2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046739 بازدید | 684543 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اووههههه...مبارکه..چه تایپیک خوش قدمی...چقدمامان جدید.... خدایاشکرت ..تبریک میگم مامی مرسان عزیز.... ایشاا....روزی بقیه منتظرا....دعا یادتون نره
قدم به قدم به به حس قشنگ مادرشدن نزدیک میشم...خدایا تو رو به امام حسین شرمنده ام نکن....!!
الی جون قسمت شد یاسینت رو جلو حرم حضرت معصومه بخونم!
ایشالله به زودی حاجت روا بشین!

به قول ترانه جون یه نمازم به نیابت کی کی جونا خوندم!
دوستای گلم برای همه تون بهترینارو میخوام!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تعدادی موش رو دانشمندان داخل یک استخر اب انداختند تمامی موشها فقط ١٧دقیقه توانستند زنده بمانند و در نهایت خفه شدند!!! دوباره دانشمندان با اینکه میدانستند موش بیش از ١٧دقیقه زنده نمی مانند تعداد دیگری موش رو به داخل همان استخر انداختند و با علم ١٧دقیقه تا مرگ موشها تمامی موشها رو قبل از ١٧ دقیقه از اب جمع کردند وتمامی انها زنده ماندند!!!! موشها پس از مدتی تنفس و استراحت دوباره به اب انداخته شدند !!!!! حدس میزنید این بار چند دقیقه زنده ماندند؟ ؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ٢٦ساعت طول کشید تا انها مردند انها به این امید که دوباره دستی خواهد امد و نجات پیدا میکنند ،٢٦ساعت تمام طاقت اوردند !!!!!! امید بهترین و بالاترین قوه محرک زندگی است!!!! تمامی عاشقان که به هم نرسیدن تمامی مغازه داران و کاسبانی که ورشکست شدند تمامی مریضانی که شفا پیدا نکردند تمامی تلاشهایی که به ثمر ننشست همه و همه از فقدان امید بوده !!!!!!! همیشه به فردای بهتر امیدوار باش همیشه به رحمت خداوند امیدوار باش! متنی که برنده ی بهترین جایزه سال شد...
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
1000 تا صلواتم برای من بزار تورک انا جون
یوسف میدانست که تمام درها بسته هستند اما به خاطر خدابسوی درهای بسته دوید و تمام درها برویش باز شداگر تمام درهای دنیا برویت بسته بود, بدو, چون خدای تو یوسف یکی هست !!!
مامی مرسان جون تبریک میگم التماس دعا فقط یه سوال دارم خواهشا حتما ج بده انتقال چندمت بوووووود؟؟؟؟؟ آنا جون شما گفتی که چون اندمتریوز داری به میکرو ج نمیدی وباید لاپرا بشی میشه بگی برا چی میکرو ج نمیده وچرا باید لاپرا بشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟اخه منم اندو هستم ولی درست عکس شما بهم گفتن!!!!!گفتن چون اندو هستی لاپرا بدردت نمیخوره!!!!!