2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7089065 بازدید | 687545 پست
بشدت باهاتون موافقم، ولی مایی که شاغلیم چه کنیم که نریم پول ای وی اف کردن نداریم بریم جنینمون درخطر ...

منی ک همیشه کلی طلا داشتم حتی ی گوشوارم دیگه ندارم...قطعا سخته اما راهی نداریم...من این پیشنهاد نوشتم که شاید شاید کسی شرایطش داشته باشه ...جنین رو هدر نده با تحرک و ....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منی ک همیشه کلی طلا داشتم حتی ی گوشوارم دیگه ندارم...قطعا سخته اما راهی نداریم...من این پیشنهاد نوشت ...

بله عزيزم متوجه شدم و نوشتم باهاتون موافقم ،فقط خواستم بگم یه سری مسائل از رو جبره واقعا  وگرنه ای کاش میشد همه جوره رعایت کنیم ،،شما به نکات خیلی خوبی اشاره کردید

بله عزيزم متوجه شدم و نوشتم باهاتون موافقم ،فقط خواستم بگم یه سری مسائل از رو جبره واقعا وگرنه ای ک ...

خدا کریمه.ایشالله مو میشه اما پاره نمیشه.امیدوارم ی آسوده ترین حالت ممکنه باردار بشن همه دوستان و همچنین شما 

سلام لطفا اسم منم بزار❤️❤️

عزیز دلم شما شماره ۳۷ بودین به نیابت از شما خوانده شد

انشالله حاجتروا بشی قشنگم 

بعضی وقتا اسما قشنگ تک نمیشه جان دلم

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

استراحت مطلقی؟!یکم راه برو انجیر بخیسون تو آب بخور

عزیزم ولی خاکشیر و الو خوب نیست 

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چه‌حس‌خوبی‌انشاالله‌برات‌پراز‌شیرینی‌باشه‌بچه‌داری🌹🥰

ممنون عزیزم دعای همه منتظرا کردم وقتی اتاق عمل بودم

خدا دل همه رو شاد کنه

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

مبارک باشه گلم.بسلامتی.خداروشکر این دوره پشت سر گذاشتی..خودت خواستی دیگه سزارین؟

ممنون فداتشم  بله خودم خاستم طبیعی خیلی ترسیدم برا بچه.

الانم زردی داره بلد نبودم روز اول شیر بدم 😔 

دلم گرفته 

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

سلام عزیزدلم مبارکت باشهههههه😍😍😍😍چشم ودلت روشن الحمدلله ک خوبین. ان‌شاءالله زیرسایه صاحب الزمان ...

سلام ابجی گلم ممنون با دعای شما بود

انشالله که تجربش کنی بزودی😍🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼

خیلی  سخت بود  ولی میگذره برای دخترم دعا کنین زردی پوستش بره زود نگاش میکنم دلم میگیره  ۱روز بیمارستان بستری بود بخاطر زردی.  عددش پایین اومد

ولی هنوز یکم زرده روم اثر بدی گذاشته

مبارک باشه عزیزم، قدمش پراز خیر و برکت یادته من و شما باهم بودیم ولی من منفی شدم

تشکر عزیزم ❤️انشالله که بزودی مثبت میشه شک نکن هر مزحله سختی خودشو داره  فک میکنیم بچه بدنیا بیاد راحت میشیم. ولی تازه سختتر میشه🥲

سلام عزیزم مبااارکه قدمش پر از خیر و برکت😍😍

سلام فداتشم حالت خوبه؟

انشالله که قسمت خودت میشه بزودی

بخدا وقتی اتاق عمل بودم خیلی حالم بدشد ولی یاد همه شما بودم

مبارک باشه بهار جونم.قدم دخملی خیر باشه الهی .برای منم دعا کن این چند ماه به خیر بگذره

قربونت برم عزیزدلم

انشالله که میگذره خدا دل تک تک شمارو شاد کنه با بچه سالم و صالح❤️❤️❤️❤️❤️

سلام فداتشم حالت خوبه؟انشالله که قسمت خودت میشه بزودیبخدا وقتی اتاق عمل بودم خیلی حالم بدشد ولی یاد ...

قربوووونت برم مامان مهربون❤️❤️😘😘😘

الهی خیلی زود زردی نی نی هم رفع میشه و دلت شاد میشه. نگران نباش خیلی از بچه ها میگیرن و زودم رفع میشه. ب قول پروانه جون دفعات شیردهی رو زود ب زود کن که ان شاالله دفعشم زیاد بشه و زودتر بره زردیش

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