2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
چيا بدم به همسرم بخوره براي حركت؟

عزیزم مهمتر از خوردن خنک نگه داشتن ب ی ض ه هاست.......

لباس خنک.....

ترک شلوار لی و لباس زیر تنگ و چسبناک.....

شبا بهش بگو یه ربع کمپرس یخ بذاری البته مستقیم نه یا از رو لباس زیر یا کیسه رو داخل پارچه ببپیچه!!!!!

شبا یه استکان عرق کاسنیم خوبه......

اگه طبعش گرمه تو خوردن گرمی زیاده روی نکنه چون گرنی زیاد برا اسی ها خوب نیست......

حموم داغ و جکوزی و سونا هم ممنوع!!!!!!

سیگار و الکل هم غدغن!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
يعني بايد ميكرو كنم؟ ما ازمايشگاه نيلو ازمايش داديم جواب عالي بود قبل اونم بيمارستان ارش ازمايش داديم اونجام گفتن خيلي خوبه در عجبم واقعا من دوبار ميكرو كردم خواستم تا درمان اصلي اي يو اي هم امتحان كنم كه قسمت نبود

عسلک جون مشکل همینه دیگه آز اسپرم فقط باید تو مراکز ناباروی و دسای زیر نظر متخصص انجام بشه نه توسط کامپیوتر!!!!!

مام دو سال به خاطر همین اشتباه دنبال نخود سیاه بودیم!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ليلا جون موقوبوژيو نزده ٢/٥ زده ٧٥٪‏

وای ببخشید عسلک جان ،،، اشتباه دیدم ،،،والا با این توضیح یعنی شما مشکلی نداری ، همونطور که دکتر قبلیا گفتن ،،،اصلا فکرتو درگیر نکن،،،ممکنه خودشون نخواسته باشن یه سری توضیحاتو بدن ،،،چون بقیه فاکتورا خوب هستند اینم از مورفولوژی که خوبه ، پس امید به خدا انشالله که خوش خبر میای،، 

مریم جان ماها میتونیم به همدیگر روحیه بدیم و کمک کنیم چون فقط خودمون میتونیم همدیگرو درک کنیم ،،، خداروشکر که تونستم یه کمک کوچیکی باشم دوست گلم 😘😘😘😘😘،،ایشاله همه چیز درست میشه ،،،،آمین ،،

آنا جان میشه سوالمو جواب بدی ، دوباره اینجا میذارم

آنا جان سلام 😘

از اونجایی که من خیلیییی به حرفات ایمان دارم یه سوال داشتم،،، 

شما گفتی به نظرت اندومتریوز روی کیفیت تخمک تاثیر میذاره بنا بر چیزی که تجربه کردی و خب من با شناختی که ازت پیدا کردم  جدای از سواد خودت ،هم دقیقی هم تحقیق میکنی ، من حرف شمارو واقعا قبول دارم ،،، الان رفتم تو فکر واقعا اینطور باشه من به نظرت چیکار کنم ؟  من الان اندومتریوز دیواره چپ رحمم دارم و کیست تخمدان چپ،  چون میدونم دکترا تا دو سه بار منفی نشی براشون مهم نیست یه سری مسایل ، این تایپیک و توضیحاتت بود که باعث شد من برم دنبال اندومتریوز ،،،لااقل الان با دید باز میرم برای درمان 

مرسی عزیزم 💟

آناجون غير از دوغ وماست وشير وگوشت چيا بخورم تا اين آب تو بدنم جمع بشه وپروتئن داشته باشن؟ممنون ميشم دوستان ديگه هم راهنمايي كنن شرايطم حاده😬😬😬

عزیزم خدارو شکر به خیر گذشته و کلی جنین تپل مپل داری که قوت قلبت باشن......

عزیزم تا میتونی سفیده تخم مرغ بخور.....

آب زیاد بخور.....

حواست باشه دوغت بی نمک باشه کلا نمک واست خوب نیست البته طبق اطلاعاتی که خودم دارم بازم میخوایی بپرس......

گوشت و مرغ و ماهیم زیاد بخور.....

فقط اصلا به شکمت فشار نیاری. جارو مارو نکشیا. زیاد دولا راست نشو. ایشالله یکم مراقبت کنی همه چی حل میشه!!!!!

آنا جان سلام 😘از اونجایی که من خیلیییی به حرفات ایمان دارم یه سوال داشتم،،، شما گفتی به نظرت اندومتریوز روی کیفیت تخمک تاثیر میذاره بنا بر چیزی که تجربه کردی و خب من با شناختی که ازت پیدا کردم  جدای از سواد خودت ،هم دقیقی هم تحقیق میکنی ، من حرف شمارو واقعا قبول دارم ،،، الان رفتم تو فکر واقعا اینطور باشه من به نظرت چیکار کنم ؟  من الان اندومتریوز دیواره چپ رحمم دارم و کیست تخمدان چپ،  چون میدونم دکترا تا دو سه بار منفی نشی براشون مهم نیست یه سری مسایل ، این تایپیک و توضیحاتت بود که باعث شد من برم دنبال اندومتریوز ،،،لااقل الان با دید باز میرم برای درمان مرسی عزیزم 💟

لیلا جون قضیه تو یکم حساسیتش بیشتره خوب.

