2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045860 بازدید | 684486 پست
چون باید ۳۱ پریود میشدم،این ۲ماهه روز ۳پریودیم میخوره به تعطیلی همش کارم میفته عقب،شایدم چند روز دیگ ...

به نظرم فقط حدودي با قرص ال دي ميشه پريود كساني كه پريودي مرتبي ندارن رو تنظيم كرد انشالله به موقعه پريود بشيد خب جوشونده هاي قائده اور مثل گل گاو زبون ميتونيد بخوريد البته بقيه دوستان هم اگه اطلاع داشته باشن حتما راهنماييتون ميكنن

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معمولا چند روز طول میکش جنین لانه گزینی کن  و ایا مرکبات اشکال داره بخوریم مثل لیموترش یا ویتام ...

كيميا جون راستش يه چيزه كلي وجود نداره اخه بعضي از جنينا زودتر و بعضي جنينا ديرتر لانه گزيني ميكنن براي من كه بلاست بودن ظاهرا همون دو روز اول لانه گزيني كردن و از روز سوم هم بتا ترشح كردن چون از روز چهارم من سينه هام سفت و سوزن سوزن شدن البته حالتها با هم متفاوته بعضيا اصلا سينشون سفت نميشه همون اول اما باردار هستن من تا شنيدم تعادل رو حفظ كن و تو هيچي افراط نكن ويتامين سي هيچ ايرادي نداره البته به ما بكمپلكس دادن اما من خودم يك روز در ميون امكا 3هم ميخورم 

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
الهي ماري جون، شما هم سختي زيادي كشيدي، انشالله با شيريني يك بارداري خوب و بغل گرفتن بچه ها اون ...

سلام به همه دوستان :

ممنون نازي جون ان شا الله هر چي كه خدا بخواد .

عزيزم من ١٨ تير كه رفتم سونو ضخامتم ٦ بود همون موقع كه گفتن شايد سيكلم كنسل بشه ، بعد ٤ روز ديگه استراديول خوردم روزي ٣ تا و همينطور پياده روي خيلي تند و يك قاشق نشاسته در آب يا شير و روزي ٤ الي ٥ تا گوجه فرنگي دوباره كه رفتم يعني ٢٢ تير ضخامتم شده بود ٧.٥ و ٣ خطي هم بود .

ان شا الله كه شما هم انتقال ميدي و زود زود مامان ميشي .

آنا خانومه گل میشه به منم یه راهنمایی بدین . من عکس رنگیمو دیروز بردم دکترم دید میگه داخل عکست دوتا ...

عزیزم فدات......

در مورد حبابا نمیدونم اما احتمالا با هیسترو قابل تشخیص بوده دکترت ارجاع داده......

عزیزم هیسترو با بیهوشیه و تو اتاق عمل انجام میشه......

من هیسترو خالی نداشتم لاپراهیسترو کردم....

دوستانی که هیسترو کردن میان راهنماییت میکنن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واي ماماناي جديددد خيلي خوشحالم از  ته قلبم واستون بهتررررين آرزوهارو دارم، نينيا بچسبن حسابي و ...

ممنون پرپر جون ، ديگه توكل به خدا ، ان شا الله كه شما هم آخرين انتقالت هست و اين دفعه حتما حتما مامان ميشي عزيزم .

حالا يك چيزي بگم در مورد حكمت عقب افتادن انتقالم ، من يه چند هفته اي بود دوست داشتم برم سر مزار پدرم ولي هر هفته كاري پيش ميومد و نميشد ( چون مزار پدرم توي كرج نيست كه راحت ميرفتم قزوين هستش ) ولي خيلي دوست داشتم قبل از انتقال برم و حضوري ازشون بخوام كه برام دعا كنن ولي نميشد تا اينكه وقتي انتقالم عقب افتاد دقيقا جمعه قبل از انتقال با برادرم و زن داداشم و همسرم و مادرم همگي رفتيم قزوين سر مزار پدرم و اونجا ازش خواستم كه هم براي خودم و هم برادرم خيلي دعا كنه چون مطمئنم دعاي پدر و مادر چه زنده و چه از دنيا رفته در حق بچه ها حتما اثر زيادي داره ، اينم از حكمت عقب افتادن انتقال من .

كيميا جون راستش يه چيزه كلي وجود نداره اخه بعضي از جنينا زودتر و بعضي جنينا ديرتر لانه گزيني ميكنن ب ...

ماری جون میشه بگی شما چه مکملهایی داشتی و از کی شروع کردی،امگا۳رو خودت همینجوری میخوری؟

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
مامان سبحان جان من فقط میگم عاشقتم 😍😘 کارت عاااالیه، واقعا باید لذت هر لحظه رو برد ، نتیجه رو سپر ...

ممنون ليلا گلي عزيزم ، من هم واقعا عاشق شما هستم ، دختر خوب و پر انرژي ، چرا نبايد شاد باشيم خيليها با مشكلات بدتر از ما دارن سر و كله ميزنن پس ما بايد به خاطر اينكه خدا رو شكر توي زندگي مشكلات لاينحل نداريم هميشه شاد باشيم ، خدا هم شادي ما رو ببينه حتما حتما رحمتش رو ازمون دريغ نميكنه ، منتظر خبر بتاي تپل شما هم هستيم به زودي عزيزم .

سلام بچه ها اميدوارم همه خوب باشيد 

من يه كم روحيم بهتر تر شده

واژنم يه مقدار كم تير 

ميكشه و سينه هامم نسبت به روزاي قبل يه كم سنگين شده ولي درد نداره

خلاصه با اينا دلمو خوش كردم واقعا كه انسان با اميد زنده س...

التماس دعا

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
مامان سبحان جون برا آز زود بوده،ان شاءالله تا روز ۱۴ مقدارش حسابی بالا میره نگران نباش

منم با ستایش جون موافقم......

عزیزم تا روز آز کم کم ۸ برابر میشه حتی ممکنه ۶۴ برابرم بشه!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com