2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست

آره آنا جون خوب شد گفتی و من دارو گیاهی رو هم دیگه مصرف نکردم  

راستی 

گفتم یائسهه نشده باشم که پری نمی شم سونو کرد گفت تخمدونت پر تخمک ریز ریزه پلی کیستیک هستی پاشو برو ،

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام، آنا جون من احتمالا پنجشنبه یا شنبه آینده پانکچر شم،الان روز ۱۵سیکلم از دیروز ترشحات تخمکگذاری دارم مثل ماههای گذشته دیروز یه کمی هم تخمدانام تیر کشید، نگرانم نکنه تخمکام آزاد شده باشه،من چند روز دیگه باید پانکچر شم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

یه سوال دیگه دارم، قبل انتقال و بعد انتقال چه کارایی خوبه انجام بدم چ چیزایی باید رعایت کنم و چه چیزایی بعد انتقال خوبه که بخورم، ببخش ک اینهمه سوال پرسیدم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام، آنا جون من احتمالا پنجشنبه یا شنبه آینده پانکچر شم،الان روز ۱۵سیکلم از دیروز ترشحات تخمکگذاری دارم مثل ماههای گذشته دیروز یه کمی هم تخمدانام تیر کشید، نگرانم نکنه تخمکام آزاد شده باشه،من چند روز دیگه باید پانکچر شم

عزیزم تخمکا به این راحتی آزاد نمیشن با تزریق هاش سی جی یا مشابهش آزادسازی اتفاق میافته مگه اینکه جز نوادر باشی که نیستی عزیزم.....

عزیزم چند روز قبل پانکچر این ترشحات شروع میشن.....

دردم طبیعیه هر چی باشه تخمکا تحریک شدن.....

ایشالله کلی تخمک تپل مپل خواهی داشت......

عزیزم از رژیم غذایی کسب تقلید نکن برا همین سعی کن هر چیزب که برات مناسبه بخوری و دنبال این نباش چی بخورم چی نخورم......

مثلا خیلیا نشاسته میخورن من نخوردم چون مستعد یبوست بودم.....

بعضیا شیر سویا میخورن من نخوردم چون کم کاری تیروئید دارم.....

در کل چیزای عحیب غریب نخوردم چون به ریسمش نمیارزه تو این برهه زمانی چیزیو بخوری که بدنت بهش عادت نداره و معلوم نیست رفلکسش چیه....

پس هر چیزی که تو شرایط عادی میخوری بخور.....

فقط سعی کن یبوست نشی.....

فقطم سوپ و آش و غذای سبک نخور چون بر خلاف تصور یکسره غذای سبک خوردن خودش باعث یبوست میشه.....

غذای پرحجم هم بخور به هصوص نونی با نون سنگک.....

آب زیاد بخور......

تو خونه یکسره نخواب و لااقل هر از گاهی یه دوری تو خونه بزن.....

ایشالله که بهترینا در انتظارته و به زودی جشن مامان بالا شدنتونو بگیرین......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

من امروز آخرين سونو رو دادم پانكچر افتاد پنجشنبه ان شاءالله واسه امروز و فردا ستروتايد و يه دونه ديگه پيورگان دارم

نصفه شب فردا هم بايد hcg بزنم

يه كم راهنمايي كنين واسه پانكچر لطفاً ، گفتن از ساعت ده شب قبل از عمل هيچي نخوريم هردو و صبحش دوش بگيريم و بدون هيچ عطر و آرايشي بريم كلينيك

سلام به همه دوستای عزیز و سلام به آنا جون گل...

اول اسم این تقویتی که برای بهتر شدن کیفیت تخمدان بگم ... prenius....البته ممکن با این اسم پیدا نکنین برای هم محتوباتشو میگم

L-Argenine

Salice e.s به انگلیسی میشه willow که بید 

salicin

L-Citrulline

که به صورت کپسول هستش و ماهی که قرار سیکلم شروع بشه باید بخورم 

به هر حال این یه داروی ویتامینه چیز خاصی نیست اینم میریم بالا ببینیم چی میشه   

parpar جون نگران پانکچر نباش ... هیچی نباید بخوری چون بیهوشی میدن ولی چون زیاد ظول نمیکشه دیگه لوله توی دهن نیازی نیست برای همین باید نه چیزی بخوری نه بیاشامی ... بعد قبل اتاق برو دستشویی که مثانه خالی باشه اینا چیزایی بود که به من گفتن کلا هم خیلی راحت اصلا نترس.... ایشالله به خیر و خوشی و سلامتی 

آنا جون یکی از دوستام داغونم کرده واقعا ناراحتم از دستش .... اومده میگه تو باید درک کنی و قبول کنی نمیشه کی گفته با این چیزا آدم بچه دار میشه .... هر کیو دیدم ول کرده .... خب چه حرفیه ؟؟ بهش گقتم والا من هر کیو دیدم نتیجه گرفته .... ممکن بار اول نه ولی بالاخره شده ... اتفاقا اتفاقا تو بیمارستان بخش نازایی سالن انتظارش همه با هم ناخودآگاه حرف میزنن .... دو سه تا خانوم بودن که مثبت شده بودن یکیشون کلا ئو تا جنین داشت که یکیش گرفته بود ....یکی یه جنین داشت بعذ از 8 تا پانکچر مثبت شده بود اومده بودن سونو قلب .... همه چی عالی .... والا از اینا که بدتر نیستیم .... اون یه جنین 29 سالش بود و ذخیرش انقدر کم بود که دکتر گفته بود نهایت 31 یایسه ای .... والا اون تونست .... خیلی دلم از دوستم گرفت ... اون که میدونه من دارم درمان میکنم چرا آخه اینو میگه .... ببخشید دلم گرفته بود از تار بودن دل بعضیا اومدم درد دل کنم....

