2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Nazi  وای خیلی ترسیدم.فردا نوبت دارم حتما میپرسم ببینم علت چیه

نازي جون نترس، 

ولي دليل نداره رحمت درد داشته باشه، خيلي احتمال داره مثلا باد پيچيده ولي خوب احتمالات ديگه هم است. گاهي هم ادم از استرس خودش رو نا خوداگاه منقبض ميكنه و احساس درد داره. ممكنه واقعا چيزي نباشه، اما فردا حتما سوال كن

سلام انا جان من ازمایشهای ایمنی رو انجام دادم اما حالا گفتن anaباید تکرار بشه انگار بالا بوده این یعنی چه یعنی اگه بالا باشه بعد چند وقت میتونم انتقال بدم

عزیزم اگه آنات + باشه احتمالا تکرار لازم باشه چون بعضا تکرارش - میشه....

اگه نهایتا معلوم شد + هست احتمالا آزهای دیگه ای نوشته بشه و بر اساسش تصمیم بگیرن.....

به هر حال باید کنترل بشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان من سه شنبه پانکچر دارم حالا خدا را شکر دکتر راضی بودنمیدونم چرا با وجود اینکه ژن غلظت دارم ولی تا الان دکتر حرفی از آسپرین و هپارین و ... نزده فقط مولتی دیلی میخورم و تا الان ب 12 و ب6 داشتممورد دیگه اینکه با وجود مشکل ایمنی به خاطر آندومتریوز دکتر به من گفت شما سرم نداری به خاطر اینکه یک موردی توی خونم پایین بود الان یادم نیست گفت فقط پردنیزولون کافیه حالا اصلا این سرم کارش چیه؟به نظرت منم نباید میگرفتم چون مشکل ایمنی دارم؟قبلا دکتر شرکت بهم گفته بود حتما قبل انتقال لنفوتراپی کن ولی دکتر طرازی قبول نداره

عزیزم سلکسان یا هپارینو که از روز انتقال واست شروع میکنن پس عجله نکن فقط میتونی احتیاطا یاداوری کنی چون بشر جایز الخطاست دیگه.....

برا ایمنیتم شاید به سرم حساسیت داری خوب دکترت حتما تشخیص داده واست خوب نیست.....

دقیق نمیتونم چیزی بگم چون دست من نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من روز۱۳ سیکلم هست خیلی رحمم درد داره اصلا تکون نمیتونم بخورم.داروهامم سلکسان و آسپرین و روزی ۵ استرادیول  هست .آیا کسی اینطوری بوده‌؟انتقال جنین دارم

نازی جون به نظرم احتمال داره از استرادیولا باشه.....

ایشالله انتقال خوبیپیش روتوت باشه.....

سلام دوستان بیمارستان آبان مسیرش چطوریه ؟ما با اتوبوس میریم از ترمینال جنوب مسیرش چطوریه؟

بچه ها آبان چند روز مرخصی میده بعد از پانکچر؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

سلام دوستان، میشه لطفا هرکی اطلاع داره به من کمک کنه خدا خیرتون بده

برا شروع سیکل ای وی افم دکتر عارفی برام دوفاستون و سینافکت تجویز کرده،ک از امروز ک ۲۲ سیکلم هست باید دوفاستونارو شروع کنم و ۱۳ اردیبهشتم سینافکتارو بزنم، حالا سوالم اینه چرا نذاشتن پری شم بعد سیکل ای وی افو شروع کنن؟ چرا از ی هفته مونده ب موعدم باید شروع کنم کسی اطلاع داره؟ نکنه من اشتباه متوجه شدم!!! کمککککک لطفا

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام دوستان بیمارستان آبان مسیرش چطوریه ؟ما با اتوبوس میریم از ترمینال جنوب مسیرش چطوریه؟بچه ها آبان چند روز مرخصی میده بعد از پانکچر؟

سلام... از ترمینال جنوب با مترو برو ایستگاه هفت تیر پیاده شو. تاکسی خ کریمخان زند سوار شو سر خیابون عضدی پیاده شو... تا بیمارستان 5 دقه پیاده رویه

امروز پنج انتقالمه دیشب زیر دلم خیلی درد میکرد که تا صبح خوب شد

ولی الان  شدید درد میکنه مثل وقتی که پریود میشی چکار کنم؟علتش چیه؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

منتظر رحمت بیمارستان همون روز پانکچر بعدازظهر مرخصت میکنه برگشتن با مترو سختت میشه اگه تونستی با اتوبوسای ارژانتین برگرد شهرتون یه تاکسی دربست از دمه بیمارستان بگیر

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت