2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
آنا جون من ب خاطر مویرگای ریز بنفشی ک مث حالت واریسه سرخود آسپرین میخورم،البته این مویرگا زیاد نیستا ...

عزیزم توصیه میکنم سرخود نخوری......

برا من دکتر تجویز کرده برد،اما به خاطر تعداد بالای کبودیام قطع کرد و با قطعش کبودیام رفع شدن......

برا بعضیا آسپرین خوبه بعضیا بد پس سر خود نخور!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون ب نظرت مصرف آسپرین مشکلی برام پیش نمیاره!البته پیش دکتر صاحب کشاف ک میرفتم همیشه آسپرینو داش ...

عزیزم والا بستگی به دکترت داره که اصلا پی آر پیرو قبول داره یا نه....

به خندیدنش فکر نکن مهم هدفته.....

یا قبول میکنه یا نه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون خوبي عزيزم؟ اتفاقا خيلي چك كردم ركتال نبود اخه انتقال قبلي به اشتباه افتادم همينطوري و اون ...

عزیزم شاید اون ناحیه زخم شده؟

یعنی از داخل بود یا اطراف واژن؟

چون رنگ قرمز میتونه نشانه خونریزب باشه و قهوه ای باشه لک هست......

اگه خونریزیه شاید نیاز باشه اقدامی انجام بشه.....

عزیزم ،،، من با اجازه آنا جون میگم تا خودش بیاد کاملتر توضیح بده،،،هیسترو اصلا چیز سختی نیست خیلی هم ...

ممنون  خدا دلتو شاد کنه 

خوشحال شدم ...

حالا چه کارهایی برای تقویت تخمدان انجام بدم؟چی بخورم ؟ تازه pco هم هستم 

سلام من امروز روز سوم انتقالم ولی هیچ علائمی ندارم

عزیزم دنبال علایم و لک نباش اصلا!!!!!

دوستان من با اعتماد به نفس كامل براي خودم تيكر بارداري گذاشتم ، آخه ديشب داشتم به همسرم ميگفتم سري ق ...

خدای مهروبونم دمش گرم برا من که تیکرومو واقعی کرد......

ایشالله تیکر تو رم مستدام میکنه و شمارش معکوست شروع میشه!!!!!

الهي ماري جون، شما هم سختي زيادي كشيدي، انشالله با شيريني يك بارداري خوب و بغل گرفتن بچه ها اون ...

عزیزم فکر کنم ۵-۶ تا هم داشتن دوستان.......

بستگی به نیاز بدن داره!!!!!!

سلام من دیشب یادم رفت شیاف را بزارم صبح وقت نماز یادم افتاد گذاشتم خیلی ناراحت شدم از دست خودم عصبان ...

نگران نباش کیمیا جون......

گل آفتاب گردونو یادته به خاطر اینکه علایم نداشت ناامید شده بود کلا داروهاشو قطع کرده بود؟

اما سه قلو باردار شد......

منظورم این نیست سهل انگاری کنین نه......

اما بخواد بگیره میگیره شک نکن......

پس سعی کن از این به بعد سر وقت مصرف کنی اما الکی به خودت استرس نده!!!!!

سلام انا جون ممكنه درمورد انقباضات رحمت بيشتر توضيح بدي عزيزم

عزیزم من تو بارداریم زیاد انقباضات رحم داشتم بعضا از درد نمیتونستم راه برم و دکترم برام منیزیم و ایزوپرین تجویز کرده بود.....

سلام دوستای عزیزم منم شنبه انتقال داشتم ۳ تا نی نی گوگولی چسبوندن به دلم درحال استراحتم  دس ...

عزیزم به سلامتی......

مبارکت باشه......

فقط زیادی استراحتت مطلق نباشه هر از گاهی پاشو یه دوری تو خونه بزن....

جنایتهای من دوتا گرید A یک دونه Abو یک دونه c انتقال دادن به نظرتان خوب 

عزیزم فکرتو درگیر گرید نکن ما مانان با جنین گرید سی هم داریم......

گرید فقط ظاهر جنینه مهم باطنشه!!!!!!

من چند هفته پيش براي اولين بار انتقال داشتم و منفي شدم از روز اول انتقال تكرر ادرار شديد داشتم ...

عزیزم تکرر ادرار و دردات احتمالا طبیعین و اثر داروها بودن چون منم هفته اول داشتم......

ولی در مورد درد لگنت شاید بهتر باشه بررسی بشه.....

به نظرم کلا با دکترت صحبت کن و علایمتو بگو شاید علتی برا منفی شدنت پیدا بشه!!!!!