2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
تازه مریم جان همین هفته پیش رفتم ویزیت برای اندومتریوز ... بهم گفتن مبارک باشه یه کیست حدود دو سانتی اندو نانازی تخمدان چپت داری بدو برو میکرو کن ... حالا من ایران نیستم تو لیست بیمارستان دولتی 1 سال طول میکشه نوبتم بشه بعد فکر کن خصوصی هم خیلی گرونه ... حالا خودمو بکشم .... نه ... مبارک کیستم .... با همینم مامان میشم .... انقدر تو همین تایپیک دوستان سختی کشیدن ولی بالاخره نتیجه گرفتن پس منم مثل اونا ... الانم اصلا فکر پانکچر دوباره رو نکن .... فعلا یه سری کارا میتونی انجام بدی که بگی لااقل منفی شدنت دلیلش فقط خود حنین بوده ... خود آنا جون که استارتر تایپیک میدونی چقدر تلاش گرده و چقدر سختی کشیده ولی الان خدارو هزار بار شکر یه پرنسس نازززز خدا بهش هدیه داده ... پس بسم الله

ليلاجونم ممنونم كه وقت گذاشتي جوابمو دادي عزيزم با حرفاتون خيلي روحيه گرفتم توكل بر خدا ادامه ميديم بسم الله...

پس من بايد برم فعلا پيش دكترم تا آزمايشايي كه ندادم بدم و اگرم لازم باشه هيستروسكوپي و ...

ليلاجون اميدوارم زودتر نوبتت بشه و اصلا قبلش طبيعي باردار بشي از ته دلم برات دعا كردم خيلي از كمكات ممنونم عزيزم

افسون جان بميرم برا دلت عزيزم اميدوارم خيلي زود دوباره باردار بشي و ايندفعه انشاالله سالم و سلامت نه ماه بگذره و نيني بياد بغلتممنون از  دلگرميت من دفعه پيش كه منفي شد انقد داغون نشدم چون هايپر شده بودم گفتم حتما صلاح نبوده ولي ايندفعه اصلا آروم نميشن گريه هام بند نمياد نميدونم چه كنم

خدا نکنه عزیزم ... آروم می شی ان شالله به مرور ولی سعی کن بهش فک نکنی اینا رو الکی نمی گم همشو خودم تمرین کردم عزیزم ... ادمیزاد سنگه .. اینم باید بدونیم که ای وی ف قرار نیست حتما بگیره ..  من دوستم دیروز دوقلوهاش بدنیا اومدن بعد 1ز 4 تا انتقال منفی .. باید قوی باشیم و بریم جلو   

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام لیلا جان عزیزم منم آندومتریوز دارم البته فقط چسبندگی منم یک بار با بتای پایین مثبت شدم ولی یک هفته نشد تموم شد سری بعد با وجود 9تا تخمک اصلا جنین برام نمود به نظرم آتدو کیفیت تخمک را خیلی میاره پایین درسته؟ شما شوهرت چطوره؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

آنا جون من چون طبعم سرده نمیخوام نشاسته بخورم بعد از انتقال. مشکل تیرویید هم ندارم تصمیم دارم شیر سویا بخورم.عیبی نداره؟ مربای به هم   درستیدم واسه بعد از انتقال 

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹

آنا  

چرا آزمایشهای من ر تفسیر نکردین؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

آنا  

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

آنا  

سلام آنا جان من دیروز بیمارستان آبان پانکچر شدم 15تا تخمک داشتم ولی الان زنگ زدم ببینم چند تا جنین تشکیل شده گفت از خود خانم دکتر طرازی بپررسید درسته؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین