2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
  • سلام به همه 
  • انا جون جواب پاتولوژیم ،چیزی سر در میاری عزیزم.؟

Cross:The specimen of multiple of brownish in colour.irregular-shaped,soft tissue totallym, 3.5x2.5x1.5cm

SosM/4

E:100

یه بار بدون بیهوشی تخلیه کردن 

یه بار هم با ساکشن 

اینم دومیش 

The specimen consist of multiple pieces of brownish soft tissue totallym,4x3x1cm

Sos:M/3

E:100

کنار  عدد صد علامت درصد زده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان، میشه لطفا هرکی اطلاع داره به من کمک کنه خدا خیرتون بدهبرا شروع سیکل ای وی افم دکتر عارفی برام دوفاستون و سینافکت تجویز کرده،ک از امروز ک ۲۲ سیکلم هست باید دوفاستونارو شروع کنم و ۱۳ اردیبهشتم سینافکتارو بزنم، حالا سوالم اینه چرا نذاشتن پری شم بعد سیکل ای وی افو شروع کنن؟ چرا از ی هفته مونده ب موعدم باید شروع کنم کسی اطلاع داره؟ نکنه من اشتباه متوجه شدم!!! کمککککک لطفا

سلام، 

ستايش جون اينا رو از قبل از پري ميدن كه سيكل انتقالت رو كنترل كنند. الان مرحله اي هست كه دارو ميدن تا فعاليت تخمدانها تو سيكل انتقالت خاموش بمونه و تداخل نكنه. از پري به بعد دارو ميدن تا لايه بندي رحمت براي انتقال اماده بشه. نگران نباش، داري درست استفاده ميكني. 

بهار جون مبارك باشه، انشالله بارداري خوبي داشته باشي. 

ليزا جون كجايي؟! 

باران جون بيا از خودت خبر بده. 

ليلا جون چه خبرا؟ خوبي؟! 

من دو ساعت ونيم ديگه نوبت دكتر دارم. خيلي هم استرس دارم، نميدونم چرا! قراره برم ازمايشهامو بهم نشون بده و ببينم براي انتقال جنينهام چي ميگه؟! 

الان یه لک قهوه ای روی لباس زیرم دیدم ساعت 9 هم تزریق پروژسترون دارم الان شیاف بزارم یا نه؟؟  

مونيكا جون لك و اينا طبيعيه! داروهات رو طبق دستور استفاده كن. كم و زيادش نكن. اگر خونريزي بيشتر شد زنگ بزن ببين چي ميگن.

سلام به همه انا جون جواب پاتولوژیم ،چیزی سر در میاری عزیزم.؟ Cross:The specimen of multiple of brownish in colour.irregular-shaped,soft tissue totallym, 3.5x2.5x1.5cmSosM/4E:100یه بار بدون بیهوشی تخلیه کردن یه بار هم با ساکشن اینم دومیش The specimen consist of multiple pieces of brownish soft tissue totallym,4x3x1cmSos:M/3E:100کنار  عدد صد علامت درصد زده

شاينا جون من چيزي نميدونم! كاش جواب مال منم ميومد. واسه ژنتيكم فرستاده بودي؟! 

نازی جون الان زنگ زدم مطب گفتم درد شدید داشتم ولی لک رو نگفتم ،منشی دکتر گفت واسه درد شبی یه شیاف پروژسترون هم بزار 

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

نازی جون زنگ زدم مطب گفتم درد زیر شکم دارم در مورد لک هم چیزی نگفتم ،منشی دکتر سرخود گفت شیاف پروژسترون شبی یکی بزار، چکار کنم؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
سلام دوستان بیمارستان آبان مسیرش چطوریه ؟ما با اتوبوس میریم از ترمینال جنوب مسیرش چطوریه؟بچه ها آبان چند روز مرخصی میده بعد از پانکچر؟

منتطر رحمت جون برای رفتن به بیمارستان ابان بهتره مترو میدان ولی عصر پیاده بشی. از سمت خ کریم خان از ایستگاه مترو خارج شو. تقاطع خیابان کریم خان یکم بیای سمت پایین از خیابون طاووس وارد خ عصدی بشو یکم بیای جلو میرسی ابان. الان نقشه رو میدارم

لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐

من برگشتم، 

انا جون تي اس اچم ٠/٣ بود ، تيرو گلوبولين انتي بادي ١٠ و تيروييد پروكسيداز انتي بادي سرم ٨ بود. فاكتورهاي لوپوسم هم لب مرزي بالا بود.

دكترم گفت براي اينكه تو شرايط خوب انتقال بديم بايد كنترل بشه همه چيز و من ترجيح ميدم بري اول پيش متخصص مربوطه. بعد كه اونو ديدي با من وقت بگير. 

راستش خيلي ناراحتم، احساس ميكنم تنها موندم، كاري هم نميتونم بكنم. كسي هم نميتونه برام كاري بكنه. 

ممنون آنا جون که جواب میدی و به همه توجه داری.اگر بخوام روی ران بزنم کدوم قسمتش بزنم؟

فدات عزیزم.....

خانومی من دقیقا روی رون میزدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون شما ویتامین ای را در بارداری تا کی داشتین برای یکی از دوستام میخوام ممنون

عزیزم من یادم نمیاد بعد بارداری ویتامین ای داشته باشم.....

فکر کنم مال قبل پانکچر بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان بیمارستان آبان مسیرش چطوریه ؟ما با اتوبوس میریم از ترمینال جنوب مسیرش چطوریه؟بچه ها آبان چند روز مرخصی میده بعد از پانکچر؟

عزیزم والا با مترو که میتونی تا ایستگاه میدان ولیعصر بیایی و بعدشم پیاده تا بیمارستان بری چون نزدیکه.....

ولی با اتوبوس نمیدونم.....

و اما در مورد مرخصی عزیزم فقط میدونم خانوم دکتر معمولا میگه ۳-۴ روز اول استراحت کافیه البته نه مطلق!!!!

سلام دوستان، میشه لطفا هرکی اطلاع داره به من کمک کنه خدا خیرتون بدهبرا شروع سیکل ای وی افم دکتر عارفی برام دوفاستون و سینافکت تجویز کرده،ک از امروز ک ۲۲ سیکلم هست باید دوفاستونارو شروع کنم و ۱۳ اردیبهشتم سینافکتارو بزنم، حالا سوالم اینه چرا نذاشتن پری شم بعد سیکل ای وی افو شروع کنن؟ چرا از ی هفته مونده ب موعدم باید شروع کنم کسی اطلاع داره؟ نکنه من اشتباه متوجه شدم!!! کمککککک لطفا

عزیزم نگران نباش سیکلت لانگ (بلنده) و مطمئنا دکترت تشخیص داده بهترین سیکل واست اینه......

عزیزم تو سیکل لانگ معمولا از ۱۹-۲۰-.... بسته به سونوت مهار با دارو شروع میشه....

اما بعدش منتظر میشن پریود بشی بعد تازه داروهای اصلیت شروع میشه پس نگران نباش خیلیا همچین سیکلی داشتن!!!!!