چون من کلا تخمدانام پاک بودن و حتی ذره ای درگیو نبودن اما لگنم به شدت درگیر بود جوری که کم مونده بود به روده هام برسه......

عزیزم من با توجه به سم سیتوکینی که به خاطر بیماری آندومتریوز تولید میشه حس میکنم بی تاثیر نبودن. چون من به زور ۵-۶ تا تخمک داشتم اما بار آخر ۱۰ تا تخمک عالی داشتم. دز داروهام هر سری تقریبا در یه حد بودن و بالا بودن. فقط یه فرق دیگه این بود که بار آخر مریونال داشتم به جای منوتروپین و منوگون....

اما قضیه شما فرق داره.....

الان ادامه شو توضیح میدم...

آنا جان سلام 😘از اونجایی که من خیلیییی به حرفات ایمان دارم یه سوال داشتم،،، شما گفتی به نظرت اندومتریوز روی کیفیت تخمک تاثیر میذاره بنا بر چیزی که تجربه کردی و خب من با شناختی که ازت پیدا کردم  جدای از سواد خودت ،هم دقیقی هم تحقیق میکنی ، من حرف شمارو واقعا قبول دارم ،،، الان رفتم تو فکر واقعا اینطور باشه من به نظرت چیکار کنم ؟  من الان اندومتریوز دیواره چپ رحمم دارم و کیست تخمدان چپ،  چون میدونم دکترا تا دو سه بار منفی نشی براشون مهم نیست یه سری مسایل ، این تایپیک و توضیحاتت بود که باعث شد من برم دنبال اندومتریوز ،،،لااقل الان با دید باز میرم برای درمان مرسی عزیزم 💟

ادامه توضیح قبلی.....

و اما در مورد شما چون تخمدانتم درگیره مجبورن برات کوتر تخمدان انجام بدن و این خیلی رو ذخیرت تاثیر داره......

اگه آز ذخیره تخمدان دادی و پایین بوده ریسک بزرگیه قبل پانکچر لاپرا کنی چون ممکنه شانست از بابت تخمدان چپت که درگیره پایین بیاد.....

برا همین سعی کن با یه متخصص آندومتریوز خوب مشورت کنی و یه ویویی بعد عمل بهت بده و روشنت کنه که چی منتظرته......

تو کلینیک آندومتریوز این قضیه رو لحاظ میکنن.....

البته اینم در نظر میگیرن که شانس + شدن با میزان آندومتریوزت چقدره......

مثلا به من گفتن نزدیک صفره احتمال + شدنم و ضمنا چون تخمدانام درگیر نبود منطقی بود اول لاپرا کنم!!!!!

باز با اطلاعاتی که دادم میتونی بهتر مشاوره بگیری فکر کنم!!!!!!

ضمنا شرایط تخمدان راستتم مهمه!!!!!!

اگه انقدر شرایط تخمدان راستت خوبه که تخمدان چپت بعد پانکچر بلااستفاده هم بشه مشکلی پیش نیاد اینم میشه در نظر گرفت!!!!!

سلام دوستان
کسی هست که دکترش قرص دمیترون بهش داده باشه؟
به من برای انتقال ، قرص پردنیزولون ، دمیترون ، ب 6 و ب12 و فولیک اسید داده که یک ماه و نیم مصرف کنم قبل انتقال

این دمیترون رو خوندم تو نت زده برای تهوع شدید افرادی که شیمی درمانی میکنن

راستش چون خط دکترم بده ، اغلب داروخانه ها نمی تونن بخونن میترسم دارو اشتباهی داده باشه بهم

خدایا شکررررررر
دكتر امير جنتي گفته بود خوبه و براي محكم كاري بقول خودش كيوتن و ويتامين سي و سلنيوم دادخسته شدم كي اين كابوس تموم ميشه؟😭

عزیزم کابوس چیه خیلی راحت مامان میشی.....

برا میکرو که شرایطتون خوبه.....

برا تحرکم خنکی معجزه میکنه......

حتی بهتون توصیه میکنم قبل ن ز د ی ک ی هم کیسه یخ رو امتحان کنین مثل شوک میمونه واسه اسی ها......

آنا جونم خیلی خیلی ممنونم از توضیحات جامع و کاملت، در مورد تخمدان راستم ،تخمدان راست سالم و مشکلی نداره و فقط دیواره چپ رحم و تخمدان چپ درگیره ،در ضمن به من گفتن کیست کوچیکه و ریسک نمیکنیم تخمدانتو دستکاری کنیم، ذخیره تخمدانم قبل از میکرو ۴.۸ بود که مسلما الان کمتر شده 

کسی بوده دیابت داشته باشه و باردار شده باشه و بدنیا آورده باشدش؟‌ یعنی بنظرتون من باید دور مادر شدنو خط بکشم ؟

عزیزم دورشو چی خط بکشی......

