام ستايش جون ، ببخشيد من به جاي آنا جون جواب ميدم ( آنا جون از شما هم معذرت ميخوام ) عزيزم توي مرك ...

سلام ، مرسی عزیزم ک جواب دادی، اصلا تا حالا ب ویلچر فک نکرده بودما خیلی فکر خوبیه ممنونم عزیزم