2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست

ممنون از همتون, لیلا جون مطمعنم مامان میشی, من خودم کلا دو تا جنین گرید ب و سی داشتم که خدا خواست و یه قند عسل بهم داد, ان شا الله که خدا به همه ی منتظرا بده. فقط توکلتون به خدا باشه و امیدوارم همه دکترا مثل دکتر طرازی با وجدان باشن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام منم ۷ ساله منتظرم دوبار حاملگی پوچ داشتم اینقدر دارو خوردم دکتر رفتم خسته شدم یه سه سالی دیگه کلا بیخال شدم الان دوباره یماه رفتم دکتر کلی دارو داده به خودموو شوهرم عکس رنگیم هفته پیش گرفتم چقدررر سخته انتظار

امضاء خدا پای آرزوهایتان🙏❤
مرسی عزیزم ... واقعا حرفای قشنگی گفتی .... اتفاقا به من گفت چرا میری درمان ول کن وقتی نمیشه منم حرف تورو بهش زدم گفتم اگه یه موقع کسی معده اش درد بکنه نمیره درمان نمیره دکتر بعد گفت آره راست میگی ... بیشتر تعجب کردم چرا اینجوری حرف میزنه.... خداروشکر که استرس نداری واقعا باید با آرامش و شادی این راه رو بریم .... ایشالله به زودی مامان میشی چیزی نمونده

بذار به حساب بي تجربگيش به دل نگير، متاسفانه با خوشبختانه دنيا آدمارو به قضاوتهاشون مبتلا ميكنه... ان شاءالله دو سه قلو مياري وقت نميكني با همين دوستت صحبتم بكني حتي 😬

عزیزم به سلامتی ایشالله......فقط اصلا استرس نداشته باش چون واقعا چیزی نداره و همه نکاتی که لیلا جون گفتن رو رعایت کنی کافیه......عزیزم یعنی انتقالتم با بیهوشیه؟اگه با بیهوشیه مجبوری ناشتا باشی اما اگه بدون بیهوشیه اتفاقا صبحونه بخوری بهتره که.....بازم راجب خوردن و نخوردن روز انتقالت بپرس.....ایشالله به زودی خبر مامان شدنتو بدی عزیزم.....

آنا جان درباره انتقال هيچي بهم نگفتن هنوز، دكترم مرحله به مرحله پيش ميره و واسم توضيحات مرحله بعدو ميدن فقط، الانم فقط واسه پانكچر اينارو بهم گفتن كه پنجشنبه اين كارارو كن و بيا، قبلاً دكترم گفت اگه همه چيز اوكي بود پنجشنبه پانكچر و يكشنبه انتقال انجام ميشه، ديگه توكل به خدا ببينيم چي ميشه

سلام دوستای خوبم, جنسیت نینیم مشخص شد گل پسره. ان شا الله روزی برسه همه منتظرا و دوستای گلم بیان و خبر خوش بدن. فقط هماتومم کوچیک که نشده هیچ یکم بزرگترم شده. شده ۳۷در۱۲,ولی دکتر گفت اومده نزدیک دهانه رحم, طول سرویکسم هم سی و شش بود, دو تا کیستم دارم که نسبت به سه خفته قبل اونم بزرگتر شده بیست و دو میل, شده بود دوازده میل. بعد من الان هفته پونزده هستم گرید جفتم یکه خوبه الان؟. اخهدوازده هفته صفر بود. هنوز نرفتم به دکتر نشون بدم. با وجود استراحت و امپول و شیاف چرا هماتوم تو دو هفته کوچیک نشده

سلام به همه دوستان ، ماماني ايلياي عزيز مباركت باشه عزيزم ، ديگه فكر هيچ چيز رو نكن ، ان شا الله بقيه مشكلات بارداريت هم حل ميشه و خدا خودش پسر گلت رو برات حفظ ميكنه .

آنا جان درباره انتقال هيچي بهم نگفتن هنوز، دكترم مرحله به مرحله پيش ميره و واسم توضيحات مرحله بعدو ميدن فقط، الانم فقط واسه پانكچر اينارو بهم گفتن كه پنجشنبه اين كارارو كن و بيا، قبلاً دكترم گفت اگه همه چيز اوكي بود پنجشنبه پانكچر و يكشنبه انتقال انجام ميشه، ديگه توكل به خدا ببينيم چي ميشه

پر پر جون ان شا الله كه شما هم پانكچر و انتقال خوبي خواهي داشت .

آنا جونم چقدر قشنگ گفتی دوستنما .... واقعا درسته....واقعا خود دکترا هم که دلمون ازشون پر اینجوری با اطمینان حرف نمیزنن چون فقط خدا اینطور با اطمینان از همه چیز خبر داره.... تو همین تایپیک خودمون خداروشکر همه دونه دونه داریم نتیجه میگیریم .... من اتفاقا خیلیییییی امید دارم .... به قول خودت مشکل ما چیزی نیست ....بوسسسسسسآنا جون فکر کن من 3 قلو      وااااای .....

ليلا جون عزيزم واقعا هيچ كس مثل خود ما نميتونيم همديگر رو درك كنيم ، اصلا هر كس هر حرفي ميخواد بزنه ، ما همگي يك دوست خيلي خيلي مهربون و بزرگ داريم كه مطمئنم حواسش به همه ما هست و آرزوي تك تك ما رو به موقع جواب ميده .

ليلا جون عزيزم واقعا هيچ كس مثل خود ما نميتونيم همديگر رو درك كنيم ، اصلا هر كس هر حرفي ميخواد بزنه ، ما همگي يك دوست خيلي خيلي مهربون و بزرگ داريم كه مطمئنم حواسش به همه ما هست و آرزوي تك تك ما رو به موقع جواب ميده .

کاملا موافقم عزیزم   

بذار به حساب بي تجربگيش به دل نگير، متاسفانه با خوشبختانه دنيا آدمارو به قضاوتهاشون مبتلا ميكنه... ان شاءالله دو سه قلو مياري وقت نميكني با همين دوستت صحبتم بكني حتي 😬

پرپر جون یا خدا سه قلو   

رحمت جان این دارویی که من ماهی یکبار باید بخورم .... ببین توی بروشورش هم تاکید کرده مسمویت با ویتامین دی خطرناک ولی این دوز ماهی یکبار ایرادی نداره ظبق گفته دکترم 

ببخشید عکسا چپکیه والا هرکار کردم صاف نمیفته 

اینم اون مکمل که گفتم پودر و سه ماه قبل میکرو خوبه ... کلا دکترم گفت مکملها به کیفیت تخمکها کمک میکنه .... حالا مارکش مهم نیست مهم محتویات .... رحمت جون ببین دوز روزانه دی 3 خیلی خیلی پایین ... من پیشنهاد میکنم به آز خون بده ببین ویتامین دی در چه حاله ضرر نداره ....