2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046060 بازدید | 684498 پست
ليلا جون اثر داروهاي هرمونيه به نظرم مهم نيست، اما بد نيست به دكتر نشون بدي. نگران نباش.  ...

مرسی عزیزم..آنا جونم میگن پوستشون لک شده.... چون دارم دارو هم مصرف میکنم بالاخره احتمال اینکه رو پوست تاثیر بذاره هست ... میرم به دکتر داروساز میگم ... یه پمادی چیزی میده ...الان همه دکترا رفتن تعطیلات ..دکتر خانواده خودم هم نیست جانشین داره که من اصلا بهش اطمینان ندارم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خيلي ممنون انا جون، يكشنبه بايد برم سونو، توكل به خدا. انشالله همه چيز خوب باشه.  ماري جون ...

مرسي نازي جون از دعاي خيرت انشالله شما هم به زودي خوش خبري مادريتو بهمون ميدي عزيزم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
مرسي انا جونم انشالله مشكلي نباشه عزيزم. انا جون شما ٥ روزه انتقال داديد يا سه روزه؟

عزیزم برا من ۴ روزه بودن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خيلي ممنون انا جون، يكشنبه بايد برم سونو، توكل به خدا. انشالله همه چيز خوب باشه.  ماري جون ...

ممنون نازي جانم

ان شاله شما هم ميري سونو و همه چي عالي پيش ميره❤️

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
بچه ها من روز دهم هستم  بي بي زدم بازم هيچيييي البته بي بي ماركي كه ازيتا جون گفتن گيرم نيومد ...

مامي جون بي بي چك غير از استرس هيچي نداره خيلي نگراني عزيزم فردا روز ١١ برو يه ازمايش بده ديگه چون ميفهمم چه حالي داري هر چند كه به بي بي چكا هيچ اعتمادي ندارم چون هيچ وقت صد در صد درست جواب نميدن اما حالتو درك ميكنم دوستاي منم خيلي بهم اصرار كردن بي بي بزار اما من نميخواستم از حالا دچار تشويش بشم گفتم روز دوازده ميزارم كه اگرم هر چي باشه فوقش دو روز بعدش ازمايشه و خلاص اما تو خيلي زود استرس به خودت دادي مامي جونم اميدوارم بي بي استباه كرده باشه و مامان شده باشي عزيزم سعي كن اروم باشي لك بيني هم كه ميگي قطع نشده راستش من تا حالا تجربه نداشتم دوستان ديگه حتما راهنماييت ميكنن غصه نخور خانمي راستي دفعه چندمه انتقال دادي دكترت كيه و كجا انتقال دادي؟

سلام، بچه ها ميشه دز استراديولاتون رو برام بنويسيد، ماري جون و افسون و پر پر و مامي، ممنون ميشم بگيد ...

عزيزم من تا روز هشت پريود روزي سه تا از روز هشت تا الان روزي ٤تا

سلام، بچه ها ميشه دز استراديولاتون رو برام بنويسيد، ماري جون و افسون و پر پر و مامي، ممنون ميشم بگيد ...

نازي جون من ٤ تا استراديول داشتم قبل و بعد انتقال ٤ تا

دو تا صبح دو تا عصر يعني الان هم دارم ادامه ميدم 

مامي جون بي بي چك غير از استرس هيچي نداره خيلي نگراني عزيزم فردا روز ١١ برو يه ازمايش بده ديگه ...

ماري جونم از روي كنجكاوي بي بي ميذارم، ميگم شايد هاله اي بندازه و خوشحال بشم. من كامل سپردم به خدا. هر چي خيره انشالله. 

راستش تو صفحات اول يادمه انا جون اطلاعات دوستان رو گذاشتن ، براي هر كسي يه جوريه. من استرس نميگيرم عزيزم چون همه چيز از كنترل ما خارجه. فقط اگه لكه بيني ادامه داشته باشه فردا سختم ميشه برم سر كار😜😜😜

راستي عزيزم من بيمارستان مهر انتقال دادم با دكتر كتابي.😍😍😍

سلام عزیزان من این چند روزی پیاماتون میخوندم ولی حوصله نداشتم چیزی بگم ان شاالله اونهایی که انتقال دادن حتما مامان شدن. شنبه که آز دادم منفی شد یکشنبه رفتم دکتر دوتا آمپول پروژسترون زدم که امروز پری اومد احتمالا یکشنبه میرم واسه اولین سونوگرافی دوتا جنین فریز دارم توروخدا واسم دعا کنین این سری همه چیزم بدون مشکل پیش بره و حتما جواب مثبت بگیرم آخه دیگه هزینه نمیتونم بکنم   

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