بچه ها تروخدا قوی باشین اصلا تعداد جنین مهم نیست حتی یه دونه مهم اینه که جواب بده .... پس اصلا به تعداد و کیفیت فکر نکنین....

یه چیزی یادم رفت .... یه ویتامین دیگه هم به من داده که گفت از الان بخور ....

اسم این مکمل zoplex

پودر برای روز و شب .... حالا اونی که روز باید بخورم شامل

mio-Inositol 800 mg

acido folico 400mcg اسید فولیک

Zinc 10mg

پودر برای شب شامل ....

mio-Inositol 800 mg

vitamin D3 .....5mcg

melatonin.....1mg

روز رو باید صبح بخورم و مال شب رو قبل از خواب .... پودر حل میکنی تو آب و میری بالا   

parpar جون نگران پانکچر نباش ... هیچی نباید بخوری چون بیهوشی میدن ولی چون زیاد ظول نمیکشه دیگه لوله توی دهن نیازی نیست برای همین باید نه چیزی بخوری نه بیاشامی ... بعد قبل اتاق برو دستشویی که مثانه خالی باشه اینا چیزایی بود که به من گفتن کلا هم خیلی راحت اصلا نترس.... ایشالله به خیر و خوشی و سلامتی

مرسي عزيزم ، كلاً استرس ندارم سپردم به خدا، راهيه كه بايد بريم من فقط سعي ميكنم سعي خودمو به بهترين شكل انجام بدم

حرف دوستتم به دل نگير اونا درك نميكنن من هميشه اوايل ازدواجم ميگفتم كسي كه ديد نميشه بايد ولش كنه واسه چي بره دنبال درمان، اما دركي ازين قضيه نداشتم بزرگتر كه شدم ديدم اصلا اينجوري نيست، مثلا اگه ما معده درد يا ميگرن يا هر بيماري داشته باشيم نميريم درمان كنيم ؟؟ اينم مثل همونه ولي چون سرنوشت يه نفر ديگه هم هست بايد بيشتر توكل كنيم

اگه همه كسايي كه باردار ميشن لياقتشو داشتن كه اين همه بچه طلاق و كار و بچه سرخورده نداشتيم... به دل نگير عزيزم بسپر به خدا و قويتر از قبل باش ان شاءالله زودي مامان دوتا نيني خوشگل ميشي

مرسي عزيزم ، كلاً استرس ندارم سپردم به خدا، راهيه كه بايد بريم من فقط سعي ميكنم سعي خودمو به بهترين شكل انجام بدمحرف دوستتم به دل نگير اونا درك نميكنن من هميشه اوايل ازدواجم ميگفتم كسي كه ديد نميشه بايد ولش كنه واسه چي بره دنبال درمان، اما دركي ازين قضيه نداشتم بزرگتر كه شدم ديدم اصلا اينجوري نيست، مثلا اگه ما معده درد يا ميگرن يا هر بيماري داشته باشيم نميريم درمان كنيم ؟؟ اينم مثل همونه ولي چون سرنوشت يه نفر ديگه هم هست بايد بيشتر توكل كنيماگه همه كسايي كه باردار ميشن لياقتشو داشتن كه اين همه بچه طلاق و كار و بچه سرخورده نداشتيم... به دل نگير عزيزم بسپر به خدا و قويتر از قبل باش ان شاءالله زودي مامان دوتا نيني خوشگل ميشي

مرسی عزیزم ... واقعا حرفای قشنگی گفتی .... اتفاقا به من گفت چرا میری درمان ول کن وقتی نمیشه منم حرف تورو بهش زدم گفتم اگه یه موقع کسی معده اش درد بکنه نمیره درمان نمیره دکتر بعد گفت آره راست میگی ... بیشتر تعجب کردم چرا اینجوری حرف میزنه.... 

خداروشکر که استرس نداری واقعا باید با آرامش و شادی این راه رو بریم .... ایشالله به زودی مامان میشی چیزی نمونده   

ممنونم آناجون.به سایت طبایع میشه اعتماد کرد واسه شناختن طبع؟

افسون جون ممنونم عزیزم.تو بیمارستان گفتن 3روز استراحت باشه بعدش میتونه بره سرکار تا5روزم هرروز پانسمانو عوض کنه بعد 5روزم بره حموم

افسون جان شما همزمان با درمان شوهرت وارد سیکلم شدی!منظورم اینکه شاید بعد عمل طبیعی باردار بشی.با وجود اینکه ازمایش شوهرم فوق العاده افتضاح بود ولی دکتر اورولوژیست بهمون گفت تا 50%امکان بارداری طبیعی هست

من واقعا موندم تا چه مدت باید طبیعی اقدام کنیم نکنه یکسال وقتمونو هدر بدیم با اقدام طبیعی