به نظرم دور این حرفای منفیو خط بکش اونم اساسی......

آناجون سلام منم ميتونم چندتا سؤال ازتون بپرسم؟اگه يادتون باشه چند روز پيش ماجراي خودمو تعريف كردم من دوتا انتقال متفي داشتم يبار فرش يبارم فريز اما نشد قبل از انتقال فريز واقعا ميتونم بگم به دكترم كه بيمارستان صارم هست التماس كردم گفتم من ديگه تا همه آزمايشا و بررسي ها رو انجام ندين نميخوام انتقال بدم هرچي اصرار كردم دكتر اشتري گفت چون فقط يبار تا حالا انتقال دادي زوده و با اصرار خودم فقط آز تيروييد و anti tpo برام نوشت كه خداروشكر نرمال بود و باز هم با اصرار خودم برام خراش آندومتر انجام داد كه اون رو هم نميدونم چرا روز پنجم همون سيكلي كه ٨ روز بعدش انتقال داشتم برام انحجام داد درحالي كه همه جا روز ٢٠-٢١ سيكل قبل انجام ميدن هيسترو و لاپرا هم گفت نميخواد!اصرار كردم كه لااقل اينبار جنينام بلاستوسيست بشن گفت تو مركز ما(صارم) درصد موفقيت بلاستوسيست خيلي پايين بوده زياد جالب نبوده بهتره نكني كه با اصرار خودم از ٣ تا جنينام يكيش بلاست شد و ٢ تاش پرسلولي(مولار) شده بود كه خود جنين شناس بهم گفت عالين و با اين جنينا شما بايد ٩٩ درصد باردار بشي و تو مانيتور بهم نشون هم دادن و ضخامت رحمم هم روز نهم ١٠ بود دكترم موقع خراش گفت رحمت خيلي خوبه عفونت هم نداريحالا چند تا سؤال دارم:١-ليست كامل آزهاي ايمني انعقادي چيا هستن و آيا بهتره اينبار همه رو بدم؟٢-بهتره ايندفع قبل انتقال بگم لاپراسكوپي كنن يا اول فقط هيستروسكوپي كنم؟راستي عدد ca125 برا من ٢-٣واحد بيشتر از نرمال بود و خود دكترم بهم گفت احتمال آندومتريوز هست ولي چون عكس رنكي رحمم سالم بود گفت فعلا نياز به لاپرا نيست من خواهرم هم مبتلا به آندومتريوز بوده خالا با اين شرايط به نظر شما چيكار كنم؟راستش من فقط درتا بسته ديگه فريز دارم و به دلايل هم مادي هم روحي و جسمي توان پانكچر مجدد ندارمتوروخدا هر راهنمايي به ذهنتون ميرسه بهم بگيدراستي خود دكترم گفت ايندفعه آزمايش dfi برا همسرم مينويسهبراي تقويت روحيه ام يه دوره آموزشي و كلاس پيلاتس و بادكش رحم و تخمدان وپياده روي برنامه ريزي كردم فقط به خاطر سن خودم و همسرم و اينكه افراد كوچكتر از ما تو خانواده هامون همه بچه دار شدن حز ما خيلي دل شكسته و افسرده شديم دعامون كنينخيلي طولاني شد ببخشيد شرمندم😘

عزیزم حتما این دفعه آزهای تکمیلی رو بدین چون احتمال آندومتریوزم داری احتمال نقص ایمنی براتون بالاتر میره......

من بعد این پست لیست آزهای تکمیلب خودمو برات میذارم حتما انجامشون بده و حیفه دو بسته جنینت الکی هدر بره.....

به نظرم دی اف آی الان که فریز داری خیلی به دردت نمیخوره چون اگه خدای نکرده جوابش بد باشه با شرایطی که گفتی که توان پانکچر مجدد نداری رو روحیت تاثیر منفی میذاره چون ممکنه جنینات جنینای عالی ای باشن اما اگه دی اف آی بد در بیاد رو ذهنت اثر منفی بذاره!!!!!

و اما در مورد لاپرا به نظرم قبلش یه دوره برو کلینیک آندومتریوز ابن سینا ویزیت شو اونا بهتر میتونن تو این زمینه کمکت کنن.....

سعی کن با خانوم دکتر پا د م ه ر ویزیت بشی چون دکتر فوق العاده ای هست.....

یه چیزم بگم بلاستوسیت همچینم خوب نیست چون بعضا جنین زودتر وارد رحم بشه بهتر به رشدش ادامه میده.....

من بار آخر که + شدم جنینام ۴ روزه بودن!!!!!